Ovu poruku je izmenio spider: 06. Jun 2007 - 17:01
Agelos studios
Napisano: 06. Jun 2007 - 16:52
Napisano: 06. Jun 2007 - 17:00
Napisano: 06. Jun 2007 - 17:10
Da li ste boravili u njima? Imate li neke blize informacije o njihovom izgledu, opremljenosti ili nekim nedostacima! Imaju li terasu? Da li sve terase gledaju na more? Sta znaci kada kazete da su sklonjeni od puta? Da li je to dobro ili lose? Koliko treba pesice do najblize plaze? Da li treba previse pesaciti uzbrdo od plaze do apartmana? Imaju li apartmani parking!
Hvala jos jednom na brzom i efikasnom odgovoru! Nadam se da cete i na ova druga pitanja imati prave odgovore! I opet hvala.
Napisano: 06. Jun 2007 - 18:14
Posto ove godine planiramo da veci deo odmora provedemo na Skopeleosu (delimicno i na Alonisosu), ostatak od 4-5 dana bi mozda mogli da provedemo u njima, jer je to po meni jedno od najboljih lokacija za smestaj na Skiatosu (4-5 km od grada). Jedino se valja spremiti za komarce, tj. opskrbiti nekakvim zastitinim sredstvima.
Napisano: 06. Jun 2007 - 21:28
Mislim da ce ovo biti nasa dobitna kombinacija za ovo leto. Mozda bi, ipak, pre nego sto donesemo konacnu odluku bilo dobro da Vas upitamo sta mislite o Korali apartmanima u Troulosu, kojke takodje prodaje ista agencija? Da li su oni bolji od ovih Agelos apartmana? I ako jesu, zasto?
Svakako cemo od naseg odmora, a po Vasoj preporuci posetiti i Skopelos i Alonisos kako bismo dobili koliko toliko kompletnu sliku o ovom arhipelagu. Avanturistickog smo duha, ali za nase avanture je malo 12 dana koliko ce nam trajati odmor preko neke od agencija, Pokusacemo da se nekako organizujemo i vidimo sve sto smo od Vas culi da je interesantno. Ako to ne uspemo ove godine, ponovicemo sledece!
Jos jedno pitanje, da li je bolje biti smesten na Skopelosu i ici na izlet na Skiatos i Alonisos ili je, mozda, bolja obrnuta varijanta?
Hvala na svim preporukama i odgovorima! Zelimo Vama i Vasoj porodici i prijateljima lep provod na Skopelosu!
Napisano: 06. Jun 2007 - 21:50
Napisano: 06. Jun 2007 - 22:44
Napisano: 07. Jun 2007 - 00:20
Troulos je za razliku od Vromolinosa, uslovno receno vise " engleski resort " ne racunajuci deo avgusta kada dominiraju GRci i Italijani, ima par hotela, apartmana, dok ovaj drugi ima 3-4 apartmanska bloka, sumu i nista vise.
VErovatno najbolji deo Skiatosa za smestaj je svakako vec pomenuto poluostrvo Kalamaki, ali tu se uglavnom nalaze vile imucnijih Grka, ponekog stranca (kao sto je bivsi ministar spoljnih poslova Nemacke, Hans Ditrih Genser), izuzetno je mirno, veci deo tih vilica poseduje male privatne uvalice, tako da ko hoce tu moze da bude potpuno izolovan od buke, pijanih Grka i engleza koji po celi dan juracaju na motorima i.t.d.
Sto se komaraca tice, mislim Vesna da ste vi tu u nesto boljem polozaju jer ste nadomak grada, ali za Agia PAraksevi, Troulos, deo oko Kukunariesa kao i Vromolinosa i Achlaidesa potrebno je imati nesto od vec pomenutih pomagala.
Za sve one koji idu prvi put, mozda je bolje da se prvo upoznaju sa Skiatosom, a da izdvoje po dan-dva za Skopleos i Alonisos. Ponavljam ono sto sam vec rekao kako VEsni tako i mnogim drugim ljudima na ovom forumu, ova ostrva valja istraziti u sopstvenoj reziji (ovo svakako vazi za SKopleos), agencijski izlet vam nece omoguciti da steknete pravi uvid u lepotu ovih ostrva (za Alonisos je nazalost opcija sa izletom jedina sansa da koliko-toliko nesto vidite, jer ne postoji dobra uskladjenost polazaka i odlazaka brodova ka i od tog ostrva u istom danu, pa je onda jedino resenje da se tamo prenoci).
Predlazem da se dalja komunikacija nastavi u okviru najpopularnije teme na ovom forumu, koja je iskljucivo posvecena gorepomenutim ostrvima iz grupe Sporada.
Pozdrav
Napisano: 08. Jun 2007 - 07:38
Mi smo definitivno resili da odemo u pomenute Agelos apartmane i to 27.08.
Nadam se da ce posto smo de konacno opredelili za smestaj biti malo vise informacija o tome gde jesti i po kojim cenam, opcije za izlete i ostale informacije koje coveku mogu da ulepsaju odmor.
Napisano: 08. Jun 2007 - 10:32
Mi se jos nismo konacno odlucili, ali je izvesno da cemo ici na Skijatos preko Kontikija, ili mozda preko neke druge agencije. Ukoliko neko zna bolju ponudu ne bi bilo lose da predlozi! Interesuje nas avionski prevoz, smestaj u apartmanima u periodu od 15.08 do 10.09 u trajanju od 12 dana, a pozeljno je i citavih 15, sto je poprilicno tesko pronaci kada su paket aranzmani u pitanju!
Ako ne pronadjemo nista drugo onda cemo preko Kontikija 16.08 ili 28 08. Za to jos nije pala odluka!
Kada stignemo tamo, lako cemo se snaci za prevoz i hranu. Nije nam prvi put u Grckoj! Ali, treba stici! Izleti su posebna prica! To cemo svakako da organizujemo u sopstvenom aranzmanu ili preko lokalnih agencija.
Hvala svima unapred! Cujemo se uskoro!
Napisano: 10. Jun 2007 - 13:25
Napisano: 10. Jun 2007 - 18:58
hajde ljudi javite se ako zna neko za jos koju avio ponudu
Napisano: 10. Jun 2007 - 19:59
Otvorio sam sve sto se moglo otvoriti na internetu, a da je bilo u ponudi nasih agencija za Skijatos. Jedino se moze jos preko Travel House napraviti privatan aranzman, ali avio prevoz je u tom slucaju preskup!
Ako neko jos nesto zna neka nam javi! Pozdrav!
Napisano: 10. Jun 2007 - 20:03
Ipak hvala na pomoci!!
Napisano: 10. Jun 2007 - 20:15
Mi ćemo na Skiatos busom. Kažu ljudi, planirano vreme putovanja je 12 sati. Ako ne računamo makedonsku granicu, jel'te.
Toliko smo par puta putovali i do crnogorskog primorja, tako da...
A usput možeš i da upoznaš neke zanimnljive saputnike...
Ma, kad nam se zabeli, zaplavi i zazeleni Skiatos, sve muke biće zaboravljene. B)
Boje i mirisi Sitonije
Setnja kroz Metamorfozi
San o Skiatosu...
O Sitoniji, s ljubavlju
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0