Canj
Napisano: 28. Jul 2008 - 13:37
Napisano: 13. Sep 2008 - 09:47
Ako si za provod, ovo definitivno nije mesto za tebe.
Ali ako ste motorizovani, mozete nocu ludovati po Budvi, Sutomoru itd. pa se vratiti na spavanje u mirni, mali Canj...
Napisano: 13. Sep 2008 - 09:53
Jeste da je 100m od plaze, ali ima tu do nje i mnogo boljih, novih vila, sa pogledom na more, i daleko uredjenijim i cistijim sobama/apartmanima!
Ovu poruku je izmenio buba-Mara: 13. Sep 2008 - 09:55
Napisano: 14. Sep 2008 - 00:59
svuda pođi, na tasos dođi!

Napisano: 09. Aug 2009 - 09:57
Slobodanka N. @ 20. 06. 2007 - 11:17
Da se nadovezem na ovu infomraciju, juce smo se vratili.
Canj je toliko prljav da imate utisak da ste na deponoji smeca a ne na plazi, o stvarima koje su plivale, plutale u vodi ne zelim da pisem....
U kratkim crtama, svi iz Bara i Podgorice se spuste u Canj, Sutomore, Susanj te ova mesta treba izbegavati. Doci do mora je misaona imenica od parkiranih automobila i naguzvanih peskira (bukvalno peskir do peskira). Ako hocete u vodu morate da gazite tudje peskire, i takodje budite spremni da i vas bude izgazen, privatnosti nema jer je "prvi komsija" na 1cm od vas... ali ako zakupite lezaljke, jos ste gore prosli, platili ste 5 eura komplet, a pored vas se lepo neko ugnjezdio i doci sa lezaljke do mora je nemoguce, osim ako nemate krila.
Svima toplo preporucujem da izbegavaju ovo mesto, osim ako hoce prljavstinu, smece, guzvu na plazi, neuredjenom setaliste, nepostojanje trotoara i uredjenog setalista jer istim putem ide hiljade turista i stotine automobila (ili ce vas izgaziti ili cete pregaziti nekoga).
Bjeste ljudi na neka mirna mjesta, male plaze, manja mesta gde nema raje i hotela, samo takocete se odmoriti i vratiti zdravi, a mozda i odmorni.
buba-Mara @ 13. 09. 2008 - 09:47
Ako si za provod, ovo definitivno nije mesto za tebe.
Ali ako ste motorizovani, mozete nocu ludovati po Budvi, Sutomoru itd. pa se vratiti na spavanje u mirni, mali Canj...
Ne znam sta se podrazumeva "Canj je idealno mesto za porodicne ljude sa decom, koji hoce da se odmore od guzve". Guzva je nevidjena, doci do vode i imati privatnost ??? Toliko smeca i prljavstine nisam u zivotu video na jednom mestu.
Plaza je stvarno lepa, da nema toliko neurednih kupaca koji za sobom ostave tonu smeca na plazi koje niko ne cisti, da nema nasilh ljudi koji nocu setaju pa se "olaksaju" na plazi, pa ti ujutru dovedi i pusti dete da se tu igra?!
Canj, nikada vise.
ima potencijal da bude mesto za porodican odmor, samo to. Sve ostalo je daleko od istine.
tribiani @ 20. 06. 2007 - 20:14
Smestaj smo imali odlican, ali plaza!!! to se ne moze recima opisati, ovo automobila sto je na slici je nula sta je sad tamo, a kada dodje vikend, imas utisak da si dosao na parking ispred najveceg svetskog supermarketa ili na pijacu polovnih automobila.
Canj = strasno = nikad vise.
Da nije bilo malih, sktivenih plaza koje su ciste i uredjenje, propao bi odmor. Predlazem svima da odu jedan dan u Canj, a drugi dan u Ulcinj na Veliku plazu, samo da vide sta znaci cistoca i urednost, i kako se plaze uredjuju.
Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 19:43
Napisano: 21. Jun 2010 - 12:54
Napisano: 22. Apr 2011 - 23:01
Napisano: 01. Jul 2011 - 20:30
citam redovno forum no sad sam se morao i ragistrovati jer imam velikih nedoumica a cela porodica pod nervozom. Uplatili smo letovanje u Hotelu Bakar u Canju te nas interesuju informacije o istom.
Kakve su sobe? Voda ima li je ? Znamo da nema kliima da li ce biti prevruce polozak je 15.7. Da li postoji parking dobar posto idemo autom. Ja zena i klinac od 18 meseci. Zbog klinca smo i odabrali Canj inace bi vec bio u Grckoj. Mada je i novac igrao presudnu ulogu posto je ponuda bila bas dosta ispod cena ostalih.
Mnogo bitno pitanje je kakva je hrana ? posto su sva tri obroka uracunati u cenu. Ja sam mnogo probirljiv u prevodu retko kad i u kafani jedem a da to nije nesto cisto tj bez priloga i ostalog pa i po 20min objasnjavam kako i sta da se spremi. Povrce ne jedem ni u jednom obliku ni sveze ni u jelu a nemogu da ga gledam ni pored jela. Sta se daje za dorucak a sta za rucak i veceru. Da li postoji mogucnost da odem sam do kujne i objasnim im svoj problem i kako da mi spreme obrok ???
Drugo pitanje do koliko rade prodavnice i koje su cene po njima? i da li cu morati ici u Maxi u baru a to nije bas mala km. Posto osecam da cu morati da jedem sa strane kolike su cene po restoranima. Pljeska ali ne ljuta i bez luka, cista vesalica ili pica bez kecapa ( paradajz ) ??? Do kad rade ? Koje su cene piva u prodavnici dakle nase neko jeftino nebitno i da li se isto hladi kao i koje su cene piva u kaficima i restoranima.
Eto ostalo nije ni bitno
Hvala unapred
Napisano: 20. Jul 2011 - 12:33
A plus nigde ni jednog drveta nigde hlada
Napisano: 21. Jul 2011 - 00:29
Ovu poruku je izmenio DraganV: 14. Aug 2011 - 17:46
Reklama
Napisano: 21. Jul 2011 - 10:06
Napisano: 29. Jul 2011 - 02:33
Sve ovo je reklama
Ovu poruku je izmenio DraganV: 14. Aug 2011 - 17:45
Reklama
Napisano: 03. Aug 2011 - 13:49
Napisano: 10. Aug 2011 - 18:41
Napisano: 29. Aug 2011 - 13:04
Restorani na plazi su jeftini rucak komplet corba,glavno jelo i salata 3.5 eur,hamburger 2eur i gratis se dobije sok na slamcicu za decu.Jeste dobra klopa u tim restoranima i nije skupo ali i nisu bas uredni i atraktivni a i toaleti su im blago receno uzasss.Od 10 dana 2 smo isli na kupanje u Canj,tako da kupanje
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0