Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Kusadasi ili Marmaris

• Ne možete pisati na ovoj temi
160 odgovora na temu

#151 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 31. Mar 2011 - 19:12

Naravno svako ima svoj ugao gledanja i svoje mišljenje. :)
Ja lično za nijasnu ipak više volim Kušadasi :) Mada fantastično sam se provela u oba mesta, ali nekako me Kušadasi više vuče :onaaako: ne znam ni ja zašto :onaaako:

Moj post sa ove teme iz 2008. godine Moj link , ipak nije baš na početku teme, već na 8 strani. :)

Ovu poruku je izmenio mikap: 31. Mar 2011 - 19:15

#152 Chapibk4

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • muški

Napisano: 01. Apr 2011 - 22:25

To je ono sto sam ja jednom rekao...Kusadasi prosto ima neki svoj poseban smek :D

#153 dell boy

turista

• Član
  • Poruka:58

Napisano: 27. May 2011 - 14:11

Ljudi kako se odluciti Kusadasi, Marmaris ili Bodrum... Citao sam dosta ali i dalje sam u trilemi :don-t_mention:
Idem sa devojkom u julu, i bitno nam je da je more i plaze ok, provod ok(ne mora biti neka ludnica ali ni neko penzionersko mesto).

I da, koliko traje put do ovih mesta, da li je blize Kusadasi od ova dva(znam da su Bodrum i Marmaris jedno pored drugog)

Ovu poruku je izmenio dell boy: 27. May 2011 - 14:23

#154 danijelkatarina

backpacker

• Član
  • Poruka:14
  • nije upisan

Napisano: 31. May 2011 - 18:10

I ja sam bio u trilemi gde da idemo i na kraju smo se odlucili za Bodrum,putujemo za dve nedelje,ako ne odlucite do tada javljam ti kako je bilo! put do Bodruma od Nisa oko 24h,do Kusadasija tri sata manje a do Marmarisa tri sata duze,naravno bus!

Ovu poruku je izmenio ljerka: 01. Jun 2011 - 05:03
obrisan citat, direktan odgovor na post

#155 mimamiona

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 01. Jun 2011 - 04:04

Kako idete kolima ili autobusom?Ja idem kolima do Kusadasija!!!

Ovu poruku je izmenio mimamiona: 01. Jun 2011 - 04:12

#156 Anchyka89

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 01. Jun 2011 - 05:43

Pozdrav svima kao prvo!
Gledam vec sto godina gde cu sa drugaricom (po 22godine imamo) :),
Nismo neshto pri parama a nismo putovale godinama na more pa nam zato treba vasha pomoc.
Gledale smo ostrva Grchke i uhvatile se za Zakintos i Krf, pa onda bash Krf. E a onda smo skontale
da bi jeftinije proshle (shto je nazhalost jako bitno) ako odemo u Tursku. Sobzirom da smo se
koncentrisale na info o grchkim ostrvima nemamo pojma o Turskoj ali neshto izmedju Kushadasija i Marmarisa.
Shta god da je jeftinije (hrana, pice, eventualno izlasci i OBAVEZNO krstarenja, lepota, kako god :))
Nashle smo preko Argus tursa jeftini Aparman "APARTMANI ROSY 3*"( nalaze se na 30m od Ladies Beach-a, Kushadasi
Objekat je trospratni,sa liftom, recepcijom, bazenom i barom na krovu, Opremljeni su sa TWC-om, balkonom, mini-barom, itd).
Dakle to je kraj jula - pochetak avgusta aranzhman...
Najbitnije, da li mislite da je sobzirom na nashu finansijsku situaciju (oko 200e za aranzhman i po oko 300e za sve ostalo ukljuchujuci hranu) u redu
Kushadasi ili da neshto skroz levo? Stvarno jaaako zahvalne!!!

