Canj
Napisano: 12. Jun 2007 - 14:43
Napisano: 13. Jun 2007 - 16:52
Imate li neka iskustva?
Što je bolje na otvorenom moru? Zar nije zgodnije u zalivima, manji talasi i sl.?
Napisano: 13. Jun 2007 - 18:25
Napisano: 14. Jun 2007 - 00:01
Napisano: 20. Jun 2007 - 11:17
Priloženi fajlovi
Napisano: 20. Jun 2007 - 20:14
Priloženi fajlovi
Napisano: 11. Jul 2007 - 18:55
Isao bih pocetkom sledeceg meseca pa me zanima koliko mi kinte treba.
Ja neznam ni otprilike koliko je krevet pa bi mi bilo kakva informacija pomogla!
Hvala
Napisano: 16. Aug 2007 - 01:49
Ja sam, doduše, tamo boravila pre deset godina, ali čisto sumnjam da se išta promenilo. Kao prvo, Čanj je za porodice sa malom decom i penzionere. Zabave, diskoteke, ludila - zaboravite (postoji Budva za to). Plaža je velika, lepa je uvala, čisto je more. Mislim da i dalje postoji problem sa parkiranim automobilima tik uz plažu, ali to je samo jedan deo. Kao što rekoh, plaža je prostrana. Imate i brodiće koji prevoze do susedne uvale (Kraljičina plaža) koja nije naseljena, a more i plaža su prekrasni.
Ja sam, inače, išla preko Recreatours-a, imala pun pansion (klopa je super, čak sam se vratila sa kojim kilogramom viška), legala sam u deset, budila se u sedam, nikoga nisam upoznala, nisam želela da se družim, baš sam, onako, penzionerski živela deset dana. Mogu vam reći da je to jedino letovanje za koje mogu da kažem, bez preterivanja, da sam se zaista odmorila. Čula sam da se dešavaju neki stomačni problemi, da li od vode ili ne znam ni ja čega, ali ja ništa od toga nisam doživela.
Što se smeštaja tiče, osim hotela "Biserna obala", depandanasa Bakar i nekih obeležih brojevima (tu je i ambulanta što je važno, za ne daj bože), postoji i hotel "Zlatibor" (radi ga Intertours, hotel "Niš" - ova dva hotela nisu daleko od plaže, ali nisu ni pored nje), a, kako videh na sajtu postoji i nekakav pansionski smeštaj "Vila Lara" i "Vila Babović", ali o njima stvarno ne znam ništa. Treba prevrteti malo po netu. Ima i privatnog smeštaja, ali tu treba biti obazriv da ne biste završili negde na magistrali, dakle obavezno proverite lokaciju.
Napisano: 16. Aug 2007 - 12:52
Da ne zaboravim,tu su i predivni zalasci sunca..Ima i skroz levo na plazi jedan malo stenovit deo koji je dosta lep za slikanje..
Jedino na samom ulazu u vodu,prvi metar recimo jeste kamenito,i malo je vece kamenje pa treba ulaziti oprezno,a posle ide pesak..
Sta znam,mene je Canj ove godine odusevio...Prethodnih devet godina sam letovala u Budvi,i ako idete na odmor,a posebno sa decom,onda Canj ne moze da bude los izbor. Plaza nikada nije prepuna,uvek je proredjena,mozete i u 12-1 da nadjete mesto za 4 peskira i 2 suncobrana,opusteno..
Napisano: 16. Aug 2007 - 14:36
Canja je radnicko odmaraliste, socijala na sedamnaesti stepen. Toliko je sve jadno i bedno da me i sada uhvati blaga depresija kada se setim tih "letovanja"...
Jedino sto sam ja bio gore u Djurmanima, pa mi je planincuga prvih pet dana bila zanimljiva, jer sam bio gradsko dete. Nikog na selu nemam i nisam imao.
Ali, ici tri kilometra u jednom pravcu bez auta nije bas bilo zanimljivo...
Od sadrzaja, nema nista, nema grada, nema dusu, samo soc-realizam hoteli, bedne kucice, krovinjare na plazi i brdo automobila koje zaista od plaze prave auto pijacu.
Ne znam, ali mislim da bih pre letovao na Adi, a cuvao pare za nesto bolje, nego ikada otisao u Canj, Sutomor i sl. socijalna mesta!
Inace, Canj nije bas tako mali, postoji "centar", primitivno uradjeno odmaraliste sa prljavim kanalom koji se izliva u more, gornji Canj gde su kuce, Misici gde je skola i po neka radnja, oko magistrale, i Djurmani koje su planinsko selo (smrzavao sam se nocu) ali ljudi i tu imaju kuce!
Napisano: 04. May 2008 - 17:50
Napisano: 12. May 2008 - 17:26
Napisano: 29. May 2008 - 23:35
Napisano: 03. Jun 2008 - 12:53
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0