Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

KOLIMA BUGARSKA--burgas

23 odgovora na temu

#16 doda

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • ženski

Napisano: 11. Jul 2007 - 14:42

Pogledaj porukubori @ 10. 07. 2007 - 22:22

Ako nekoga nesto interesuje upravo sam se vratio iz Bugarske 09.07.2007, putovali smo kolima na Sunčev Breg, ako ima pitanja pitajte!

Mene interesuje da li ima njhove policije po putevima i da li zaustavljaju?
Da li hoteli naplacuju parking i koje su cene?

#17 bori

backpacker

• Član
  • Poruka:25
  • muški

Napisano: 11. Jul 2007 - 14:55

Na autoputu nisam video policiju, ali u svakom naseljenom mestu ima patrola policije, mere brzinu kretanja, dakle 50 km/h kroz naseljeno mesto i nema problema. Nas nisu nijednom zaustavili. Parking se naplacuje 2 leva/h (Sunčev Breg, sveti Vlas), ali uvek možeš naći gde da parkiraš bez plaćanja.

#18 bori

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 11. Jul 2007 - 20:16

http://www.sendspace.com/file/bdt7f9

Slike puteva kroz Bugarsku na relaciji Sofija - Plovdiv - Stara Zagora - Aytos - Kableshnikovo - Sunčev Breg - Sveti Vlas.

Ovu poruku je izmenio bori: 11. Jul 2007 - 20:17

#19 jovanche

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:470
  • ženski

Napisano: 13. Jul 2007 - 16:55

mi smo isli pre tri godine kolima u Bugarsku. U svakom slucaju, preporucujem, ali naravno gledajte da ima cuvani parking. Mi smo bili u Albeni, i tamo nije nikakav problem za auto.
Bilo je dobro jer smo obisli komplet primorje - Nesebar, Kaliakru, Balchik, Z pjasce.... Varnu uzduz i popreko. Jedino nismo isli do Burgasa... :)

Bitno je da imate cuvani parking i to je to. Cisto da vas ne boli glava.

Da, u povratku smo svratili do Velikog Trnova.

Ekstra letovanje.

#20 doda

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 13. Jul 2007 - 19:42

U agenciji su mi rekli da hotel u koji jdemo (Kotva) ima svoj parking koji se cuva i ne doplacuje se posebno (sto ja ne verujem). A ako parking kosta 2 leva na sat, kao sto kaze Bori, pa to je mnogo!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 01:50
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#21 bori

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 13. Jul 2007 - 20:55

2 leva/h ako parkiras na placenim parkiralistima, ali ako si gost hotela ili apartmana nebi trebalo nista da platiš!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 01:51

#22 doda

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 13. Jul 2007 - 21:52

Tako su mi rekli i u agenciji, ali u katalogu druge agencije, za isti hotel sam procitala da se parking dodatno placa. Ali posto je to cena za parkiralista, verovatno je za hotelski parking (ako se uopst placa) mogo jeftinije. Videcu kad budem otisla.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 01:51

#23 jovanche

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:470
  • ženski

Napisano: 14. Jul 2007 - 11:22

Pogledaj porukudoda @ 13. 07. 2007 - 19:46

U agenciji su mi rekli da hotel u koji jdemo (Kotva) ima svoj parking koji se cuva i ne doplacuje se posebno (sto ja ne verujem). A ako parking kosta 2 leva na sat, kao sto kaze Bori, pa to je mnogo!

To pogledaj ako ima na sajtu hotela. Mozda ne bi bilo lose da se izreskiras pa i pozoves hotel. Ili im napisi mail. Cisto da znas koja je cena.

Drugo, u BG mislim da cak mozda mozes da se cenjkas i za parking pa ako i placas negde na nekom cuvanom parkingu, pitaj posto za ceo boravak, mozda i snize?

#24 deki76

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 17. Jul 2007 - 23:23

Ako bude sve po planu,mi prekosutra krecemo kolima za Nesebar pa cemo vam ispricati o svemu kad se vratimo! Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 01:52

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0