Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

STAVROS

2116 odgovora na temu

#31 Molder

backpacker

• Član
  • Poruka:41
  • muški

Napisano: 11. Jul 2006 - 12:17

[SIZE=1] [COLOR=red]Ćao svima, evo mene ponovo ;) . Ove godine idem ponovo u Stavros sa porodicom (koja se u medjuvremenu uvećala za još jednog člana) pa me interesuje da li je neko možda bio u studijima Tomas u Stavrosu. Opis smeštaja bi mi mnogo značio pošto u agenciji imaju slike tog smeštaja ali niko koga sam pitao od njih nije bio u Stavrosu. Unapred hvala svima!

[SIZE=7][COLOR=purple]PS.
Kada se vratim sa letovanja ponovo ću vam podneti detaljan izveštaj. B)

#32 biljka

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 17. Jul 2006 - 11:09

Cao svima!

Prvi put sam na ovom mestu i bas mi je zao sto nisam ranije dosla ovde da se informisem. Elem, uplatila sam Stavros, vila Eleni Palace i sad sam se lepo blago istraumirala posle nekih procitanih redova. Volela bih da saznam jos neka iskustva sa ovom agencijom drugih ljudi, ima li neko ko je bio zadovoljan, da li je neko cuo, bio ili barem video ovu vilu???
Nisam mnogo zahtevna kada je letovanje u pitanju, bitno mi je more, sunce i osoba koja je samnom ali ipak bih i psihicki da se pripremim za neke eventualno, stresne situacije.
Nemam veliko iskustvo sa Grckom, jedino sam bila pre desetak godina u Kalikratiji i to je sve. Nasla sam ove godine za avgust jedino Stavros (poslednji dvokrevetni apartman u jedinoj slobodnoj vili) i jedan u Asprovalti (apartmani, koliko se secam Asprovalta beach) i ucinio mi se Stavros kao bolja varijanta. Da nisam pogresila?

Unapred se zahvaljujem na svakoj informaciji,
Pozdravi!

#33 duleNS

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 17. Jul 2006 - 23:28

ma nista ne brini, stavros je sasvim ok, nije u rangu maldiva, ali meni je bolji od cg. sve je stvar ukusa.

#34 Molder

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 19. Jul 2006 - 09:36

[SIZE=7][COLOR=blue]Ćao Biljka!

Kada sam pokrenuo ovaj forum nisam mislio nikoga da uplašim nekim svojim zapažanjima. Jedino sam hteo da kažem svima da od naših agencija ne očekuju previše. Što se tiče Stavrosa, mislim da svako može da nadje ono što mu odgovara. Neki kukaju kako im smeta luka, neki kako je voda plitka na jednom delu plaže ali moj je moto ,, Gde deca nisu besna tu ni kuća nije tesna,, i mislim da je zaista tako. Ja sam išao sa ćerkicom koja je u to vreme imala dve godine i zaista smo se super i odmorili i koliko smo mogli zabavili. Sada idem sa ćerkicom koja ima četiri i sinom koji ima godinu i po. Stavros je miran i prijatan gradić, nema buke i gužve kao u Crnoj Gori naravno, zato što je Grčka velika zemlja koja ima hiljade kilometara obale. Grci su uvek nasmejani bez obzira da li su ustali na levu nogu ili ih boli zub :P . Ja sam po ponašanju naše južne braće zaključio da su oni stalno ustali na levu nogu :angry: . Od Stavrosa ne očekuj neki ekstra noćni provod ali mislim da ipak ima gde da se izadje.
Eto toliko....
Ako ti treba još neka informacija ne ustručavaj se da pitaš.

#35 biljka

backpacker

• Član

Napisano: 19. Jul 2006 - 10:40

Hvala puno Duletu i Molderu na recima ohrabrenja.
Poznavajuci sebe, najiskrenije se nadam da se necu iznervirati zbog samog Stavrosa, ma kakav da je. Gledacu da izvucem ono najbolje iz njega a iz procitanih redova, sticem utisak da je po mom ukusu... (za Moldera) Nisi me ti uplasio informacijama koje si napisao, naprotiv, vise sam odreagovala na reci nekih drugih ljudi na forumu, posebno prica o Monixu, preko kojih idem tamo. Nigde sem kod njih nisam nasla vilu Venus palace a ni devojke koje rade u agenciji nisu bile tamo, pa da se samo zapitas kako uopste mogu tako da rade...
Zelim da verujem da ce sve biti ok, kazu ono sto mislis, to ti se i desava pa hajde da budem pozitivna. Ne sumnjam da ce biti bolje nego u cg a i pored svega loseg dole, uvek sam se provodila sjajno s kim god da sam isla i gde god da sam bila pa ne znam ni sama sta se brinem...
Ipak, svaka informacija je dobrodosla pa se za iste zahvaljujem.
Pozdravi!

