Agelos studios
Napisano: 22. Jun 2007 - 18:00
#32 Gost miler_*
Napisano: 23. Jun 2007 - 00:49
Napisano: 10. Jul 2007 - 14:35
Imam jedno pitanje: da li od kuce poneti nesto hrane za dorucak jer nemam predstavu sta tamo ima. Prosle godine mi je bila interesantna opcija English brekfasta ali se ipak nismo odvajali od homemade sunke i kobasica. Kako stoje stvari sa prenosenjem hrane sto se tice aerodromske kontrole, tiganj nosim BEZ NJEGA NIGDE.
Napisano: 12. Jul 2007 - 14:40
U zdravlje.
Ovu poruku je izmenio milance74: 12. Jul 2007 - 15:00
Napisano: 13. Jul 2007 - 17:51
#36 Gost miler_*
Napisano: 18. Jul 2007 - 18:15
Za ovu priliku bicu kratak, rec-dve o Skiatosu (o Skopleosu cu kada budem ugrabio vremena napisati poseban tekst-ostrvo za svaku preporuku) i Agelos apartmanima.
Sto se pozara tice manje-vise ovde su iznesene sve najznacajnije cinjenice.
Dva dana posle pozara, posetili smo niz najlepsih plaza na severoistocnoj strani ostrva (Kekria, Mikro Asselinos, Megali Aselinoss ...) to je nezaobilazni deo rituala svaki put prilikom posete ovom ostrvu), deo puta koji se grana za prve dve od pomenutih plaza prolazi tik pored deponije ispod koje je prema Plataniasu i Trulosu i buknuo pozar (na srecu manstir Panagia Kunistra je postedjen jer je vetar duvao u suprotnom pravcu)i taj centralni deo je poprilicno stradao. Medjutim, citav kompleks sume sa vec pomenute severoistocne strane ostrva ostao je u potpunosti citav.
Zahvaljujuci zaista sjajnoj i pozrtvovanoj akciji nekoliko kanadera (mislim 4-5) i par helihoptera, te pozrtvovanim vatrogascima i pripadnicima grcke vojske stvari su vrlo brzo kako-tako vracene u normalu. Ljudi su samo 24 h kasnije u potpunosti zaboravili na
sve poteskoce i napunili plaze.
Agelos apartmani: skromno opremljeni apartmani na izvanrednom polozaju (pogled je fenomenalan), ceo potez oko bazena i mala kucice gde se moze popiti pice i ponesto prezalogajiti je za cistu desetku. Jedino sto se moze ozbiljnije zameriti je samo jedna promena peskira i posteljine u toku smene (mi smo proveli samo 5 dana ali nam je to bas zasmetalo) te nedostatak ketlera za vodu (postoji mali reso sa 2-3 ringle).
Takodje, valja se snabdeti sredstvima za odrzavanje higijene (sapuni, sredstvo za pranje sudova i.t.d.), ponuda escajga je korektna.
Najbliza plaza je na nekih 200-250 m (odlicini Vromolinos gde se moze naci i hladovine) a ni Kolios i izvanredna Kutsuri (po meni jedna od 5 najboljih na ostrvu) nisu daleko.
Napisano: 21. Jul 2007 - 23:08
Ovu poruku je izmenio bgd: 22. Jul 2007 - 01:31
Napisano: 22. Jul 2007 - 00:14
Iako su sobe u " Koralima " neswto konfornije (ima se i tv ako to nekom uopste znaci na moru) ali je deo oko bazena kod " Agelos " apartmana neouporedivo bolji.
Da, apartmani imaju klimu.
Slike istih nemam jer sam ja bio zaduzen za snimanje kamerom, definitivno bi prostor u sobi mogao da bude malo bolje iskoriscen, ali kao sto rekoh ponesi peskire i sve ce da bude ok. A sto Vesna kaze ustedeces pare za izlete i kola.
Napisano: 22. Jul 2007 - 01:33
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0