Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Agelos studios

• Ne možete pisati na ovoj temi
40 odgovora na temu

#31 TanjaBg

turista

• Član
  • Poruka:52

Napisano: 22. Jun 2007 - 18:00

Cek, cek, Miler,ako ja kazem: treba meni jedan studio za mene, dakle, za 1 osobu sto blize plazi, koliko bi kostalo pocetkom septembra, na nedelju dana?

#32 Gost miler_*

• Gost

Napisano: 23. Jun 2007 - 00:49

pocetak septembra je relativan pojam.sto znaci da do 12-13 septembra (zavisi kad je vikend) situacija je kao u avgustu...puno je.skole pocinju oko 15-17 (opet vikend) i tada je "veliko bezanje" grka.sve to prate i cene,tako da posle tog famoznog "preloma" kada se i zatvaraju nocni klubovi i jos po neka radnja,mozes naci od 25-35 evra.sezona traje do 17-18 oktobra,kada je i zadnji charter ali su to uglavnom englezi i skandinavci u ozbiljnim godinama.pre 12 septembra cene su ...kako gde,mozes i da "natrcis" na prazan studio za 30-40 evra ali ne i u prvoj sedmici septembra.nesto je lakse i povoljnije sa dvokrevetnim sobama u gradu........

#33 tftzipcat

turista

• Član
  • Poruka:52

Napisano: 10. Jul 2007 - 14:35

Najvise bi voleo da se neko vrati sa Skiathosa narocito iz Agelos Apartmana pokaze koju sliku i napise par reci o njima, plazi, restoranima i ostalim sitnicama. Mi nezurimo imamo jos dosta vremena, do 27.08. ce jos mnogo vode proteci.
Imam jedno pitanje: da li od kuce poneti nesto hrane za dorucak jer nemam predstavu sta tamo ima. Prosle godine mi je bila interesantna opcija English brekfasta ali se ipak nismo odvajali od homemade sunke i kobasica. Kako stoje stvari sa prenosenjem hrane sto se tice aerodromske kontrole, tiganj nosim BEZ NJEGA NIGDE.

#34 milance74

backpacker

• Član
  • Poruka:22
  • muški

Napisano: 12. Jul 2007 - 14:40

Pozdrav svima.Evo slike iz brosure i sa sajta, pa da malo pomogne ljudima.Devojka i ja putujemo 16.08 sa smestajem u pomenutim apartmanima. Inace pravi naziv je Angelos bar kako kazu sa linka http://www.holidaywatchdog.com/3813-Kolios...day-Review.html
U zdravlje.

Priložene sličice

• Prikačena slika: Angelos_Studios_Image_B.jpg
  • Prikačena slika: Angelos1.jpg
  • Prikačena slika: Angelos2.jpg
  • Prikačena slika: Angelos3.jpg
  • Prikačena slika: Angelos4.jpg

Ovu poruku je izmenio milance74: 12. Jul 2007 - 15:00

#35 aleksic0105

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 13. Jul 2007 - 17:51

Hvala svima na informacijama o Agelosu. Ja idem 06.08. pa kad se vratim prenecu vam utiske.

#36 Gost miler_*

• Gost

Napisano: 14. Jul 2007 - 11:06

Pogledaj porukualeksic0105 @ 13. 07. 2007 - 16:55

Hvala svima na informacijama o Agelosu. Ja idem 06.08. pa kad se vratim prenecu vam utiske.
U odnosu na neke druge smestaje od iste agencije ovde je jako skromno..(sobe nemaju ni tv)

#37 milance74

backpacker

• Član
  • Poruka:22
  • muški

Napisano: 15. Jul 2007 - 22:57

Pogledaj porukumiler @ 14. 07. 2007 - 11:10

U odnosu na neke druge smestaje od iste agencije ovde je jako skromno..(sobe nemaju ni tv)
Ako jos neko misli da je zanimljiv TV program na Skiatosu, neka se javi... :blink:

#38 Dragan

svetski putnik

• Član
  • Poruka:987

Napisano: 18. Jul 2007 - 18:15

Upravo se vratih sa Skopelosa/Skiatosa pa ovom prilikom pozdravljam celokupnu druzinu sa foruma.
Za ovu priliku bicu kratak, rec-dve o Skiatosu (o Skopleosu cu kada budem ugrabio vremena napisati poseban tekst-ostrvo za svaku preporuku) i Agelos apartmanima.

