Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Ostrvo Hydra

7 odgovora na temu

#1 aussieserb

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 10. Jun 2007 - 13:59

Pozdrav svima!

Dolazim u JUlu na odmor u Grcku iz Australije,nasao sam ovaj sajt i vec su mi mnoge informacije bile od koristi. Izabrao sam 4 od 5 destinacije ali jos me kopka ostrvo Hydra,naime nemam bas znacajan feedback o tom mestu pa bih voleo ako neko moze da da informaciju baziranu na licnom iskustvu,moze i gossips :)

hvala unapred svima

Alex

#2 Gost miler_*

• Gost

Napisano: 10. Jun 2007 - 14:09

Samo znam da Kostas Simitis(predzadnji predsednik) letuje tamo 15 godina.Sve o Ydri imas na :www.hidra.gr

#3 Gost miler_*

• Gost

Napisano: 10. Jun 2007 - 14:18

jos bolje:www.google.gr pa upisi:Ydra.

#4 aussieserb

backpacker

• Član

Napisano: 10. Jun 2007 - 16:50

Hvala na pomoci ! :) Da google jeste nadohvat ruke ,ali ipak vise volim da cujem feedback od nasih ljudi koji su eventualno tamo bili,tako da ako ne dobijem info od prve ruke moracu da odlucim na osnovu google-a....

#5 Dragan

svetski putnik

• Član
  • Poruka:987

Napisano: 10. Jun 2007 - 22:45

NAzalost za ostrvo Hydra nemam bas nikakavih informacija. Jedna moja prijateljica je isla na Eginu koja je najbliza Atini kao i na Spetses. Za ovo drugo znam da se nalazi tik uz obalu Peloponeza i da je jedino prevozno sredstvo na ostrvu uz bicikl, fijaker.

#6 aussieserb

backpacker

• Član

Napisano: 12. Jun 2007 - 09:51

HVALA DRAGANE.

#7 magi

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 18. Jun 2007 - 13:52

Dragi Aleks,
Ako izaberes Hydru, neces pogresiti. Ostrvo se nalazi u blizini Peloponeza. Na ostrvu je zabranjen motorni saobracaj, tako da se kopnom moze ici jedino peske, konjima ili magarcima, sto ostrvu daje posebnu draz. Camci su (na svu srecu) dozvoljeni, pa se od jedne do druge plaze stize redovnim camac-taksi linijama.
Ostrvo je prelepo, puno cveca i bajkovitog je izgleda. Vazi za jedno od ekskluzivnijih letovalista.
Nocni zivot postoji ali nije buran kao na Iosu ili Mikonisu, znaci u granicama je normale.
Ukoliko te jos nesto interesuje slobodno pitaj.
By the way, gde zivis u Australiji? Ja sam provela 3 meseca u Sidneju i mnogo mnogo mnogo mi nedostaje.
Pozdrav,
Magi

#8 aussieserb

backpacker

• Član

Napisano: 20. Jun 2007 - 12:19

Hvala Magi!

Taman sam pomislio da niko od forumasa nije tamo bio :)
Sigurno cu da posetm Hydru u Julu,super mi zvuci to da su auti zabranjeni,bas mi to treba dolazeci iz Sidneja-Mosman,Drago mi je da ti se svidelo ovde,dobro je uz mali uslov - da se evropska leta provode u Evropi :)

Jos jedno pitanjce u vezi Hydre,kakve su plaze tj. dali imas omiljeni spot tamo za preporuku.

hvala unapred,

Alex

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0