Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Strana 1 od 1
Tajland, kako ostati?! Zivot i posao
Napisano: 14. apr 2011 - 17:01
Pozdrav svima!
Koliko sam video da nema slicna teme pa je tako i pokrecem zainteresovan eventualnim odlaskom i ostankom na Tajlandu, tako da mi trebaju vase informacije, misljenja, saveti i slicno sto bi mi upotpunilo sliku u vezi te ideje. Naravno da nisam preduzetnik sa punim novcanikom, samo covek iz naroda koji bi umeo da se snadje na bilo kom delu planeta. E sad, ima tu svega, da li, zasto, kako itd itd...Svakako imam tu zelju da odem negde, u ovom slucaju sam stavio Tajland na razmatranje ali razmatracu i druge opcije...Znam kako otici, prevoz, viza i sl, samo mi je pitanje ako neko ima iskustva kako ostati i raditi a da to bude sto bezbolnije i vremenom da se predje u legalu...
Hvala vam!
Koliko sam video da nema slicna teme pa je tako i pokrecem zainteresovan eventualnim odlaskom i ostankom na Tajlandu, tako da mi trebaju vase informacije, misljenja, saveti i slicno sto bi mi upotpunilo sliku u vezi te ideje. Naravno da nisam preduzetnik sa punim novcanikom, samo covek iz naroda koji bi umeo da se snadje na bilo kom delu planeta. E sad, ima tu svega, da li, zasto, kako itd itd...Svakako imam tu zelju da odem negde, u ovom slucaju sam stavio Tajland na razmatranje ali razmatracu i druge opcije...Znam kako otici, prevoz, viza i sl, samo mi je pitanje ako neko ima iskustva kako ostati i raditi a da to bude sto bezbolnije i vremenom da se predje u legalu...
Hvala vam!
Ne postoji vozni red koji ne moze da se promeni :)
Napisano: 15. apr 2011 - 10:32
Mogu da ti dam kontakt u "Private Message" ako zelis od momka iz Zadra koji se tamo ozenio i zivi na Koh Samui,pa povezi se sa njim,ok je momak upoznao sam ga licno pomaga ljudima.
Ovu poruku je izmenio tantal71: 15. apr 2011 - 21:14
Razlog promene: nema potrebe citirati post ako odgovarate odmah ispod
"The world is a book and those who do not travel read only the page"
Napisano: 15. apr 2011 - 10:40
Hvala Tonci, to bi bilo stvarno dobro i korisno, informacije iz prve ruke!
Cekam...
Cekam...
Ne postoji vozni red koji ne moze da se promeni :)
Napisano: 09. nov 2011 - 22:14
mene bi isto zanimao neki kontakt nekoga tko je otišao na Thailand, jer i sam planiram isto
Napisano: 10. nov 2011 - 15:13
evo i ja se javljam kao zainteresovan. pozdrav i hvala
Napisano: 04. feb 2012 - 19:20
Strana 1 od 1

Citiraj
Odgovori na ovo