Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sama U Bugarsku?

2 odgovora na temu

#1 Gost tea71_*

• Gost

Napisano: 02. Jul 2005 - 02:58

Zelela bih da letujem u Bugarskoj, ali je problem sto sam sama (50 godina).U agencijama za 1-krevetnu sobu, ponude su previsoke. Da li je neko isao za Bugarsku i tamo odmah nasao sobu u privatnom smestaju i ako jeste, koje su cene??? Ima li mogucnosti da to turista u opste nadje po izlasku iz autobusa, da se ne desi da ostane noc pod vedrim nebom...Volela bih da mi neko odgovori, jos bolje i da preporuci nekoga sa kim bih mogla kontaktirati i rezervisati u napred sobu ( ako je moguce).
Ili drugi slucaj, moze li se naci bar hotel po jeftinoj ceni za jednu sobu???? Za sada znam da je Suncev Breg dobar, ostalo ne poznajem jer nikada nisam bila...Hvala u napred

#2 zlox

turista

• Član
  • Poruka:55
  • muški

Napisano: 04. Jul 2005 - 02:10

u privatnom smestaju je vrlo tesko naci jednokrevetnu sobu... uglavnom su dvo ili trokrevetne sobe.. jednostavno to je neka klasika...
Sto se tice odlaska bez organizovanog smestaja.. zavisi od mesta i od toga koji je deo sezone... Mojim poznanicima se desilo da prosle godine u Nesebaru provedu prvu noc na plazi ali su isli od 1. avgusta..
u manjim mestima (nepopularnim iz nepoznatog razloga) ima mesta. Ja sam prosle godine isao u Sozopol i ok se proveo, smestaja je bilo, i grad je solidno dobro podeljen.. stari grad je tih i miran.. pun restorana, a noviji deo grada ima celu jednu ulicu krcatu kaficima i diskotekama.
Ako vam nesto znaci evo vam adresa i broj telefona pa se raspitajte

Pansion "Ani"
ul "Anaksimander 12 a"
8130 Sozopol
+359 (0)550/ 227-53
gsm +359 (0)886/80 49 15
lep provod...
Neurotic Inside

#3 Gost jesen54_*

• Gost

Napisano: 12. Sep 2005 - 22:33

tea71 @ 2. Jul 2005. 02:58

Zelela bih da letujem u Bugarskoj, ali je problem sto sam sama (50 godina).
u slicnoj situaciji sam kao i vi ...nameravam sama u bugarsku u oktobru...da li mozete da mi date bilo koji savet ili preporuku...vase iskustvoß zahvaljuje...

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 02:29
skracen citat

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0