Pozdrav...treba mi pomoc vezano za Suncev breg i hotel Sunset beach...video sam ga na sajtu Aurora Travel-a iz Novog Sada cini mi se da su ok cene
Ako nisi obratio/la paznju, nekoliko postova iznad sam preporucio ovaj hotel.
evo ti detaljno, nadam se da ce koristiti
Ja sam sa drustvom bio prosle godine. Sasvim slucajno su nam u agenciji preko neta nasli Sunset beach 4. Nijedna nasa agencija taj hotel nije imala u ponudi tada (sto je meni bilo veoma cudno jer je to definitivno najbolja ponuda koju sam video a trazio sam 2 meseca) vec smo odvojeno uplatili hotel a bus naknadno. Ako hoces mogu da ti ostavim br vlasnika hotela da se sa njim dogovoris za smestaj bez posredovanja agencije (mislim da ispada jeftinije), a da preko agencije jedino uplatis prevoz. Da krenem:
To u stvari nije hotel, u pravom smislu reci. Sastoji se od dve zgrade koje su spojene ali samo jedan deo je u vlasnistvu naseg coveka, iz Aleksinca mislim. To je onaj deo zgrade koji je manji. Hotel je stvarno super, sagradjen je 2010 godine i sve je novo. Mi smo uplatili trokrevetnu sobu ali su nas smestili u petokrevetni apartman u prizemlju, koji je najveci i jedini u celom hotelu, tako da smo se baskarili i sirili tako 10 dana
Lokacija: Nema ga na google mapi ali je u mirnom delu. Trebace otprilike manje od 10 min do centra i 15ak do plaze. Iako se cini mozda da je mnogo, hotel ima po meni idealnu lokaciju. U razmaku do 200 metara su mnoge prodavnice, posta, ambulanta (20 metara) kafici, akva park, restorani kao i cuveni Djani. To je to otprilike, ako imas jos neko pitanje? Sve u svemu moja topla preporuka, i sigurno neces pogresiti ako se odlucis za ovaj hotel, jer za te pare DEFINITIVNO nema bolje ponude, a za kvalitet da i ne pricam. Pozdrav!