Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

VURVURU

708 odgovora na temu

#691 Cuperak

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • ženski

Napisano: 08. Feb 2012 - 23:03

Pa vidim da je Akti Psarogianis i Psarogianis plage "Kamares" ista juca pores mora,a kuca malo dalje,tj.iza ovog Kamaresa je kuca "Sofia's".Nego mi je dao razlicitu cenu za kucu do mora??Do duse slala sam na dva razlicita mail-a....Nista mi tu nije jasno....Kuca je kao ista,cena drugacija....Ne znam....A slike mora ispred kuce Psarogianis Plage su boli glava!Bas mi se svidelo,ali mi se cena u opste nije svidela!Za 90e dnevno mogu negde i da uplatim smestaj i rucak...

#692 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 08. Feb 2012 - 23:25

To je ta plaza gde moze da se kupa, ali to je ipak photoshop radio malo na sajtu..nije bas tako tirkizno, odmah levo i desno su camci svuda...Jako je mala plaza, po sirini same kuce. I tu ima po neka travcica, mada nama nije smetalo. Cim krece malo veca dubina, trava je, ali za decu je super, jer je plitko, toplo i utaban pesak..Na tu plazicu idu svi iz okolnih smestaja...Ioannis, Lazaros, Fani, Elena's itd.Mi smo uspevali da nadjemo mesto u hladu ujutro ispod onog drveta...

Pogledaj ovu sliku iz vazduha na http://www.hotelslin...meg=1&metatag=5 Ovo parce kuce desno na slici je Ioannis, a eevo od Prsarogiannisa je Lazaros kuca. Dalje levo (kad gledas sliku) plazom kad ides je uski neupotrebljivi deo plaze, gde su camci i trava i posle 100-200m setnje je Vergos plazica. Tu je ocisceno manje nego kod Psarog., samo par metara po dubini.

#693 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 08. Feb 2012 - 23:30

To je ta plaza, samo nije bas takva kao na slikama, to je photoshop malo radio...Mala je, po sirini apartmana. Ima i tu po neka travka, ali ne smeta...Pogledaj sliku iz vazduha na
http://www.hotelslin...meg=1&metatag=5

Levo je kuca Lazaros, a desno ono parce sto se vidi je Ioannis. Dalje levo kad bi isla plazom posle 100m je restoran http://www.halkidiki...rgona/index.htm, pa onda Vergos plazica.

Pazi, ova slika plaze ispred restorana nema veze sa mozgom, jer su tu svuda camci parkirani, cista montaza.

Sori, morala sam ponovo da kucam, nije prihvatio prvi put, ali sad obe otisle poruke:)

#694 Cuperak

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • ženski

Napisano: 09. Feb 2012 - 01:15

E pa Alexia sad si me skroz razocarala....:tuga: Svuda camci,trava,svi se iz okoline sjate na tu plazu....Sad nemam volju ni da rezervisem tamo....A ne svidja mi se neko drugo mesto,tipa Sarti.Ta gungula,narod,prodavnicice,silne radnje,automobili....Ipak bi odmor trebalo da bude odmor!Pesak,sunce,more,prirodna hladovina,pticice,cvrci,komarci....Nema nista lepse!:D

#695 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 09. Feb 2012 - 13:28

Pazi, nije guzva strasna, nema tamo hotela, pa da nagrne puno ljudi. Kaze ti, mi smi i hlad uspevali da nadjemo. Samo da znas da ne ocekujes neko ludilo od plaze, ali za malu decu je idealna. Ako hoces ostavi mi na pp neki mail da ti posaljem slike plaze koje smo mi napravili, pa proceni.
Jeste li gledali Psakoudiju? Tamo nije gungula, mada nema prirodnog hlada.Ili Kalamitsi..

Ovu poruku je izmenio Alexia: 09. Feb 2012 - 13:28

#696 zkatja

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 24. Feb 2012 - 14:37

Mala pomoc, da li je neko bio u kuci maria village ili zna da kaze nesto vise o njoj i o plazi na koju izlazi.

Svaka pomoc je dobrodosla.

Hvala unapred.

