Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kalendar 2011

40 odgovora na temu

#31 Marajama

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 16. Jul 2011 - 14:24

Pozdrav Baros!

Nismo rešili problem, jer niko nema nikakvu konkretnu informaciju, neko kaže da neće biti problem (Agencija), dok opet u Ambasadi Tunisa kažu da jeste problem i da je najbolje da se vadi novi (što je i logično)..... Međutim to je neizvodljivo i sad smo stavljeni pred svršen čin....

Pa je meni iz tig razloga trebalo da čujem da li je neko možda čuo za nešto slično....

U svakom slučaju, mi idemo, pa kako bude, nadam se da neće biti problema.....

Inače, i ja sam ovaj aranžman našla u zadnji čas, u roku od par dana su se popunili svi čarteri.....

Nadam se da ćete ti i devojka ipak uspeti da nađete nešto sad u julu, npr. za Tursku ima mesta u avionima a i Grčka je uvek opcija Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 16. Jul 2011 - 16:17
obrisan citat, direktan odgovor na post

#32 baros

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 16. Jul 2011 - 14:40

Mi smo imali srecu da nadjemo mesto u avionu za 19.07. sa povratkom 02.08. ali je hotel prebukiran... Hvala na brzom odgovoru i nadam se da ce sve proci bez problema. Pozzz

Ovu poruku je izmenio ljerka: 16. Jul 2011 - 16:18

#33 Marajama

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 16. Jul 2011 - 15:47

E baš mi je drago, bogami ste imali sreće!Postavljena slika

A mene su na sve, sad zvali iz agencije da mi kažu da je naš hotel "overbookiran", pa da li bi smo pristali na neki drugi u Port el Kentaui-u umesto Yasmin Hammamet-a.....

Joooooj!!!!!!!Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 16. Jul 2011 - 16:18

#34 majapp

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • ženski

Napisano: 22. Jul 2011 - 02:12

Pogledaj porukuMarajama @ 16. Jul 2011 - 14:24

Nismo rešili problem, jer niko nema nikakvu konkretnu informaciju, neko kaže da neće biti problem (Agencija), dok opet u Ambasadi Tunisa kažu da jeste problem i da je najbolje da se vadi novi (što je i logično)..... Međutim to je neizvodljivo i sad smo stavljeni pred svršen čin....

Pa je meni iz tig razloga trebalo da čujem da li je neko možda čuo za nešto slično....

Zdravo Marajama!

Igrom slucaja i ja sam imala slican problem,zato i pisem...
Ja sam isto procitala negde na netu kako pasos mora da bude vazeci cak 7 meseci (ne 6 kako si ti procitala)
I danas sam zvala ambasadu jer mi detetu istice 17 novembra a mi krecemo 11 avgusta...rekli su da 30 dana po povratku pasos mora da vazi (mi se tu uklapamo na svu srecu)
Tako da nije ni 6 ni 7 kako pise nego 30 dana...eto,mozda nekom zatreba ova informacija

Pozdrav svima!!

#35 nershark

turista

• Član
  • Poruka:53
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2011 - 12:53

Prikljucujemo se i ovoj grupi, danas je uplacen aranzman za 23. 08. El mouradi club Kantaoui. Pa da pocnemo sa odbrojavanjem, jos samo mesec dana :)))))

#36 baros

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 31. Jul 2011 - 14:50

Pogledaj porukuMarajama @ 16. Jul 2011 - 14:24

Pozdrav Baros!

U svakom slučaju, mi idemo, pa kako bude, nadam se da neće biti problema.....

Inače, i ja sam ovaj aranžman našla u zadnji čas, u roku od par dana su se popunili svi čarteri.....

Nadam se da ćete ti i devojka ipak uspeti da nađete nešto sad u julu, npr. za Tursku ima mesta u avionima a i Grčka je uvek opcija :)

Pozdrav Marajama! Vidim da ste se vratili iz Tunisa, pa me zanimaju utisci.... :) Da li ste bili u hotelu El Menzah ili su vas prebacili u drugi? Ono sto me najvise interesuje je kakvo je more i da li ima trave i meduza? Mi smo rezervisali taj hotel i putujemo za nedelju dana, pa me interesuje i kakva je hrana u hotelu? Koliko je rano potrebno ustati da bi se zauzela lezaljka na plazi? I da li postoji mogucnost da se na recepciji dobije neka bolja soba, na pr. sa pogledom na more :)

#37 Justb

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • ženski

Napisano: 18. Aug 2011 - 23:43

Pozdrav svima !
Port u septembru ...ide neko ?

#38 jaro king

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 19. Aug 2011 - 21:16

Ide ekipa od 6-8 ljudi, jos ne znamo konacan broj. Idemo u Port 26. septembra. Bice neki od El Mouradi hotela, ali jos nismo odlucili koji. Troumimo se izmedju Palace, Palm Marina i El Mouradi PEK.

#39 krasiva

backpacker

• Član
  • Poruka:36

Napisano: 20. Aug 2011 - 21:03

hej ekipa mi se dvoumimo tunis ili egipat...sta mislite o vremenu u septembru i meduzama uzasavaju me...skupljamo za i protiv tunisa.... pozzz

#40 Justb

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • ženski

Napisano: 21. Aug 2011 - 00:11

Ja sam izabrala Palace...idem 13. tako da se mimoilazimo...svejedno, lep provod vam zelim !

#41 wukili

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 01. Oct 2011 - 18:36

Da li neko mozda planira da ide u ovom periodu u Tunis???
Ima li nekih utisaka?
Od 27.10. do 03.11.2011.

Ovu poruku je izmenio wukili: 01. Oct 2011 - 18:44

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0