Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Aqua park

• Ne možete pisati na ovoj temi
24 odgovora na temu

#16 bori

backpacker

• Član
  • Poruka:25
  • muški

Napisano: 12. Jul 2007 - 00:40

od 9 do 19h. Autobusi Aqua parka voze besplatno.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 00:29
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#17 majce22

putnik

• Član
  • Poruka:102

Napisano: 12. Jul 2007 - 23:24

slike iz aque parka izgledaju super...
imam samo jos jedno pitanje za tebe - da li je koriscenje lezaljki i svih atrakcija tamo besplatno i ulazi u cenu karte? (ne mislim naravno na kafic i slicno)

#18 tijana87

backpacker

• Član
  • Poruka:34
  • ženski

Napisano: 01. Aug 2007 - 11:28

Meni su rekli da se unutra placa samo klopa i pic, tj. da lezaljke i spustanje
niz sve zezalice ulaze u cenu karte!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 00:30

Tijana

#19 zokaaa

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 01. Aug 2007 - 20:47

Pogledaj porukumajce22 @ 12. 07. 2007 - 23:28

slike iz aque parka izgledaju super...
imam samo jos jedno pitanje za tebe - da li je koriscenje lezaljki i svih atrakcija tamo besplatno i ulazi u cenu karte? (ne mislim naravno na kafic i slicno)

Plaćenom ulaznicom obezbeđuješ sve atrakcije kao i neograničeno korišćenje ležaljki i suncobrana. Doduše bolje je doći ranije jer možeš da zauzmeš mesto na atraktivnijem delu.
Plaća se hrana i piće i to sistemom deponovanja novca. Naravno unutra ne mođe da se unese ništa od hrane i pića ali cene su O.K.

#20 GEOGRAF

backpacker

• Član
  • Poruka:31
  • muški

Napisano: 05. Sep 2007 - 17:25

Evo kad smo vec kod akva parkova postiji i u Primorskom, malo je slabije organizovan tako da sa sitnom decom cenim da je rizik. Malo je divlje i tako... Ponekad sam imao osecaj da ce mi neki debeli tatar skociti na glavu... posto se spustaju malo bez reda...

#21 Nikola85

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 29. Feb 2008 - 15:19

Za suncev breg ne znam, ali ja sam bio u nesebru, i tamo dele flajere za 2 aqua parka... Mi smo bili u jednom od njih, ali posto smo isli njihovim kombijem mozda su cak i u suncevom bregu... Inace ovaj u kom smo bili je odlican...

#22 Mikoye

turista

• Član
  • Poruka:57
  • ženski

Napisano: 18. Mar 2008 - 23:48

Ja sam bila u Akva parku u Sunčevom bregu 2005. godine, što znači da postoji od ranije (isti ovaj u kojem je bio bori). Odličan je, baš sam se dobro zabavila. Tada nije postojao drugi kojeg pominjete.

#23 ninja

turista

• Član
  • Poruka:65

Napisano: 27. Mar 2008 - 04:48

Aquapark Sunny Beach

http://www.visittobulgaria.com/visit/dir.a...ark_sunny_beach

Aquapark Nessebar

http://www.aquaparadise-bg.com/

Ja sam bio i u jednom i u drugom u Nesebaru je noviji i to jeko lepo izgleda ali mi je onaj u Suncevom Bregu bolji, veci je i ima bolje tobogane, moj licni utisak.

Prevoz je organizovan i besplatan, to vazi za oba aquaparka, tako da nije problem doci do njih.

#24 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • Poruka:612
  • ženski

Napisano: 24. May 2008 - 00:20

Da li postoji Aquapark u Zlatnim Pjascima?

#25 blue

putnik

• Član
  • Poruka:111

Napisano: 24. May 2008 - 10:39

Postavljena slika postoji,jako je bilzu centra, takodje vozi kombi ili ono sto bi se u Turskoj zvalo dolmos. Manji je od Turskih,ali je sladak skroz, ima topli i hladni djakuzi, sve drugo je kalsika, dve crne rupe, 4 slide, kamikaza, jos neka dva tobogana, lazy river, bar u bazenu... Postoje sefovi koje se otvaraju narukvicom koja lici na one iz hotela u AI...

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 00:30

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0