Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

PARALIA

1814 odgovora na temu

#1801 markoni155

putnik

• Član
  • Poruka:174
  • muški

Napisano: 09. May 2012 - 00:50

koliko mladjih :) obzirom da ides sa drugaricom najbolje bi bilo da nadjete i neka dva drugara koji idu sami :) salim se malo, ja planiram taj neki period ali jos nisam resio jel idem u paraliju ili cu prvi put u zivotu da idem na halkidiki jer je mojoj devojci dosadila paralija ;)

#1802 Katarina^^

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 09. May 2012 - 01:08

ja sam drugarica :D ,pa ajde da odg... mi smo u situaciji da idemo same jer je paralija dosadila nasim drugaricama :D .. meni se halkidiki iskreno ne svidja nista posebno,ali lepo je. :) a mladjii pa tipa ajde 19,20,21,22,23 :D sta znam :D

#1803 nele car

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 09. May 2012 - 09:29

ja idem sa devojkom od 20 jula u paraliju, ako ti nesto znaci, oboje imamo po 22 godine.

#1804 Vucko0211

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 10. May 2012 - 00:56

Kakva je vila Lena,uzeli smo 1/6 duplex,jel prostrano ? I jel ima neku terasu ?

#1805 lakisonac

backpacker

• Član

Napisano: 11. May 2012 - 21:27

Pogledaj porukuXenia3 @ 16. Apr 2012 - 19:12

Ljudi,

imate li kakve informacije o vili ili apartmanima Armenitis u Paraliji?Uplatili smo je za Jun preko Falcon-a. Bilo bi lepo kada bi nam neko napisao utiske iz ove vile ili bilo sta u vezi sa njom jer smo pretrazili ceo forum i nema komentara.

Hvala unapred.
Najgori smestaj u Paraliji u kojem je bila moja porodica.Apartman koji je u sredini i gleda na plazu je minijaturan.Kupatilo je metar sa metar, tople vode ima kako kad.U apartmanu smo zatekli jednu casu i dve soljice za kafu iako je apartman trokrevetni.Kutlaca i manja serpa su misaona imenica, a gazda u prizemlju drzi kafic.Vodic agencije na slovo F se nijednom nije pojavila za 10 dana.

#1806 Xenia3

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 14. May 2012 - 20:24

Pogledaj porukulakisonac @ 11. May 2012 - 21:27

Najgori smestaj u Paraliji u kojem je bila moja porodica.Apartman koji je u sredini i gleda na plazu je minijaturan.Kupatilo je metar sa metar, tople vode ima kako kad.U apartmanu smo zatekli jednu casu i dve soljice za kafu iako je apartman trokrevetni.Kutlaca i manja serpa su misaona imenica, a gazda u prizemlju drzi kafic.Vodic agencije na slovo F se nijednom nije pojavila za 10 dana.

Najzad, Hvala ti Lakisonac.ali te molim za jos par odgovora:

Kakvo je stanje sa terasom, ima li prostora i da li ima sto i stolice? kakva je plaza ispred vile? Da li se cuje muzika nocu obzirom da je kafic ispod?

Hvala ti unapred!

#1807 lakisonac

backpacker

• Član

Napisano: 14. May 2012 - 21:46

Pogledaj porukuXenia3 @ 14. May 2012 - 20:24

Najzad, Hvala ti Lakisonac.ali te molim za jos par odgovora:

Kakvo je stanje sa terasom, ima li prostora i da li ima sto i stolice? kakva je plaza ispred vile? Da li se cuje muzika nocu obzirom da je kafic ispod?

Hvala ti unapred!

Xenia3,
evo ovako, terasa je prilicno uska ali na nju mogu da stanu sto i tri stolice,ujutru sunce bije pravo na nju i nije bas prijatno ako nemate suncobran, mi smo koristili svoj koji smo vezivali za sipke od terase jer tada kad smo mi bili pre dve godine u Armenitisu samo su apartmani koji gledaju na ulicu imali suncobrane. A iskreno receno ne verujem da se bilo sta promenilo. Ispred vile je uska plaza na kojoj su lezaljke skoro celom sirinom, iz kafica koji je u prizemlju. Muzika nam nije mnogo smetala a bili smo sa klincem koji je tada imao tri godine. Najbolja stvar u celoj vili je lift jer su svi apartmani na drugom spratu.Nasi kumovi su isto bili sa nama i imali su apartman koji gleda na ulicu i bio je moram priznati malo veci i sa odvojenom kuhinjom.Eto to je ono sto mi je ostalo u secanju ako te jos nesto zanima pitaj!! Pozdrav!

