Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Aqua park

24 odgovora na temu

#1 graming_vlada

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 11. Jun 2007 - 18:39

Posto prvi put idem u Suncev breg zanima me da li postoje neki izleti tipa aqua park,ronjenje....

#2 ovonijeto

backpacker

• Član
  • Poruka:26
  • ženski

Napisano: 11. Jun 2007 - 21:16

Mi smo dve godine za redom isli u Bugarsku, u Nesebar i ove cemo ali malo cemo promeniti mesto cisto da vidimo jos lepota bugarskom mora .
Inace, sve pohvalei i to u svakom smislu.Mi smo oba puta bili u priv.smestaju jedne godien preko agencije a prosle u sopstvenoj reziji.Hrana je jeftina , svaki obrok smo jeli u restoranu (5e rucak ili vecera za dvoje) a ima i skupljih ali nema potrebe traziti skuplje jer je isti kvalitet .Dorucak nam je bio tradicionale-giros koji oboje obozavamo .Kafa espresso i nije bas bas , ali ima na ulicnim automatima mnogo lepse kafe .Mestani su jako ljubazni ,raspolozeni i jos kad cuju da ste iz Srbije odmah snizavaju cene .Plaza je predivna , cista , more jos cisitije, lezaljke se iznajmljuju .U Suncev breg moze se ici autobusom, lako se pamte linije i stajalista i bus ide na svakih 5-10min. ili taxijem(obavezno cenkanje)Sunny beach je pun dogadjanja ima aqua park , mislim da je ulaz 15e , i svasta jos .Provod za svakog i svacije usi .....(cak postoji kafic koji svako vece ima za gosta ELVISA!!!)TREBA DEFINITIVNO OBICI OVO MESTO B) :)

#3 Vesna Ks

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1533
  • ženski

Napisano: 11. Jun 2007 - 21:48

graming_vlada @ 11. juni 2007 u 17:35

Posto prvi put idem u Suncev breg zanima me da li postoje neki izleti tipa aqua park,ronjenje....
Ima...veoma dobar,organizovan aguapark u samom S.Bregu.Od hrane ama bas nista ne sme da se unese,ako ti sta nadju oduzimaju,ostave u garderobi pa ti vrate...Tamo postoji restoran,prodavnica...a cene su ohoho...Inace sve je cisto,blistavo...Imaju "sporu reku",bazen sa talasima.deciji bazen sa zezalicama i razne vrste tobogana,otvorenih i zatvorenih..lepo i zanimljivo! Inace,cula sam da od pre dve godine postoji i u Nesebaru jos bolji aqua park.

Ovu poruku je izmenio Vesna Ks: 11. Jun 2007 - 21:50

#4 graming_vlada

backpacker

• Član

Napisano: 13. Jun 2007 - 15:11

U svakom slucaju hvala pa ako neko bude isao valjda cemo se sresti,ja sam tamo 4. jula!pzdrav

#5 zokaaa

backpacker

• Član

Napisano: 13. Jun 2007 - 17:56

Da, ja mislim da je pretprošle godine otvorn novi akvapark baš pored glavnog puta od Burgasa do Sunčevog Brega, negde kod skretanja za Nesebar. Mi smo bili prošle godine i ulaz je 45 leva za visinu preko 130cm. Fantastično je. Trenutno nisam kući ali ću već sutra okačiti neke slike za zainteresovane. Cene unutra i nisu nešto extra velike i to je definitivno provod za ceo dan. Inače mislim da je Bugarska definitivno prevazišla cenkanje i retko gde ćete to moći.

#6 Elena_

backpacker

• Član

Napisano: 24. Jun 2007 - 10:05

aqua park postoji duze, ja sam bila 2004 i sve mi se cini da je postojao i pre, znam da sam bila pozitivno iznenadjena sto bugarska ga ima a kod nas nije bio ni u planu

#7 majce22

putnik

• Član
  • Poruka:102

Napisano: 27. Jun 2007 - 03:22

da li neko zna cenu dnevne karte ove sezone?

Ovu poruku je izmenio majce22: 27. Jun 2007 - 03:25

#8 zokaaa

backpacker

• Član

Napisano: 30. Jun 2007 - 16:44

Ako neko nije video postavio sam slike akvaparka kod skretanja za Nesebar pa pogledajte. Zaista je extra. :rolleyes:

#9 bori

backpacker

• Član
  • Poruka:25
  • muški

Napisano: 10. Jul 2007 - 22:27

Upravo se vratio iz Bugarske, bio u Aqua parku na Sunčevom bregu, pitajte šta vas interesuje!

#10 tijana87

backpacker

• Član
  • Poruka:34
  • ženski

Napisano: 10. Jul 2007 - 22:35

Koliko kosta ulaz? Kakve su cene klope i pica unutra? Jel moze da se unese nesto?

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 00:28
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

Tijana

#11 bori

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 10. Jul 2007 - 23:28

28 leva ceo dan, a od 15h 20 leva, mi smo uneli pice i grickalice za decu, niko nije pregledao a cene unutra nisam gledao. 1Euro=1.91 leva

#12 vasic_007

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 11. Jul 2007 - 12:20

Reci mi molim te kakve su cene tamo.Npr. Koliko kosta klopa,pice,ulazak u diskoteke,iznajmljivanje lezaljke i tako slicnog.Idem u Nesebar 24. jula pa da znam sta me otprilike ceka tamo i koliko parica da ponesem.

Hvala ti

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 00:29
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#13 bori

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 11. Jul 2007 - 14:59

Ja sam bio u svetom Vlasu i Sunčevom Bregu. Obišli smo Nesebar predveče, zadržali smo se oko 1h i brže bolje pobegli, čisto da nekvarimo sliku koju ostavlja Sunčev Breg i sveti Vlas. U Nesebru su cene dosta povoljne imaš ih na forumu neko je pisao.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 00:29

#14 bori

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 11. Jul 2007 - 15:03

http://www.putovanja...ra/galerija/272

Galerija slika sa Aqua parka - Sunčev Breg jul 2007.

#15 majce22

putnik

• Član
  • Poruka:102

Napisano: 11. Jul 2007 - 23:53

Pogledaj porukubori @ 11. 07. 2007 - 10:31

Upravo se vratio iz Bugarske, bio u Aqua parku na Sunčevom bregu, pitajte šta vas interesuje!
od koliko sati radi park?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0