Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Turska u maju

7 odgovora na temu

#1 solerka

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 11. May 2011 - 10:59

Sta mislite da li je more hladno za kupanje u Alanji - isla bih sredinom maja? Pretpostavljam da je Alanja najtoplija od onoga sto nase agencije nude u Turskoj.

#2 alanya84

svetski putnik

• Član
  • Poruka:665
  • ženski

Napisano: 11. May 2011 - 12:38

Да, мислим да је Алања најтоплија у понуди Турске. Управо стигох са плаже, већ увелико се људи купају од краја априла мада сам ја почела тек данас. Није то она топлота мора коју ја волим ( обожавам август јер температура мора буде и 30 степени ), али сасвим за купање и сунчање.

#3 solerka

backpacker

• Član

Napisano: 11. May 2011 - 15:58

Molim te za jos malo pomoci, treba da izaberem Alp Pasa u Antaliji ili Fatih - cini mi se da je on ipak u Alanji. Isla bih na 7 dana da se opustim, hotel/plaza/more, ali da je hotel uz mesto da moze da se seta, kupuje po malo. Znam da je izbor moj, ali koji bi mi ti preporucila.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 12. May 2011 - 09:15
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#4 alanya84

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 12. May 2011 - 12:43

Мислим да је већ писано за тај хотел Фатих на теми хотела у Алањи. Нисам сигурна, али провери за сваки случај. Тај хотел се налази у Алањи ( ако мислимо на исти http://www.fatihhotel.net/en/ ). Налази се на доброј локацији за све што си навела да би желела - шетња, куповина, плажа ( Клеопатрина ).

За други ти ништа не могу рећи јер ништа не знам о њему. Потражи га уз помоћ претраживача форума, можда га је неко спомињао раније. :novine:

#5 solerka

backpacker

• Član

Napisano: 12. May 2011 - 16:47

Hvala!

#6 kum_29

turista

• Član
  • Poruka:81

Napisano: 11. Sep 2011 - 16:54

Pozdrav treba mi jedna pomoć

ove godine sam bio kraj juna početak juli u alanji u hotel botanik, i bas je ugrijalo bilo. pošto vidim da ima velikih popusta za uplate do 31.3 ( planiram sledeće godine) isti hotel botanik 21.5- 04.06 za 900 eura sto je extra povoljno, interesuje me vrijeme, jel vec sezona i imali turista ko je bio da malo pojasni . Hvala unaprijed

Molba za informacije koje su temperature polovinom maja, vlažnost i kako je za kupanje, imali turista i gužvi kao u junu i julu...

#7 alanya84

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 07. Mar 2012 - 10:59

http://webtv.hurriye...eniz-keyfi.aspx

Температура мора, 04.03.2012. је 15 степени што не видим да њих спречава да се купају и сунчају.
Не знам како вама, али мени се њима придружује. :)

Ovu poruku je izmenio alanya84: 07. Mar 2012 - 10:59

#8 ana22

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 17. May 2012 - 12:53

registrovah se, samo zbog ove teme... jako se brinem, naime, 4 juna idem u marmaris, s' obzirom da je vreme sada kod nas pogodno za skijanje :huh: jako me brine da li cu se ja tamo uopste okupati, zanima me da li neko moze da mi kaze nesto o vremenu tamo ka i o temperaturi mora? hvala

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0