Napisano: 16. Jun 2007 - 13:50
a sta reci za brdo para sto ti treba...placao sam upad u diskoteke, pivo po 5-6 evra...na Grckim ostrvima koje su 5x jace po prvodu...jeftinije kosta sve to...upad se retko placa...Ios 3 evra pivo, Krit 4 evra pivo...a racunas happy hour...kada dobijas 2 cuge na Kritu po ceni jedne...znaci 2 evra pivo...plus sto te caste shooterima na svakom koraku...eto ti poredjenja...Paralija je meni do 18 godina...ono tada moze da prodje...a posle...vec smara...naravno razlicita su misljenja i ukusi...i svako nesto drugacije ocekuje od odmora...ali eto vam gore cinjenice...pa uporedite...
Napisano: 17. Jun 2007 - 11:07
Mene je put i smestaj za Paraliju kostao 120 evra, i to u novoj vili u samom centru, u spicu sezone. Ulaz u diskoteke nam je bio besplatan jer je svako vece i nekoj od njih bilo "Lady's night" plus besplatna konzumacija, tako da je samim tim i nasim momcima bilo "lakse", a ne secam se da su se nesto zalili na cene pica. Paralija je ubedljivo najjeftinija i po aranzmanima i po vanpasionskoj potrosnji, a posebno za mlade je pravi izbor i pun pogodak.
Napisano: 17. Jun 2007 - 15:16
Ovu poruku je izmenio Guru: 17. Jun 2007 - 15:17
Napisano: 17. Jun 2007 - 21:15
Napisano: 18. Jun 2007 - 11:26
Bio sam i ja tamo,bilo je ok. Pa sada će neko da me ubeđuje da mi nije bilo lepo?
A posle dugog vremena pojavili su se i naši fensi članovi sa njihovim "paradajz turizmom". Nisam već odavno čuo tu reč!
Svaki čovek očekuje druge stvari od odmora,ako već nema ko šta da pomogne ne treba da pljuje po tuđem!
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 18. Jun 2007 - 15:54
Roli @ 18. juni 2007 u 10:22
Bio sam i ja tamo,bilo je ok. Pa sada će neko da me ubeđuje da mi nije bilo lepo?
A posle dugog vremena pojavili su se i naši fensi članovi sa njihovim "paradajz turizmom". Nisam već odavno čuo tu reč!
Svaki čovek očekuje druge stvari od odmora,ako već nema ko šta da pomogne ne treba da pljuje po tuđem!
P.S. Dok nisam dosla na ovaj forum nisam ni znala da Srbi uglavnom letuju na grckim ostrvima u hotelima sa 5 zvezdica, a da je sve drugo bljak i fuj...
Napisano: 18. Jun 2007 - 21:02
Napisano: 19. Jun 2007 - 10:52
Napisano: 19. Jun 2007 - 11:03
Ovu poruku je izmenio Guru: 19. Jun 2007 - 11:05
Napisano: 19. Jun 2007 - 11:24
ЕНДЕ
(као што је Сутоморе пуно, тако има оних које воле грчку сељо забаву)
Napisano: 19. Jun 2007 - 11:37
Napisano: 19. Jun 2007 - 14:21
Videla sam dosta negativnih komentara tipa plaze su fuj...neka trava,meduze...more prljavo (pa i Dunav je prljav a ljudi se i dalje kupaju!?)
Jedva cekam nove info. iz OLYMPIC BEACH-a
Napisano: 19. Jun 2007 - 14:43
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 19. Jun 2007 - 22:59
POGLEDAJE TE MALO BOLJE I PONUDE ZA OSTRVA. ALI ZA NJIH I TREBA IMATI DUSU A NE SAMO NOVAC. I NA OSTRVIMA MOZE DA SE LETUJE ZA ISTE PARE KAO I U TOJ FAMOZNOJ PARALIJI, SAMO STO NASI LJUDI NISU SPREMNI ZA AVANTURE. MOZE ITEKAKO DA SE NADJE POVOLJAN SMESTAJ I DA SE ORGANIZUJE PUTOVANJE PA I DA SE ODE AUTOBUSOM A NE AVIONOM I VERUJTE MI DA SE MNOGO BOLJE PROVEDE NEGO KAKO ONO NEKO KAZE U CIGANLIJI.
PROSLE GODINE VRACAJUCI SE SA KRFA SVRATILI SMO U OLIMPIK B. VIDELI TRAVU U VODU, VIDELI GUZVU I PRLJAVSTINU I POBEGLI U NEI PORI KOJI JE 50 KM. DALJE. VODA CISTA ALI ISTA GUZVA KAO I U OLIMPIK B. GRKINJA KOD KOJE SMO ODSELI 3 DANA NAM JE REKLA DA SMO MI BOGATI KAD SMO SEBI PRIUSTILI KRF. POKAZALA SAM JOJ KATALOG RELAX AGENCIJE PO KOME SMO MI SMESTAJ NA KRFU U LUX APARMANIMA SA BAZENOM PLACALI 50 E.(4 APARTMAN) DNEVNO A KOD NJE SMO 3 STUDIO U KOME NISMO MOGLI DA SE OKRENEMO I SA CIJE SMO TERASE GLEDALI U DRUGU TERASU PLATILI 45 E.
Ovu poruku je izmenio meda: 19. Jun 2007 - 23:08
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0