#697 hobbista

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • muški

Napisano: 02. Mar 2012 - 00:11

Pozdrav drustvo

Prolse godine ste mi pomogli da se odlucim za smestaj, i nadam se da sam se oduzio mojim utiscima sa letovanja :)

Ove godine sam resio da idem u Vurvuru, i moj izbor je pao na vilu Vasiliadi. Termin je pocetak juna, i uz uplatu sada dvokrevetni studio izadje 26€ dnevno (12 nocenja), sto bi trebalo da je korektna cena. Vidim da se o njoj malo pisalo, pa ako neko ima info (a cuti :D ) zamolio bih ga/je da podeli sa nama :klap:

#698 bojana2912

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 07. Mar 2012 - 22:53

I nama se dopada ii mi bi smo tu letovali...ali molim te preko koje agencije ides za tako malu cenu...ponude koje sam ja gledala, za tu kucu ,nisu tako male...

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 07. Mar 2012 - 23:05
ne citirati post koji prethodi Vašem

#699 hobbista

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • muški

Napisano: 08. Mar 2012 - 09:46

Kao prvo, srecan 8. mart svim damama :cestitam:

Da ne imenujem, ali samo jedna agencija kod nas nudi ovo :)
Cena je 368 € za pocetak juna i 15% popusta za rezervaciju i uplatu do 15.03. Zbog kursne razlike studio izadje oko 26,5 € dnevno (ispravljam se).

Ne svidja mi se sto ima malo informacija o ovom smestaju. Nisam siguran da slike prikazuju stvarno stanje stvari, ali sada je gotovo :neznam:

#700 sufox

turista

• Član
  • Poruka:59

Napisano: 30. Mar 2012 - 21:08

I mene bi zanimalo ako neko nesto zna o vili Vasiliadi posebno kakva je plaza ispred kuce
(nesto mi na slici deluje d aima gomila camaca u blizini)

#701 vekimax

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 31. Mar 2012 - 20:48

Koliko se ja secam tu i jeste upravo tako camci i mala plaza ali na oko 200 m je Karidi pa de ces bolje :blush: . Pa Fava pa Lagonisi u blizini ehhhhhhh.

#702 aleksaa

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 13. May 2012 - 22:08

Mi smo dobili primamljivu ponudu za Vour 52.Koliko sam pratila ,niko od vas ne zna gde se tacno nalaze,gazde su napisale oko 500m od plaze.Polozaj nam i nije tako bitan,obilazicemo sve .Ono sto me vise zanima,posto idemo sa decom od 12 i 14 godina a oni ,definitivno,traze nesto urbanije,ima li u blizini plaza sa tusevima,lezaljkama i restoranima na plaze,Cisto da obidjemo ponesto i za njihov ukus.Posto u setnju uvece nece ici sigurno,jer nemaju gde!

#703 pajamen

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:242
  • muški

Napisano: 14. May 2012 - 07:40

ima talgo plaza.

GPS(N40.2224186/E23.7467318)

..ona je sredjena sa svim tim sto ste napisali.....sve ostale su ´divlje´

´´The first impression of Vourvourou upon driving into town is - “where is the town?” From the main Sithonia road, the main street of Vourvourou branches off and follows the coastline for some kilometers. This road - lined with hotels, apartments, guest houses, along with some restaurants and grocery stores - is Vourvourou. People don’t really live here, they vacation, and that is what Vourvourou is all about.´´

u prevodu ....vurvuru je sto bi mi rekli ´vikend naselje´.....iz neznanja prvi put sam trazio giros sat vremena...i kad sam ga tu nasao (na magistrali iznad vurvuru giros ORKA GPS(N40.1870460/E23.7747908) ),naplatio je 4.5 e giros,kao da je od zlata.

Ovu poruku je izmenio pajamen: 14. May 2012 - 07:51

#704 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7673
  • ženski

Napisano: 14. May 2012 - 11:46

U Orki je najbolje kupovati giros porciju, upakovanu u kutiju, koja košta 6,5 evra i dovoljna je za dvoje odraslih. Kad izbunarim slike Orke i tih porcija, okačiću ih ovde.

#705 Husky

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 14. May 2012 - 13:46

Zdravo svima :)

Procitao sam prvih 5-6 stranica ove teme i hvala svima na informacijama.... moze li mi neko reci nesto o apartmanima u Lofosu? Da li je neko bio, prosao pored.... gde se nalazi u odnosu na centar?

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0