Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Izleti u Budvi

• Ne možete pisati na ovoj temi
5 odgovora na temu

#1 gagoiksi

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 10. Jun 2007 - 19:53

da li neko zna ima li iz Budve brodic do Dubrovnika i kakve su cene izleta?

#2 mirce

backpacker

• Član

Napisano: 10. Jun 2007 - 20:06

dragi nas gagoiksi,
evo mi smo ti raspolozeni da pomognemo..
imas svakodnevne izlete za dubrovnik ali se moras prijaviti bar dan prije polaska...imas duz setalista uz plazu standove gdje se mozes informisati o izletu...
ako smo ti pomogli javi nam kada se vratis iz dubrovnika i posalji koju sliku iz dubrovnika a moze i iz budve...

pogledaj i ti nasu poruku, pa ako sta znas javi nam
cao...

#3 gagoiksi

backpacker

• Član

Napisano: 10. Jun 2007 - 22:50

Hvala na odgovoru, a da li bi slucajno mogao da mi kazes nesto o cenama ako znas.

#4 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 10. Jun 2007 - 23:09

Za mini-buseve znam, za brodiće nisam čuo.
Cena je bila... hm. 20ak eura mislim.

Bila je tu neka fora: nekim agencijama su tražili pri prelasku da ljudi pokažu da imaju keš ili platne kartice i one su imale manju cenu. Dok su one druge, sa bržim prelaskom, bile i skuplje...

#5 Xenon

turista

• Član
  • Poruka:63

Napisano: 12. Jul 2007 - 01:35

Ja sam prošle godine 25€ platio taj izlet. Autobusom, brodića nema, jer je predaleko, i autobusom je na granici isplativosti za jednodnevni izlet (3 sata put, 6 sati Dubrovnik, pa još 3 sata nazad).

Na granici ništa nisu tražili, samo su ispečatirali pasoše i pustili nas.

E sad, mi smo imali problem sa vodičem - rekli su nam da imamo vodiča, ali su propustili da nam kažu da je dotični na onom jeziku koji govori najviše putnika koji taj dan idu. U našem slučaju, to je bio ruski, pa smo tamo, na licu mesta, se priključili nekoj drugoj grupi koja je imala engleskog vodiča, ali možda neko nije bio te sreće.

Inače, tura sa vodičem traje sat vremena, i iskreno je preporučujem, jer vas provedu kroz centar i kažu vam najzanimljivije stvari - ako nikad niste bili ranije tamo, jako korisno.

#6 ciki

putnik

• Član
  • Poruka:151
  • ženski

Napisano: 24. Aug 2007 - 18:22

I moja drugarica je isla iz Petrovca na taj izlet, i takodje je bio vodic Rus, tako da se dobro raspitajte. Ona nije bila posebno odusevljena, ali to je stvar licnog dozivljaja. A i ne preporucujem vam da se izdvajate iz grupe. POZZ

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0