Molim da mi neko pomogne u odluci da leto 2011. provedem u hotelu Vile oliva u Petrovcu! Imam dete od 6 godina, ima li vode, kakva je hrana, higijena, koliko je bezbedno, ima li privatnosti, kako je organizovan boravak na plaži? Hvala unapred svima dobre volje!
Vile oliva
Započeo/la: Knap, 15. Apr 2011 12:42
4 odgovora na temu
Napisano: 15. Apr 2011 - 12:42
Napisano: 27. Jun 2011 - 12:02
Letovali smo 2009 godine u Vili Olivi, i želim da podelim sjajne utiske. Što se tiče Olive i smeštaj i hrana i položaj same vile je fenomenalan...a bazen je posebna priča, okružen gustim Olivama. Do kraja letovanja možda se i mi odlučimo opet za Vilu Olivu i ove godine da je posetimo... Inače Petrovac je najčistije mesto na celom primorju. Toliko od mene, pozz
Napisano: 29. Jun 2011 - 10:49
Upravo smo se vratili sa letovanja,a deo smo proveli u Vilama Oliva. Smeštaj je odličan (renovirani deo), hrana po principu švedskog stola fantastična,ambijent divan.Sve je u zelenilu i veoma se održava. Potvrđujem i ja da je bazen u debelom hladu maslina. Hotel je na pedesetak metara od gradske plaže, a blizu je i plaža Lučice, jedna od najlepših u CG.
Napisano: 02. Jul 2011 - 13:00
Da li Vila Oliva ima sopstvenu plazu i kakva je?
Unapred hvala!!
Unapred hvala!!
Napisano: 04. Jul 2011 - 10:27
Vila Oliva poseduje svoju sopstvenu plažu. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju za goste, plaža gleda tačno na ostrvce Sv. Nedelje do koje se može stići pedolinom za par minuta da je obiđete...
. Plaža je prostrana i poseduje sve što je potrebno za uživanje, bar, muziku, iznajmljivanje pedolina i kajaka i malo dalje može da se iznajmi skuter kod kafića Ponte. Sve u svemu super odmor zagarantovan...
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0