Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Letovanje U Bugarskoj

139 odgovora na temu

#136 Miketo

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 12. May 2012 - 04:06

Pogledaj porukuxmxmxm @ 11. May 2012 - 14:46

Pozdrav...treba mi pomoc vezano za Suncev breg i hotel Sunset beach...video sam ga na sajtu Aurora Travel-a iz Novog Sada cini mi se da su ok cene

Ako nisi obratio/la paznju, nekoliko postova iznad sam preporucio ovaj hotel. :cool:
evo ti detaljno, nadam se da ce koristiti
Ja sam sa drustvom bio prosle godine. Sasvim slucajno su nam u agenciji preko neta nasli Sunset beach 4. Nijedna nasa agencija taj hotel nije imala u ponudi tada (sto je meni bilo veoma cudno jer je to definitivno najbolja ponuda koju sam video a trazio sam 2 meseca) vec smo odvojeno uplatili hotel a bus naknadno. Ako hoces mogu da ti ostavim br vlasnika hotela da se sa njim dogovoris za smestaj bez posredovanja agencije (mislim da ispada jeftinije), a da preko agencije jedino uplatis prevoz. Da krenem:
To u stvari nije hotel, u pravom smislu reci. Sastoji se od dve zgrade koje su spojene ali samo jedan deo je u vlasnistvu naseg coveka, iz Aleksinca mislim. To je onaj deo zgrade koji je manji. Hotel je stvarno super, sagradjen je 2010 godine i sve je novo. Mi smo uplatili trokrevetnu sobu ali su nas smestili u petokrevetni apartman u prizemlju, koji je najveci i jedini u celom hotelu, tako da smo se baskarili i sirili tako 10 dana :kolce: .. Naime apartman se sastojao od spavace sobe sa 3 lezaja koja je odvojena i dnevnog boravka sa kuhinjom gde smo imali i ugaonu garnituru, kao i dva izlaza na terasu (iz dnevne sobe i spavace sobe). Svaka soba ima nove krevete, ormar, nocni stocic. Svaka soba poseduje plazmu sa nekoliko nasih kanala (pink, prva, rts, kcn), klimu koja se ne naplacuje. Kuhinja poseduje osnovno posudje, serpe, lonce, case, soljice, pribor... zatim ravnu plocu sa 2 ringle, aspirator, frizider cak i mikrotalasnu. Kupatilo poseduje sve sto treba da ima, vruca voda ima stalno a ima i elektricni fen, kao i elektronsku ventilaciju. Moram jos jednom da napomenem da je sve novo i cisto! Toliko o sobi. Hotel poseduje i bazen u kome je dozvoljeno kupanje u bilo koje doba, i koji je veoma cist a poseduje i djakuzi, uvece kad se popale svetla u njemu, stvarno je prelepo. Travnjaci se redovno odrzavaju i zalivaju po nekoliko puta dnevno. Hotel u svom sastavu poseduje i kafic sa bastom, lift, video nadzor, parking, wireless. Hotel ima dva ulaza, sa dve strane hotela. Kad dodjes, ne ulazis u prvi ulaz koji vidis, nego ima kapija sa leve strane, udjes i posle 10ak metara videces drugi ulaz koji je malo zavucen.
Lokacija: Nema ga na google mapi ali je u mirnom delu. Trebace otprilike manje od 10 min do centra i 15ak do plaze. Iako se cini mozda da je mnogo, hotel ima po meni idealnu lokaciju. U razmaku do 200 metara su mnoge prodavnice, posta, ambulanta (20 metara) kafici, akva park, restorani kao i cuveni Djani. To je to otprilike, ako imas jos neko pitanje? Sve u svemu moja topla preporuka, i sigurno neces pogresiti ako se odlucis za ovaj hotel, jer za te pare DEFINITIVNO nema bolje ponude, a za kvalitet da i ne pricam. Pozdrav!

#137 natasa-le

backpacker

• Član
  • Poruka:10
  • nije upisan

Napisano: 15. May 2012 - 11:43

Miketo jel to ovaj hotel

Ja bih broj ako mozes molim te

#138 Miketo

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 16. May 2012 - 05:10

Pogledaj porukunatasa-le @ 15. May 2012 - 11:43

Miketo jel to ovaj hotel

Ja bih broj ako mozes molim te

Da, to je taj hotel. broj ti saljem u pp

#139 xmxmxm

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 16. May 2012 - 14:44

Ja sam uplatio u Aurora Travelu od 16.07...cena je ok, a i mislim da sam tako sigurniji javicu kako je bilo :)))

#140 Miketo

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 17. May 2012 - 02:28

Pravi izbor, a uverices se i sam u ono sto sam napisao. Lep provod! :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0