Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Banja Zdrelo

16 odgovora na temu

#16 Bica 969

backpacker

• Član
  • Poruka:49

Napisano: 12. Jan 2012 - 19:16

Postavljena slika

Na predhodnoj strani ima vise slika ovo je otislo greskom

Ovu poruku je izmenio Bica 969: 12. Jan 2012 - 19:35

#17 damnjan

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 11. Apr 2012 - 12:16

Evo ovako...bila sam 7.4. tamo organizovano preko agencije,tako da iznesem svoje utiske. Na samom ulasku u kompleks su klupice i mini bar gde sam narucila tursku kafu, kad odgvor koji sam dobila je bio da ce kuhinja moci da isporuci istu za 15-20 min?!? Odustala sam i narucila iz automata kafu. Uzasno osoblje deluje haoticno i neorganizovano.Za svo vreme boravka u kompleksu nigde nisam videla cistacice koje ce cistiti WC, podove i sl. Voda u pojedinim bazenima je bila dosta prljava, vidi se da je dosta ulozeno,a nazalost brzo ce propasti jer se ne odrzava. Od wellnesa je radila slana soba ispred koje su bili redovi i sauna i solarijum,a ostali sadrzaji ne! To je stvrno nedopustivo jer stvarno nema objasnjenja zasto pojedini sadrzaji ne rade. Tobogani za koje se placa posebna cena i dobija posebna narukvica radi samo od 12-18h,a vec u 19h su ugasili muziku i osoblje je pocelo da se pakuje za fajront! Stvarno neobjasnjive stvari, umesto da su oni tu zbog nas, ispade da smo mi tu bili zbog njih! U restoran nisam ulazila jer su im cene prilicno visoke pljaskavica 250din,ali porodica koja ih je narucila je sigurno cekala oko sat vremena da im donesu!!!
Dakle, obzirom da sam pre mesec dana bila u banji Morahalom u madjarskoj, sve ovo je bleda kopija te banje,sa neuporedivo malo sadrzaja u odnosu na Morahalom,ali dobro...kod nas sve kasni pa i razvoj banjskog turizma.
Nazalost,navela sam samo lose stvari jer one ostaju duze u secanju,ali nije tako lose otici i videti da i kod nas ima nesto slicno ili bar nalik na druge drzave koje godinama imaju razvijen banjski turizam.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0