Petrovac - potrebna preporuka za apartman
Napisano: 19. May 2011 - 11:53
Da li neko ima preporuku za dobar trokrevetni ili cetvorokrevetni apartman u Petrovcu blizu plaze
Kontakt telefon vlasnika apartmana moze na pp
Unapred hvala
Napisano: 19. May 2011 - 12:51
pozz
Napisano: 10. Jul 2011 - 13:44
Idemo sa dvoje male dece na more u Petrovac, pa me interesuje mozete li da mi preporucite neki lep smestaj. Mi bi jednosobni apartman blizu plaze, pa ako imate bilo kakve informacije, moze i na pp ako ne sme ovde da se pise. Mi smo nasli neki, ali nam deluje skupo (50e dan), pa bi da cujemo i vasa iskustva.
...i jos ako je neko vec bio u Petrovcu, da malo opise plaze, prodavnice, kakav je nocu (ima li buke), sadrzaja za decu...? Svaki komentar je dobrodosao jer idemo sa malom decom.
Hvala!
Zaboravih da napomenem da bi isli u septembru i da nam je zato puno da damo 50e po danu, jer se radi o terminu van sezone.
Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jul 2011 - 23:10
Napisano: 11. Jul 2011 - 11:13
Napisano: 13. Jul 2011 - 14:36
Ja sam sad zvala Petrovac ovo sa interneta i ni jedan apartman nema ispod 35 eur pa sve do 70 eur sto je stvarno previseee.
Kako ste nasli preko preporuke,ili tamo na licu mesta?
Ima li negde nekih slika tog apartmana na internetu da vidim kako izgleda.
Reci mi gde je tacno ....negde gore iznad one crkve ili gde,....znam gde je posta,dom zdravlja,to znam gde je ....jedne godine sam bila gore uzbrdo iznad crkve znaci desno od autobuske stanice
Napisano: 24. Jul 2011 - 23:08
Napisano: 29. Jul 2011 - 21:09
Kakvih jos plaza ima i da li su blizu? Mene najvise interesuju one mirnije gde nema guzve...
Takodje, da li imate preporke za neka lepa mesta, restorane...
Za one koje tek idu, bas cu pogledati kako raspolazu sa slobodnim smestajima i koja je cena.. pozz i hvala unarped

[/url]
Napisano: 29. Jul 2011 - 22:02
E sad,ako ste hteli mirnije mesto ne znam kako se opredeliste za Petrovac
Pozdrav i lep provod!
Ovu poruku je izmenio DraganV: 30. Jul 2011 - 12:28
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 29. Jul 2011 - 23:25
П. С. Плажа Лучице је заиста јако лепа. То је једна од две омиљене плаже (у ЦГ) моје деце.
Napisano: 30. Jul 2011 - 12:29
Napisano: 30. Jul 2011 - 13:23
Tamo porodicni prijatelj ima stan koji nam je ustupio, tako da nisam mnogo ni birala
I ja idem familijarno, vise mi odgovara da plaza bude sto blize... posto mama ima nekih zdr.problema pa ne moze mnogo da pesaci...
Dakle - Lucice, Buljarice.. i hotel As... ne znam kakav je to hotel, tj kakva je plaza ... sad cu vec malo da izbuniram po netu...
Hvala na odg. Ako jos znate neki lep restoran ili tako nesto - javite

[/url]
Napisano: 30. Jul 2011 - 16:32
Sa Lucica se moze peske kozijim putem kroz sumu preko brda za Buljarice,ja se licno nisam usudila s detetom da idem...nesto ne ljublju gmizavce i insekte sto puzU i gamizu
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0