Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Skala Rahoni

• Ne možete pisati na ovoj temi
9 odgovora na temu

#1 renedekart

turista

• Član
  • Poruka:54

Napisano: 25. Apr 2011 - 04:49

Poštovani sadašnji i budući ljubitelji Tasosa, na ovom forumu je postojala sjajna tema "Tasos, ostrvo koje se voli". Sada ta tema više nema blage veze sa Tasosom. To sam zaključila iščitavši svih 3000 i kusur strana (od kojih najčešće "Dobro veče" i "Laku noć", da ne potežem priču o rasnim grlima, lipicanerima i sl.)
Htela bih da zamolim Mirarbi da uvodne komentare na toj temi jednostavno izbaci (zahvaljujući njenim uvodnim temama sam se i "navukla" i iščitala svih preko 3000 inkriminisanih strana), da bi smo mogli zaista da dobijmo neke kvalitetne informacije ubuduće.
30-og avgusta idem u Skalu Rachoni i obećavam da ću se javiti nakon dolaska sa svojim komentarima.
BTW, ako je neko bio tamo, bila bih zahvalna na savetima, sugestijama i sl.

#2 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7672
  • ženski

Napisano: 25. Apr 2011 - 12:21

Više puta smo otvarali diskusiju o tome treba li tema "Tasos - ostrvo koje se voli" da bude "kafić" (mesto za ćaskanje u forumskom žargonu), kako i stoji u podnaslovu, ili da se striktno bavi Tasosom, i zaključili da ljubitelji Tasosa ipak ne mogu svih 365 dana u godini, pa tako 5 godina unazad, da pišu samo o Tasosu, jer ostrvo, koliko god ga mi voleli i koliko god bilo veliko u našim srcima, realno nije baš toliko veliko i većina stvari koje je trebalo o njemu reći smo odavno rekli. Pored toga, da nema Tasoslija koji stalno "dežuraju" na toj glavnoj temi i druže se, ne bi imao ko tako brzo novim članovima da dâ odgovore na postavljena pitanja.

Zbog onih koji misle kao ti, koje ne zanima druženje sa Tasoslijama već isključivo informacije o Tasosu, a koji slabije koriste sjajan pretraživač koji postoji na ovom sajtu, otvorila sam posebnu temu i u nju prekopirala najvažnije tekstove i postavila linkove ka drugim korisnim temama. Ako do sada nisi pogledala sadržaj te teme, pozivam te da to uradiš. KLIK OVDE.

Što se Skale Rahoni tiče, za početak evo par mojih fotografija tog mesta:

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 25. Apr 2011 - 12:11

#3 renedekart

turista

• Član

Napisano: 25. Apr 2011 - 13:37

Mirarbi, zahvaljujem na odgovoru. Naravno da sam iščitala kompletan tekst i pogledala sve fotografije sa linka, što preporučujem i onima koji su upravo u dilemi "Kuda na letovanje". Upravo tvoji sadržajni opisi (dobro, bilo je tu i Nikane (Ane) i ostalih Tasoslija) su me i motivisili da ovog leta idemo na Tasos. Nego, jako se malo pisalo o zapadnoj obali. Mada sam koristila ptretraživač osim tvojih i Nikaknih pozitivnih komentara (i to mi je poslala kao privatnu poruku) uglavnom sam nailazila na komentare tipa: "veliki super market u blizini Skale Rahoni", ili "čuvena Pahis plaža u blizini Skale Rahoni", ili "plaža je kao od peska dunavca, mutna voda, puna trave, meni se nije ulazilo u tu vodu"... tako da sam postala ozbiljno skeptična i čak pala u iskušenje da otrčim do Perle i probam da zamenim rezervaciju. Samo sam htela da čujem neku noviju informaciju u vezi sa hotelom Rachoni beach i o plažama na zapadnoj strani ostrva, tako da, ako neko ima neki skorašnji komentar vezan za samo mesto, hotel ili agenciju (preko koje sam inače letovala par puta u Grčkoj i Turskoj i bila zadovoljna), napiše, bila bih zahvalna.

#4 renedekart

turista

• Član

Napisano: 20. Aug 2011 - 20:30

OK. Odustali smo od Skale Rachoni i hotela Rachoni Beach i uplatili u istom terminu (od 30. avgusta do 09. septembra) apartman 10 u vili Efes garden u Limenasu. otićićemo jedan da i u Skalu Rachoni da vidimo šta vam se to nije dopalo.
Pozdrav Tasoslijama:neznam:

#5 renedekart

turista

• Član

Napisano: 25. Aug 2011 - 02:55

Mirarbi, najlepše hvala. Zamenili smo za Limenas, Efes garden, preko iste agencije (uz 5% provizje), pošto će ići sa nama i ćerka sa dečkom (u naše vreme "momkom"). Sada, čitajući sveže komentare Deki r-4, a vezane za istočnu obalu Tasosa, žalim što nisam ostala dosledna odluci. U svakom slučaju, idemo ( između ostalog) i do Skale Rachoni da vidimo šta smo propustili..
Posle 12-tog septembra ću postaviti impresije (ili depresije, kakogod),
:turista:

#6 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • ženski

Napisano: 26. Aug 2011 - 17:31

Ja sam ovog leta malo bolje upoznala Skalu Rahoni i mogu da vam kažem da ima delova plaže na kojima nije gužva i koji su mi se svideli (mislim na deo u blizini hotela "Coral"; tu postoji bazen i kafić uz plažu, ima hlada, dobre muzike, a nema gužve;).

#7 teddi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2784
  • ženski

Napisano: 26. Aug 2011 - 19:45

Pogledaj porukumirarbi @ 26. Aug 2011 - 17:31

Ja sam ovog leta malo bolje upoznala Skalu Rahoni i mogu da vam kažem da ima delova plaže na kojima nije gužva i koji su mi se svideli (mislim na deo u blizini hotela "Coral"; tu postoji bazen i kafić uz plažu, ima hlada, dobre muzike, a nema gužve;).

potpuno se slažem.

#8 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • ženski

Napisano: 26. Aug 2011 - 21:58

Setih se imena kafića uz plažu. Zove se "Blue lake" :).

#9 renedekart

turista

• Član

Napisano: 17. Sep 2011 - 23:52

Bili smo, iszgleda sasvim u redu.

#10 bebacns

turista

• Član
  • Poruka:75

Napisano: 20. Jan 2012 - 16:10

Gledam ponude za Tasos i cini mi se da cena za Rachoni hotele nisu jake cene pa vas molim za iskrene utiske o plazi i ulasku vodu...
To nam je ipak bitnije od samog smestaja :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0