Ovu poruku je izmenio Anchyka89: 01. Jun 2011 - 05:44

#157 Borche

backpacker

• Član
  • Poruka:36

Napisano: 09. Jun 2011 - 17:59

Pogledaj porukuAnchyka89 @ 01. Jun 2011 - 05:43

Pozdrav svima kao prvo!
Gledam vec sto godina gde cu sa drugaricom (po 22godine imamo) :),
Nismo neshto pri parama a nismo putovale godinama na more pa nam zato treba vasha pomoc.
Gledale smo ostrva Grchke i uhvatile se za Zakintos i Krf, pa onda bash Krf. E a onda smo skontale
da bi jeftinije proshle (shto je nazhalost jako bitno) ako odemo u Tursku. Sobzirom da smo se
koncentrisale na info o grchkim ostrvima nemamo pojma o Turskoj ali neshto izmedju Kushadasija i Marmarisa.
Shta god da je jeftinije (hrana, pice, eventualno izlasci i OBAVEZNO krstarenja, lepota, kako god :))
Nashle smo preko Argus tursa jeftini Aparman "APARTMANI ROSY 3*"( nalaze se na 30m od Ladies Beach-a, Kushadasi
Objekat je trospratni,sa liftom, recepcijom, bazenom i barom na krovu, Opremljeni su sa TWC-om, balkonom, mini-barom, itd).
Dakle to je kraj jula - pochetak avgusta aranzhman...
Najbitnije, da li mislite da je sobzirom na nashu finansijsku situaciju (oko 200e za aranzhman i po oko 300e za sve ostalo ukljuchujuci hranu) u redu
Kushadasi ili da neshto skroz levo? Stvarno jaaako zahvalne!!!

Kuš definitivno.

Preporučujem PP (Recimo Dias za 205 e) i to u centru. Ukoliko si (rekao bih iz nika) '89. godište pretpostavljam da te interesuju izlasci i šetnja (čitaj šoping) po gradu. Ukoliko budeš na plaši trebaće ti taksi za nočni povratak u hotel, a to ti ispadne skuplje nego da dolmušem ideš do plaža, uz mogućnost da svakog dana menjaš plažu. Preporučujem da obiđeš i plažu u Nacionalnom parku (dva grada iza Kuša), najčistiju plažu sa najlepšom vodom.
A PP preporučujem, jer za 50-ak eura razlike dobijaš svaki dan obrok "na kašiku" (čorba, jelo, slatkiš, ili voće), ne gubiš vreme do restorana i nazad.

Ovo je samo moje iskustvo. Šta god odlučila, lepo se provedi i uživaj !!!

PS Preporučujem Argus, a ako te zanima neki detalj u vezi bilo čega slobodno pitaj.

Ovu poruku je izmenio Borche: 09. Jun 2011 - 18:14

#158 Anchyka89

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 11. Jun 2011 - 14:50

Hvala na odgovoru! A koja je razlika izmedju Santur hotela i Diasa? Santur je 260e Argusom u periodu kad bi mi ishle. Skoro da smo se odluchile za Santur tako da ne znam :)

#159 Chapibk4

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • muški

Napisano: 13. Jun 2011 - 17:14

Razlika je u tome sto su u Santuru biti ja sa drustvom...zato i imaju zvezdicu vise od Diasa ! hahahaha:)

#160 mimamiona

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 18. Jun 2011 - 04:41

Pogledaj porukudanijelkatarina @ 31. May 2011 - 18:10

I ja sam bio u trilemi gde da idemo i na kraju smo se odlucili za Bodrum,putujemo za dve nedelje,ako ne odlucite do tada javljam ti kako je bilo! put do Bodruma od Nisa oko 24h,do Kusadasija tri sata manje a do Marmarisa tri sata duze,naravno bus!

Kako putujete? Bosom kao u proceni putovanja ili kolima? Ja idem kolima pa mi treba drustvo .Zato pitam! Pozdrav.

#161 Borche

backpacker

• Član
  • Poruka:36

Napisano: 24. Jun 2011 - 22:43

Nemam neposredno iskustvo sa Diasom, ali u Santuru možeš da očekuješ da će te nekad na krevetu sačekati labud od čaršava, leptir od peškira i sl.
Pretpostavljam da je i osoblje malo profesionalnije. To je jedino što, po mom mišljenju, razlikuje hotele sa dve i tri zvezdice, mada je verovatno i hrana malo bolja.

Kada ideš?
Drugarice i ja verovatno krećemo 15.08. u Deniz (preko puta Santura). Za ovaj hotel i vlasnika mogu da garantujem. Takođe i za Argus kao agenciju, a naročito kada sam saznao koja ekipa vodiča ide. Neverovatno zabavno društvo, a istovremeno surovi profesionalci.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0