Ovog ljeta vodim grupu strenjdzera po BiH i zelja im je da vide Visegrad (citali Iva Andrica i sad eto hoce bas u Visegrad izmeđuostalog)…e sad…posto slabije znam taj dio Bosne….i uopste taj dio, mozete li mi pomoci…
Dakle dosli bismo iz Istocnog Sarajeva u Višegrad i vidjeli most bla bla bla….malo se zadrzali a onda bismo na rijeku Taru. E sad zanima me kako sa prevozom. Niko ne vozi auto, ne renta nam se, jer su to tipicni backpackeri koji bi spavali u jeftinim hostelima….
Dakle…prenocili bi 1 noc pored rijeke Tare, ali nas zanima ima li kakvi bungalovi jeftini sa bosanske ili srbijanske strane nije bitno, samo da je lijepo, zanimljivo i takoto…i da najbitnije pitanje: kako iz Visegrada doci do tog mjesta…jer nemamo auto, ali smo u kondiciji i pjesaka mozemo furat i do 10-15 km na dan, bez problema.
E sad, uz granicu sa BiH i Srbija i C.G….gdje dalje da ih vodim sve do mora u C.G, …dobrodošle sve preporuke, svi savjeti.
Jedna grupa strendžera mi je jednom odjavila trip po Crnoj Gori, tako da sam i ja bila uskraćena za poznavanje te divne zemlje, no, ovaj put me ovi nece isfolirat-sigurna sam. Bas sam na ovom forumu postavila pitanje KAMO ICI….i sad opet pitam…eto pa pomagaste.
Tenkju.
Ovu poruku je izmenio kriticarka_nickova: 19. Apr 2011 - 22:53