Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kalendar 2011

40 odgovora na temu

#1 DrDent

putnik

• Član
  • Poruka:124

Napisano: 04. May 2011 - 23:36

26.7 Saadia, Wayout

#2 DrDent

putnik

• Član

Napisano: 13. May 2011 - 11:11

Sta je ovo? Zar je moguce da nema nikog? :lud:

#3 sugar

backpacker

• Član
  • Poruka:14
  • ženski

Napisano: 15. May 2011 - 03:22

Evo i mene, zabrinute! Ja rezervisala preko Sun line za 7.jun(Port el K.), ali su mi u agenciji rekli da zovem ambasadu Tunisa u Bg da proverim da li je nekim slucajem potrebna viza za osobe koje imaju stari, plavi pasos.Moj momak ima plavi, a nije u mogucnosti da vadi crveni do tad nikako(dolazi iz inostranstva 2 dana pred put)! Jaoo, sad strepim da mi sve ne propadne....Nisu valjda ovih dana nesto menjali u vezi sa tim plavim pasosima vezano za Tunis?! Ja sam baksuz vazda bila...:tuga:

#4 DrDent

putnik

• Član

Napisano: 15. May 2011 - 12:14

Meni su u Wayout-u rekli da izgleda vaze za Tunis plavi pasosi do kraja godine:) za svaki slucaj, zvrcni ambasadu i otkloni sve sumnje Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 15. May 2011 - 12:24
obrisan citat, direktan odgovor na post

#5 sugar

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 15. May 2011 - 14:59

Pogledaj porukuDrDent @ 15. May 2011 - 12:14

Meni su u Wayout-u rekli da izgleda vaze za Tunis plavi pasosi do kraja godine:) za svaki slucaj, zvrcni ambasadu i otkloni sve sumnje Postavljena slika

Nadam se da je tako! Do sutra sam sva k'o na trnju! Javljam...:tuga:

#6 sugar

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 16. May 2011 - 16:41

Pogledaj porukusugar @ 15. May 2011 - 14:59

Nadam se da je tako! Do sutra sam sva k'o na trnju! Javljam...:tuga:

Zvala ambasadu. Sa plavim pasosima u Tunis do kraja godine bez ikakvih problema!:klap:

#7 DrDent

putnik

• Član

Napisano: 16. May 2011 - 18:30

Super Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 16. May 2011 - 18:45

#8 dudu

turista

• Član
  • Poruka:70
  • ženski

Napisano: 19. May 2011 - 20:59

Pogledaj porukuDrDent @ 13. May 2011 - 11:11

Sta je ovo? Zar je moguce da nema nikog? :lud:

Verovatno Hamamet polovinom juna. Nismo jos odlucili koji hotel.

#9 Natashas

turista

• Član
  • Poruka:56
  • ženski

Napisano: 26. May 2011 - 16:11

Krajem juna Sus :) samo jos da mi neko na drugoj temi pomogne oko izbora agencije i hotela :muzika:

#10 DrDent

putnik

• Član

Napisano: 26. May 2011 - 18:31

Iz licnog iskustva Wayout, e sad, valjda ima i drugih agencija podjednako dobrih. Sto se hotela tice, zavisi sta te zanima?

Ovu poruku je izmenio ljerka: 26. May 2011 - 21:20

#11 Natashas

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 26. May 2011 - 21:21

Slazem se za Wayout, bila sam sa njima prosle godine u Egiptu. Preko njih bih i isla ali nemaju u ponudi hotel Marabout :( Takav mi odgovara (u centru i na plazi i ima dobre komentare i cenu od oko 400e). Vec sam pitala na drugoj temi, pa hajde i ovde Postavljena slika Da li je neko imao iskustva za Nomad agencijom?

Ovu poruku je izmenio ljerka: 26. May 2011 - 21:40

#12 DrDent

putnik

• Član

Napisano: 26. May 2011 - 21:35

Bio sam u Susu, i iskreno, ne bih bio ponovo, uvek bih pre izabrao recimo Port ili Skanes. Vidi El Hanu, sasvim pristojan hotel sa odlicnom lokacijom i lepom plazom.

Ovu poruku je izmenio ljerka: 26. May 2011 - 21:40

#13 Natashas

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 27. May 2011 - 11:43

Misljenja za Sus su podeljena. Neko se odusevi neko razocara, ali ja volim da osetim taj smek kakav god da je :) Ne volim mesta sredjena za turiste bezobzira sto su urednija. E sad, ne mora da znaci ni da ce mi se dopasti ali videcemo :) Sus mi deluje najzanimljivije...

#14 Hristina

backpacker

• Član
  • Poruka:36

Napisano: 27. May 2011 - 15:25

Mislim da naces pogresiti sa izborom Sus-a, Port je daleko mirniji, a i toliko su blizu da mozes ici taxijem, vozicem itd. Razlika je ogromna je Sus je grad u pravom smislu reci, ima stari i novi deo i daleko je zivlji od Porta. No to je stvar ukusa. Ja sam prosle godine bila
( sa Jolly-em koji vise cujem ne radi)u Riadh Palms hotelu, ali kada bih isla ponovo izabrala
upravo Marabout zbog dobre lokacije i odnosa cena-kvalitet. Koliko znam daleko najpovoljnije cene, ali samo za elMouradi hotele ima agencija Sun Travel, i sa njima su bili jako zadovoljni ljudi koje sam tamo upoznala, a nikad pre nisam cula za tu agenciju. El Hana kompleks je bio bas do nas, i ja nisam bila nesto odusevljena, mislim da se prelazi ulica do plaze.

#15 Natashas

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 27. May 2011 - 15:37

Da, da Sunline je specijalizovan za Tunis. Cula sam za njih i ok su im cene. Hvala na savetima, mislim da cu da pojurim Marabout jer ga cak i na Trip Advisor-u hvale :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0