Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

ICMELER

• Ne možete pisati na ovoj temi
117 odgovora na temu

#31 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • Poruka:612
  • ženski

Napisano: 29. May 2008 - 20:38

I ja sam za mirniju varijantu, zato i biram Ičmeler. Isto mi se nije svidelo što nema tople vode u Private-u. Hrana nije problem, za to možeš tamo lako da se snađeš. Gledala sam na stranim sajtovima opise ali sam htela da vidim da li ti imaš neku informaciju iz prve ruke. Verovatno ću i ja u Juniper ali u avgustu.
Što se tiče prevoza, to ću da izdržim jer sam biila 3 puta busom u Kusadasiju. Jeste da se malo ukočiš ali je i na neki način sve to deo putovanja, usput možeš svašta da vidiš što avionom nije slučaj. A i te pare što bih dala na avion daću na izlete.

Ovu poruku je izmenio Alejandra: 29. May 2008 - 20:39

#32 gwen

turista

• Član
  • Poruka:89
  • ženski

Napisano: 30. May 2008 - 11:56

Pogledaj porukumikap @ 28. 05. 2008 - 22:19

AQUA bi trebao da je odlican hotel, bar je tad bio. ...Postavljena slika

Hvala mikap
Gledala sam preko holiday check-a i deluje stvarno ok, a i utisci su pozitivni... videla sam i taj kanal i deluje super sa svim tim restorancicima...
Kakav je icmeler za shoping, pretpostavljam da je marmaris bolji naravno!!!
POZDRAV

Ovu poruku je izmenio DraganV: 05. May 2011 - 11:39
skracen citat

Gwen

#33 carambita

backpacker

• Član
  • Poruka:10
  • ženski

Napisano: 05. Jun 2008 - 17:26

Moze li jos jedno pitanjce za mikap? Da li je klima ulazila u cenu aranzmana u juniperu ili se doplacuje? Nama su u agenciji rekli da je ukljuceno ali im bas skroz i ne verujem...........

#34 mtin

turista

• Član
  • Poruka:93
  • ženski

Napisano: 06. Jun 2008 - 17:09

Carmambita zeznula si se što se tiče prevoza!! Jeste skuplje, ali ne mnogo kako se na prvi pogled čini, potrošiš para u toku putovanja, skrate ti aranžman a + stgneš totalno blesav, pa ti treba 2 dana da se središ. Izvini ako sam te deprimirala. Ne pričam iz ličnog iskustva, samo prenosim ono što su mi ljudi koji su bili sa nama u hotelu pričali. a priča je bila svakog od njih ko klonirana!! :cool: u svakom slučaju lep provod!

#35 majja_majja

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3514
  • ženski

Napisano: 06. