Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

KOLIMA BUGARSKA--burgas

23 odgovora na temu

#1 acca

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 04. Jun 2007 - 13:45

Interesuje me dali je neko isao kolima za bugarsku,naravno na letovanje.Planiram da idem tamo ovo leto tacnije u Burgas,pa dali neko ima iskustva sa putom za Bugarsku i ako moze nesto da mi kaze o tome???

Hvala u napred

#2 Uros1982

putnik

• Član
  • Poruka:162
  • muški

Napisano: 06. Jun 2007 - 14:13

Idi bolje u Varnu,mogo je bolja nego Burgas..E sada..Varni su blizi Zlatni Pjasci,a Burgasu Suncev i Nesebar.Opusteno kolima,najbolja varijanta i smestaj na bum,nema greske.

#3 cuore_sportivo

backpacker

• Član

Napisano: 25. Jun 2007 - 03:47

Ove godine smestaj "na bum" malo teze - zbog vize. Traze rezervaciju da bi dali vizu.

#4 acca

backpacker

• Član

Napisano: 25. Jun 2007 - 11:26

da traze ti neke papire od coveka kod koga ces da budes itd,itd jos neke silne papire...E to je malo zez :D

#5 deki76

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 05. Jul 2007 - 01:13

Da li je neophodna medjunarodna vozacka dozvola za Bugarsku?Jel imao neko iskustva sa tim,ko je isao kolima?

#6 jerotije_legenda

svetski putnik

• Član
  • Poruka:888
  • muški

Napisano: 05. Jul 2007 - 09:04

Zadnje 3 godine sam isao kolima 50 km juzno od Burgasa u mesto Primorsko. Nikakvih problema nisam imao. prve godine sam isao starim putem a druge dve preko Sofije, OPlovdiva, Stare i nove Zagore, Burgas i Primorsko. Nemoj da te plase sa nekim laznim policajcima i sl. Samo opusteno i srecno a kako ces za visu.......neznam !
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

#7 doda

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • ženski

Napisano: 05. Jul 2007 - 15:57

Znaci nema laznih policajaca?! A kakvi su im putevi, da li mora da se postuje ogranicenje brzine i koliko ima do, npr. Suncevog Brega (iz Bgde)?

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 01:47
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#8 jerotije_legenda

svetski putnik

• Član
  • Poruka:888
  • muški

Napisano: 05. Jul 2007 - 19:23

Ma putevi su super. Cak je i stari put solidan al pun krivina i planina al ti ga ne preporucujem bas zbog toga. Ogranicenje im je u principu 100 km/h mada u sezoni svi toliko i voze pa ako ides brze odudarao bi od ostalih. Autoputem se sme 120 km/h kao i u Srbiji. Sve u svemu, nemoj o tome da razmisljas nego vidi za vizu kako ces i sta ces. Mogu ti dati tel od ovog tipa kod koga smo boravili ovih godina ako te uopste zanima mesto Primorsko. Ako hoces javi mi se na PP za broj ali nemoj da ispalis jer trebace taj covek. Dobar je ko lebac a i smestaj mu nije los [i jeftin]. Pozdrav 1
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

#9 doda

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • ženski

Napisano: 06. Jul 2007 - 11:53

Ja planiram preko agencdije da uplatim smestaj, tako da mi nije problem za vizu, samo smo jos u dilemi : kolima ili buso? U svskom slucaju, hvala na informacijama. Pozdrav

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 01:47

#10 deki76

turista

• Član

Napisano: 06. Jul 2007 - 12:13

Pogledaj porukujerotije @ 5. Jul 2007. 19:27

Ma putevi su super. Cak je i stari put solidan ...
Jel si morao da imas medjunarodnu vozacku dozvolu ili si isao samo sa nasom?Znam da treba zeleni karton.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 01:49
skracen citat

#11 jedy023

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 07. Jul 2007 - 16:15

Za putovanje u Bugarsku kolima bar u poslednje tri godine je sve OK.Na granici ti treba samo zeleni karton i saobracajna i normalno pasos a sve ostalo ti ne traze,od granice posle nekih 30 kilometara ima neka patrola koja je stojal;a u poslednje tri godine od kada ja idem tu malo usporis i vozi.Put ti nije uopste komplikovan jer u Sofiju ne ulazis vec kod prvog semafora skrece levo i pratis table i vidis put za Burgas,idi novim putem jeste duzi za nekih 40 kilometara ali je mnogo bolji.Ljudi su OK i amblenduju ti ukoliko nailazis na Pandure,ukoliko te ukebaju cenjkaj se do 10 leva im je dosta da ti nepisu kaznu.Ja licno nisam nikad nista platio ali sam sa nasima pricao da su tako prolazili.Ako te jos nesto oko puta interesuje javi se.

Koja je cena jeftina kod tog tvog Bugarina,mene interesuje jer ja u Obzor placam za mene zenu i dete 12 eura,soba sa kupatilom a imam zajednicku kuhinju.

#12 bori

backpacker

• Član
  • Poruka:25
  • muški

Napisano: 10. Jul 2007 - 22:18

Ako nekoga nesto interesuje upravo sam se vratio iz Bugarske 09.07.2007, putovali smo kolima na Sunčev Breg, ako ima pitanja pitajte!

#13 deki76

turista

• Član

Napisano: 10. Jul 2007 - 22:28

Eh..ima dosta pitanja ali nismo jos resili pitanje vize jer i mi hocemo da idemo kolima!Reci nam bar kako je bilo ukratko cene i to?Kako si dobio vizu?

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 01:49

#14 bori

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 10. Jul 2007 - 22:59

Evo i cene.

http://www.sendspace.com/file/cizcej

Ovo su cene na sunčevom bregu 1 Euro= 1.91 leva. Ovde je malo skuplje ipak je ovo prestižno mesto.

Ovu poruku je izmenio bori: 10. Jul 2007 - 23:00

#15 bori

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 10. Jul 2007 - 23:03

Kako sam dobio vizu pročitaj temu sveti Vlas.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0