Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Paxos i Antipaxos

93 odgovora na temu

#91 maki_lo

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • ženski

Napisano: 27. Mar 2010 - 09:49

Taj izlet za mene...naporan... nista specijalno. lepe su one plave pecine i ostrva su lepa, ali nista specijalno. Mi smo se kupali na Paxosu, ja sam bila komirana, pa sam se bucnula na prvoj plazi koja je sljunkovita, tj samo onaj beli krupni kamen, isto tako je i u vodi, pa sam se ziva izlomila dok sam ulazila u vodu. Posle su mi se svi smejali zato sto sam se tu kupala, kazu da ima lepsih plaza "malo dalje". Antipaxos smo samo videli sa broda zato sto nam kapetan nije dao da plivamo do plaze koja je fenomenalna da nas ne bi uhvatio grc, a brod nema prilaz kopnu  :ljutko:  pa smo se kupali na sred mora, nista specijalno zaista. 

Slike su lepe, ali to mozete da vidite negde, ne morate da "dozivljavate" nista!

Postavljena slika

#92 Sugirl

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 12. Aug 2011 - 14:26

Hajde da malo osvezimo temu jednim pitanjem....citala sam ovde da su neki clanovi foruma pre par godina videli da postoji hidrogliser koji vozi do Paxosa...uplasih se onih opisa sa talasima i povracanjem pa me interesuje da li je neko bio na izletu hidrogliserom? Nekako mi to deluje brze i mirnije....

#93 Sugirl

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 14. Aug 2011 - 10:47

Evo da odgovorim sebi :) A mozda bude od koristi i drugima :klap:
Malo sam pretrazivala, dopisivala se i saznala da hidrogliser ide svaki dan i kosta 17 eura u jednom pravcu, a sa Paxosa posle moze lako da se stigne i do Antipaxosa. Mislim da cu ja da isprobam ovu varijantu posete Paxosu i Antipaxosu. Ponedeljkom ima najvise polazaka i prakticno se ceo dan moze provesti na ta dva ostrva umesto 2-3 sata, a stize se za 55 minuta. Red voznje i sve ostale informacije na sledecem sajtu:
http://www.paxoslife.com/hydrofoil.htm

#94 safira

turista

• Član
  • Poruka:61
  • ženski

Napisano: 05. Sep 2011 - 16:39

Sinpatican je bio izlet, ja se nisam kupala, jer mi je na brodu i ovako bilo jako hladno, tako da nisam htela da se kvasim, a sto se tice boje mora, svi sto su gledali slike, mislili su da je bazen u pitanju.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0