Ovu poruku je izmenio biljka: 19. Jul 2006 - 10:42

#36 nesa

backpacker

• Član
  • Poruka:17

Napisano: 19. Jul 2006 - 12:27

biljka @ 17. Jul 2006. 23:28

Prvi put sam na ovom mestu i bas mi je zao sto nisam ranije dosla ovde da se informisem. Elem, uplatila sam Stavros, vila Eleni Palace i sad sam se lepo blago istraumirala posle nekih procitanih redova

Nigde sem kod njih nisam nasla vilu Venus palace a ni devojke koje rade u agenciji nisu bile tamo, pa da se samo zapitas kako uopste mogu tako da rade..
Koja vila je u pitanju Eleni Palace ili Venus Palace?
Ja sam uplatio Venus Palace krajem avgusta, pa bih te molio ako kojim slucajem budes isla pre mene (ako te ne bude mrzelo) ostvis neki kratki komentar.

Pozdrav

Ovu poruku je izmenio nesa: 19. Jul 2006 - 12:28

#37 biljka

backpacker

• Član

Napisano: 20. Jul 2006 - 13:30

Neso, toliko sam vila gledala da sam pogresila prilikom pisanja... u pitanju je Venus palace i mislim da ti moji utisci nece mnogo vredeti kad se vratim jer ces i ti sam vec imati svoje. Elem, i ja sam uplatila za 25. avgust (kraj avgusta) pa cemo u isto vreme da vidimo kakva je.
..

#38 nesa

backpacker

• Član
  • Poruka:17

Napisano: 20. Jul 2006 - 14:20

Vidimo se. :D

#39 Molder

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 20. Jul 2006 - 15:20

B) Ja sam sa porodicom od 22.08. u studiju Tomas tako da pazite gde stajete na plaži :D .
Vidimo se ;)

#40 biljka

backpacker

• Član

Napisano: 20. Jul 2006 - 16:08

...pa, vidimo se svi u stavrosu!

#41 smarko

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 20. Jul 2006 - 17:46

Vila Dimitris,kakva je?

#42 boranija

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 25. Jul 2006 - 10:27

Zasto se brisu postovi koji sadrze LOSA iskustva ljudi vezanih za agenciju MONIX??????
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

#43 biljka

backpacker

• Član

Napisano: 25. Jul 2006 - 11:14

za boraniju...

Da li je moguce da se to radi? Ako se to stvarno desava, onda je ovaj ceo forum poluistina. i samim tim, ne znam sta radim ovde. Probaj ponovo da napises svoje iskustvo.

Pozdrav

#44 boranija

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 25. Jul 2006 - 12:48

U ovoj temi Stavros bilo je nekoliko ne bas lepih komentara o toj agenciji koji su naprasno nestali????Isto tako na celom forumu bila je izdvojena tema "monix" koja je takodje nestala, pa se pitam zasto???

#45 Putnica

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1544
  • ženski

Napisano: 25. Jul 2006 - 13:32

Na ovom sajtu je zabranjeno navoditi ime agencije pa vam zato brisu teme. Ako pisete o nekoj agenciji opisite njen naziv opisno, nemojte ga direktno navoditi. Npr. agencija koja ima naziv kao glavni junak romana na pustom ostrvu... ;)
Postavljena slikaMoj blog: http://putnica.mojblog.rs

Moje MFT: http://www.putovanja...retraga/putnica

Evia, Peloponez, Hidra, Spetses, Zante, Olimpija, Metsovo, Kefalonija, Skijatos, Pelion, Lefkada

Broj korisnika koji čitaju temu: 3

Članovi: 1, gosti: 2, skriveni članovi: 0