P.S. HVALA U NAPRED
Kusadasi ili Marmaris
#31 Gost nikola vladic_*
Napisano: 10. Aug 2007 - 17:37
P.S. HVALA U NAPRED
Napisano: 11. Aug 2007 - 00:48
Napisano: 19. Aug 2007 - 10:19
Napisano: 04. Feb 2008 - 18:07
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 04. Feb 2008 - 20:36
Napisano: 04. Feb 2008 - 21:11
takilaki @ 4. 02. 2008 - 19:36
Jeste! :( Vežbao sam prošlog leta,pa se nadam da ću podneti!
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 05. Feb 2008 - 00:55
Napisano: 05. Feb 2008 - 10:14
Napisano: 05. Feb 2008 - 13:22
Napisano: 05. Feb 2008 - 13:29
takilaki @ 5. 02. 2008 - 12:22
Ja vec mislio da sam jedini.... Gde planiraš?

Napisano: 05. Feb 2008 - 19:15
Ovu poruku je izmenio takilaki: 05. Feb 2008 - 22:13
Napisano: 05. Feb 2008 - 23:32
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Napisano: 06. Feb 2008 - 13:31
Ipak, ako si se ipak odlucila da ides tamo, evo par informacija.
Marmaris ima blagu prednost zbog toga sto mu plaza u Icmeleru (najbolja u celoj regiji) nije tako daleko (da bi se doslo do najbolje palze mora da se ode do Miliparka koji je dolmusima udaljen " svega " 35 km od grada), dok je jedina prednost boravka u Kusadasiju blizina Efesa (zbog toga, slazem se treba doci do Kusadasija, ali se to moze uraditi i brodom iz Grcke, odnosno sa Samosa na jedan dan).
Mislim da je prosle godine agencija " S...a " nudila letovanje na Samosu sa sletanjem na aerodrom izmedju Kusadasija i Bodruma (znatno blizi Bodrumu)
Do Pamukala i iz jedne iz drugog mesta ima da se truckas prilican broj sati (iz Kusadasija 3-4 h u jednom smeru) , temepratura vazduha moze da bude i 35-40 C, a voda u bazenima koji su dostupni za posetioce iznosi cesto preko 27 C, jasno je da tu ne mozes uopste da rashladis.
O hotelima u Kusadasiju:
sve zavisi koliko para hoces da potrosis i da li ti je bitna plaza
recimo " Blue Sky " je nekada bio veoma luksuzan hotel ali mu je plaza bezvezna,
hotel " Marti " je ocajan (pocev od smestaja preko hrane) a nalazi se tik pored Ladies beach sa desne strane, odnosno plaze hotela " Imbat " (bolji izbor od " Martia " ) sa leve strane. Plaza ispred hotela " Imbat " je pristojna ali je pogodna za duplo manji broj ljudi u odnosu na kapacitet hotela, pa je dosta ljudi dolazilo na veliku kamenu pontu ispred vec pomenutog hotela " Marti " .
Pozdrav
P.S. Ako hoces da vidis najlepse parce Turske i da izdvojis nesto vise para, onda pravac Belek, Side, Kemer ili Fetije (Olu Deniz).
Napisano: 06. Feb 2008 - 14:16
Pa stalno idem u Grčku,pa sam iz neznanih razloga presekao ove godine! Prvo sam mislio Bugarska,ali ipak Turska! Malo da vidim i druge kulture! Generalno dopalo mi se jer ima svašta da se obilazi! Tako da će mi pola odmora otići na obilaske... Zato planiram sredinu ili kraj juna,kada nisu baš tako velike vrućine...
Sticajem da idem prvi put,bitno mi je da imam neki prosečan hotel i dobar provod... Što se plaža tiče nisam zahtevan... A obilazak ima baš dosta!
Nikada nisam čuo o tom Sarimsakli-ju,vidim ima tema pa ću da isčitam!
Jel radi neka agencija taj Sarimsakli?
Pozdrav svima!

Napisano: 06. Feb 2008 - 15:32
P.S. Inace, Sarimsakli ti je i banja, pa kazu da je klima super. A rade ga neke agencije.
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0