Sto se pozara tice manje-vise ovde su iznesene sve najznacajnije cinjenice.
Dva dana posle pozara, posetili smo niz najlepsih plaza na severoistocnoj strani ostrva (Kekria, Mikro Asselinos, Megali Aselinoss ...) to je nezaobilazni deo rituala svaki put prilikom posete ovom ostrvu), deo puta koji se grana za prve dve od pomenutih plaza prolazi tik pored deponije ispod koje je prema Plataniasu i Trulosu i buknuo pozar (na srecu manstir Panagia Kunistra je postedjen jer je vetar duvao u suprotnom pravcu)i taj centralni deo je poprilicno stradao. Medjutim, citav kompleks sume sa vec pomenute severoistocne strane ostrva ostao je u potpunosti citav.
Zahvaljujuci zaista sjajnoj i pozrtvovanoj akciji nekoliko kanadera (mislim 4-5) i par helihoptera, te pozrtvovanim vatrogascima i pripadnicima grcke vojske stvari su vrlo brzo kako-tako vracene u normalu. Ljudi su samo 24 h kasnije u potpunosti zaboravili na
sve poteskoce i napunili plaze.

Agelos apartmani: skromno opremljeni apartmani na izvanrednom polozaju (pogled je fenomenalan), ceo potez oko bazena i mala kucice gde se moze popiti pice i ponesto prezalogajiti je za cistu desetku. Jedino sto se moze ozbiljnije zameriti je samo jedna promena peskira i posteljine u toku smene (mi smo proveli samo 5 dana ali nam je to bas zasmetalo) te nedostatak ketlera za vodu (postoji mali reso sa 2-3 ringle).
Takodje, valja se snabdeti sredstvima za odrzavanje higijene (sapuni, sredstvo za pranje sudova i.t.d.), ponuda escajga je korektna.
Najbliza plaza je na nekih 200-250 m (odlicini Vromolinos gde se moze naci i hladovine) a ni Kolios i izvanredna Kutsuri (po meni jedna od 5 najboljih na ostrvu) nisu daleko.

#39 bgd

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 21. Jul 2007 - 23:08

Dragane, da li si napravio neke fotografije Agelos apartmana (soba unutra, pogled, sam objekat, itd) i da li mozes da ih postujes. Imaju klimu, pretpostavljam. Na slici postovanoj na forumu sobe izgledaju male i skučene; da li su apartmani OK za 2 osobe i da li ima mesta u sobi?

Ovu poruku je izmenio bgd: 22. Jul 2007 - 01:31

#40 Dragan

svetski putnik

• Član
  • Poruka:987

Napisano: 22. Jul 2007 - 00:14

Mislim da sam u jednom od ranijih pisanija rekao da prednost dajem regionu oko Vromolinos plaze u odnosu na Trulos.
Iako su sobe u " Koralima " neswto konfornije (ima se i tv ako to nekom uopste znaci na moru) ali je deo oko bazena kod " Agelos " apartmana neouporedivo bolji.
Da, apartmani imaju klimu.
Slike istih nemam jer sam ja bio zaduzen za snimanje kamerom, definitivno bi prostor u sobi mogao da bude malo bolje iskoriscen, ali kao sto rekoh ponesi peskire i sve ce da bude ok. A sto Vesna kaze ustedeces pare za izlete i kola.

#41 bgd

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 22. Jul 2007 - 01:33

OK, hvala.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0