#1808 dee87

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 15. May 2012 - 17:55

Pogledaj porukumilosija @ 27. Mar 2012 - 21:53

Jafnice,ja sam ulazila unutra,kod drugarice,bili su u trokrevetnom studiju na prvom spratu,ka ulici.Imali su sve što i mi u vili Elli,jedino im je soba bila malo veća od naše,ali to je valjda zbog broja kreveta,nas je bilo dvoje.Jedino je terasa malo uska,dok je kod nas bila ooogroomna.Bilo je baš čisto,ali to valjda zavisi i od gostiju,kakav je ko kući,takav je i tamo,ili ,možda,još gori...

Milosija, vidim da ste bili u vili Elli i mi smo tamo uplatili, mozete da mi kazete nesto vise o vili, ja sam cula samo dobre komentare :) Hvala

#1809 milosija

backpacker

• Član
  • Poruka:27
  • ženski

Napisano: 15. May 2012 - 23:01

Da,bili prošle godine krajem juna.Imali smo sobe 301,302, i 303na trećem spratu. 301 je trokrevetna,prostrana soba sa ogromnom terasom od nekih 20ak kvadrata,a 302 i 303 su dvokrevetne,samo što je 302 manja.Terase su i tu isto velike,sto je nama bilo bitno zbog deteta.Kuhinje su nove,frizideri takođe,na posuđu od inoksa još su bile nalepnice.Rešoi su sa 2 ringle,i za naše potrebe(kafa),odrađivali posao.Kupatila su omanja,ali funkcionalna.Sve je bilo čisto,posteljinu nam menjali petog dana,čistačice su čistile hodnike svaki dan,sobe održavate sami.Koliko sam čula od gostiju sa donjih spratova,svi su bili zadovoljni,nisam čula nijedan prigovor.Ako vas još nešto interesuje,tu sam....

#1810 milosija

backpacker

• Član
  • Poruka:27
  • ženski

Napisano: 16. May 2012 - 10:19

303 je manja,greška...

#1811 dee87

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 16. May 2012 - 12:45

Hvala Milosija, to je manje vise sve sto me je interesovalo, nadam se da ce sve biti ok ...

#1812 Marina77

backpacker

• Član

Napisano: 18. May 2012 - 18:25

Dali je neko bio u apartmanima vienni,prvi put idem u paraliji pa bih malo informacijao o toj vili.Ljudi pretrazih ceo forum ali ne nadoh nista.
UNAPRED HVALA......................................

#1813 mareaca

turista

• Član
  • Poruka:86

Napisano: 18. May 2012 - 19:43

Ja sam pretprosle godine bio u toj vili.
Vila je u delu Paralije prema Olimpik bicu na jedno 500m od crkve.Nalazi se na 20 m od plaze odmah do vile Ortfeas.
Studiji su cisti isolidno veliki sa odvojenom kuhinjico i solidnom terasom.Opremljena je klimom tv-om .Ima izlaz na dve ulice,sa jedne strane na glavnu ulicu koja ide paralelno sa morem.
Sve ostalo je standardno .Ono sto mi se dopada sto ste maltene na samom setalistu a malo je uvucena pa nema buke ,to naravno vazi ze apartmane koji gledaju na more odndosno na orfeas za drugu stranu neznam..
Sve u svemu niste pogresili nama je bilo jako lepo i bili smo zadovoljni.

#1814 Marina77

backpacker

• Član

Napisano: 18. May 2012 - 21:33

Pogledaj porukumareaca @ 18. May 2012 - 19:43

Ja sam pretprosle godine bio u toj vili.
Vila je u delu Paralije prema Olimpik bicu na jedno 500m od crkve.Nalazi se na 20 m od plaze odmah do vile Ortfeas.
Studiji su cisti isolidno veliki sa odvojenom kuhinjico i solidnom terasom.Opremljena je klimom tv-om .Ima izlaz na dve ulice,sa jedne strane na glavnu ulicu koja ide paralelno sa morem.
Sve ostalo je standardno .Ono sto mi se dopada sto ste maltene na samom setalistu a malo je uvucena pa nema buke ,to naravno vazi ze apartmane koji gledaju na more odndosno na orfeas za drugu stranu neznam..
Sve u svemu niste pogresili nama je bilo jako lepo i bili smo zadovoljni.

Znaci da nisam pogresila....................

#1815 nele car

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 22. May 2012 - 15:24

Ako neko ide za Paraliju uskoro kad dodje ili kad se vrati nek napise ako mu nije problem svoje utiske. Hvala

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0