Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

SIVOTA

• Ne možete pisati na ovoj temi
20 odgovora na temu

#16 Stevanovic

backpacker

• Član
  • Poruka:24
  • ženski

Napisano: 26. May 2011 - 15:48

Jelena, nisam obratila posebnu paznju na ovaj clanak iz Blica, jer se informisem na grckom jeziku, a ovo je jedino sto sam nasla na srpskom, kako bih postavila ovde.
Na grckim sajtovima se spominje ono sto sam gore navela, sto znaci nista spektakularno za ocekivati ;).

Edem u sustini nije nesto posebno sredjen, ali ima to ogromno dvoriste i parking, a i blizu je obale. Meni se Kika svidja jer ima puno cveca i zelenisa. Ja kada sam zvala, Kika je bila nesto skuplja za period kada mi idemo. Ali i inace, cene smestaja su im malo jace.

Sto se tice plaza, zaista ih ima puno. Meni se svidja i to sto mozemo iznajmiti neki camac i mozemo obilaziti ostrvca preko puta i kupati se u uvalicama, gde nece biti drugih kupaca. Sigurna sam da se tamo moze naci plaza za svaciji ukus.

Ne znam zasto kada ubacim link, prikazuje drugu sliku, a ne onu koju ja zelim :lud:.
Nadam se da mozes otvoriti link jer je sa FB.

Ovu poruku je izmenio mikap: 12. Aug 2011 - 22:13
spajanje poruka

#17 jelena.mitic

backpacker

• Član
  • Poruka:47
  • ženski

Napisano: 26. May 2011 - 18:03

Da, mi idemo krajem juna,trazila nam je 40 e po danu,a mi smo pitali moze li 11 za iste pare i pristala je. Pa i kika nisu nsta specijalno, za te pare na drugim mestima dobijes lep smestaj i bazen,koji ja ne volim na moru,ali nekad ujtru dok pijem kafu pre plaze okupam se i super mi je. Primetila sam da su im cene malo vece,ali se nadam da ce kupanje i uzitak vredeti para.Postavljena slika Reci mi za te camce,treba li dozvola ili sta vec? Do sada nismo iznajmljivali motorne,bio je pokusaj sa jedrilicom na Lefkadi,ali to vise ne bih ponavljalaPostavljena slika

#18 Stevanovic

backpacker

• Član
  • Poruka:24
  • ženski

Napisano: 26. May 2011 - 19:47

Nase komsije, koje su bile proslog leta su iznajmljivale onaj najobicniji camac sa veslima :cool: A najveci crnjak je sto ni jedno ni drugo nisu plivaci :lud:. Kazu da nisu to neke velike razdaljine, tako da uopste nije problem.
A za neku konkretniju informaciju vezanu za iznajmljivanje plovila, ako nadjem neki telefon od neke agencije tamo, zvacu ovih dana, pa javljam ovde.
Nama su za jul trazili i do 80 eura dnevno za 1/3 sobu u pojedinim kucama. Znajuci kako se krecu cene u drugim mestima, mislim da je to bezobrazno s njihove strane, ali bar se nadam da ce ugodjaj biti dobar.

#19 jelena.mitic

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 26. May 2011 - 23:54

To sa camcem i neplivacima mi je bas collPostavljena slika svaka cast. Mi smo zinajmili jedrilicu na sat vremena,od toga smo 10 min bili na povrsini,10 u vodi,dva puta dolazio patrolni camac da vidi dali smo okPostavljena slika i onda sam onako sva izmorena od vadjenja tj podizanja jedrilice zahtevala da je odmah vratimoPostavljena slika i toliko od nase voznje. Ne znam kakva je situacija sa kajakom,mozda to isprobamo ove godinePostavljena slika A cene su ogromne,ne znam da li su stvarno mesto i same plaze toliko dobre da su te cene? Smestaj je skuplji i od nekih ostrva u to doba,nadamo se najboljem. Ako jos sta saznate javite,javljam i jaPostavljena slika

#20 jelena.mitic

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 08. Jun 2011 - 11:21

Mi odustali od Sivote,plaze su predivne,ali ne znamo sta bi uvece radili,deluje nam jako malo mesto i to nas najvise brinePostavljena slika

#21 Tijuana

putnik

• Član
  • Poruka:178

Napisano: 12. Aug 2011 - 20:27

Stevanovic, kakvi su utisci iz Sivote?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0