Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Kusadasi ili Marmaris

160 odgovora na temu

#1 ananikolic

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 08. Jun 2007 - 10:52

Mozete li mi preneti malo vasih utisaka iz Kusadasija i Marmarisa? Zelela bih da se dobro provedem i da uzivam u Suncu i plazama. Mozete li preporuciti sta u kom mestu moze da zadovolji moja ocekivanja, kao i malo konstruktivnih saveta iz prve ruke... Bila bi vam zahvalna ako biste mi nozda neki hotel preporucili...

#2 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • Poruka:612
  • ženski

Napisano: 08. Jun 2007 - 12:08

U Marmarisu nisam bila a u Kusadasiju sam bila dva puta i jedva čekam da opet odem. Tamo ti je sve super, od provoda, plaža, aquaparkova, izleta, shopinga. Ma All in one destinacija.Jedva čekam opet da odem tamo.

Pogledaj opise hotela na ovom sajtu pa kasnije kada se odlučiš za neke, slobodno pitaj, pokušaću da ti odgovorim kakvi su i gde se nalaze. Prošle godine sam uzela kartu Kušadasija na kojoj se nalaze lokacije hotela.

Pozdrav! :D

#3 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 08. Jun 2007 - 15:13

Neces da pogresis ako odes u bilo koji.

Ja licno volim Marmaris.

#4 ines 24

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 08. Jun 2007 - 16:00

ja sam 3 godine uzastopno isla u kusadasi. sjajno je. provod ekstra.
plaze ok,tu i tamo,nista posebno. meni se najvise dopala ladys beach.
mada ove godine sam odlucila da idem u marmaris da malo promenim. svi kazu da je jos bolje.....

#5 salsita

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2279
  • ženski

Napisano: 08. Jun 2007 - 20:30

Naravno Marmaris ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#6 zoks

backpacker

• Član
  • Poruka:42
  • muški

Napisano: 08. Jun 2007 - 23:04

Marmaris je prelep i nudi bogat provod, skuplji je od Kusadasija. U Marmarisu mi se plaza nije ni malo dopala ali je zato Icmeler blizu ;)

#7 Aleksandar Đuričić

ex Verhogetornik

• Član
  • Poruka:1301
  • muški

Napisano: 09. Jun 2007 - 03:17

Ja sam se svojevremeno odlucio za Kusadasi jer je to ipak kao neki grad, ima luku, stari grad, istoriju, ulice i sokake, bazare, lokalce, pijace, tvrdjavu na ostrvu... Ima bar malo duse, one orijentalne (koliko mogu da je imaju turistima preplavljena mesta) tj. nije samo obicno hiper turisticko naselje. Mada, ne bih dva puta isao tamo. Ako prvi put ides u Tursku, onda ti je svejedno.

#8 ananikolic

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 09. Jun 2007 - 10:51

Juce mi je jedna drugarica rekla da nije bezbedno da devojke idu same na letovanje u Tursku...

Da li je to istina?

#9 joe

putnik

• Član
  • Poruka:103
  • muški

Napisano: 09. Jun 2007 - 14:20

Ne bih rekao, podjednako je bilo samih devojaka, parova i samih muskaraca oba puta kada sam ja bio i u oba ova mesta.
Bitno je samo da ne odes prvo u Marmaris pa u Kusadasi, ja sam hteo da placem kad sam stigao u K. posle Marmarisa. :blink:

#10 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 09. Jun 2007 - 15:18

ananikolic, Ma bezbedno je, samo treba da znas da se ponasas ako turci pocnu da smaraju.

Bice ti super, i jel si se odlucila gde ces? :D

#11 ssss

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 09. Jun 2007 - 17:51

ni jedan ni drugi,samo antalija ili alanja.

#12 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 09. Jun 2007 - 19:19

Postavila sam foto turu Kusadasi - Aquapark,
Moja Foto Tura Kusadasi - Aquapark
pogledajte i uživajte. ;)

Pozdrav!

Ovu poruku je izmenio Alejandra: 09. Jun 2007 - 19:22

#13 bambola

backpacker

• Član
  • Poruka:32

Napisano: 09. Jun 2007 - 19:45

Marmaris mi je mnogo lepši od Kušadasija, a Bodrum mi je najlepši ali je preskup, a tako mami. Ako osoba ne zna da se kontroliše(kao npr.ja) pitaće se poslednjeg dana gde su otišle sve pare :D

#14 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 09. Jun 2007 - 22:22

Po pitanju bezbednosti: mislim da ne treba praviti sebi u glavi problem oko toga, ALI da neke elementarne mere opreza nisu na odmet. Dakle: ako je prevoz, onda pre dolmus nego taksi. Ako je kupovina-da je u sred neke guzve, nikako ne pristajati na pricu "Hajdemo do moje druge radnje..." Ali, mislim da generalno zene u svim tim zemljama imaju jako lep tretman. Bar one koje znam kazu da su se u tom smislu jako lepo osecale tamo.

I da jos jednom posle 3 dana pauze kazem da ipak mislim da je Marmaris lepsi, zanimljiviji, sadrzajniji...

#15 joe

putnik

• Član
  • Poruka:103
  • muški

Napisano: 10. Jun 2007 - 09:18

Alejandra @ 09. juni 2007 u 18:15

Postavila sam foto turu Kusadasi - Aquapark,
Moja Foto Tura Kusadasi - Aquapark
pogledajte i uživajte. ;)

Pozdrav!
Sto se mene tice, da ne bii zelene plaze totalno bi se smorio, ovako izdrzah nekako. :unsure:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0