Hej drugari,
kakva su Vam iskustva sa Crnom Gorom u junu? Treba da se iskoristi neki stari godisnji odmor, pa bih otisla na 10-ak dana oko 18.06., ali ne znam sta da ocekujem. Ok. neki extra provod u predsezoni ne ocekujem niti mi treba (hocu odmooor pre svega), ali me zanima kakva su iskustva sa temperaturom mora, vazduha - da li je hladno za kupanje, suncanje i sl?
LETOVANJE U JUNU
Započeo/la: 123, 04. Jun 2007 23:05
4 odgovora na temu
Napisano: 05. Jun 2007 - 11:52
Obzirom da sam dole vise nego u svom gradfu,mozes da ocekujes svasta... Pre svega,sezona kupanja je pocela jos sredinom aprila.Prema tome,bice kupanja i sredinom juna. Mama mi je trenutno dole i kaze da je super. Ima kise,ali cim prodju oblaci,opet je toplo. Voda je isto topla. Sto se tice provoda,zavisi gde ces ici. U sustini,vec od maja meseca je i za provod pocela sezona.Ima gradova,poput Kotora koji je aktivan podjednako i zimi i leti. Prema tome,samo se ti spakuj i brisi na odmor.... I naravno,lep provod!!!!
Napisano: 05. Jun 2007 - 21:46
123
MESEC JUN JE ZA MENE NAJ LEPSI NA MORU!I VISE NEMA NEKE RAZLIKE U ODNOSU NA JUL I AUGUST!VREME JE LEPO,MORE TOPLO,GUZVE IMA...A PROVOD..EXTRA,SAMO OK DRUSTVO!!!
MESEC JUN JE ZA MENE NAJ LEPSI NA MORU!I VISE NEMA NEKE RAZLIKE U ODNOSU NA JUL I AUGUST!VREME JE LEPO,MORE TOPLO,GUZVE IMA...A PROVOD..EXTRA,SAMO OK DRUSTVO!!!
Napisano: 07. Jun 2007 - 19:35
Hvalana korisnim info. Jos samo da odlucim gde cu Obzirom da ne idem kolima, htela bih da odem negde gde je cisto more, gde nema preterane buke, (ali da nije bas ni penzionersko mesto), da ne moram da pesacim puno do plaze.
Znam da sam zahtevna
ali bi mi znacio neki konkretniji predlog. Bila sam u Petrovcu (svidja mi se i mogla bih opet), ali htela bih da vidim i kako je u Herceg Novom, mada nisam bas najsigurnija za njihove plaze. Nekako sam vise za sitan sljunak ili pesak, nego za beton. Znaci - cisto more, bez izlivanja kanalizacije, bez preterane guzve, i po mogucstvu pesak, sitan sljunak...
Da li puno trazim? I gde to da nadjem?
Pozz
Znam da sam zahtevna
Da li puno trazim? I gde to da nadjem?
Pozz
Napisano: 11. Jun 2007 - 00:04
Cao,
Da li neko moze da mi kaze kako se krecu cene privatnog smestaja u Crnoj Gori u junu. U obzir dolazi sve – od dvokrevetne sobe do apartmana. Jedini uslov je sopstveno kupatilo. Takodje me zanimaju i vanpansionske cene – hrana, pice, lezaljke, suncobrani…
Hvala unapred
Da li neko moze da mi kaze kako se krecu cene privatnog smestaja u Crnoj Gori u junu. U obzir dolazi sve – od dvokrevetne sobe do apartmana. Jedini uslov je sopstveno kupatilo. Takodje me zanimaju i vanpansionske cene – hrana, pice, lezaljke, suncobrani…
Hvala unapred
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0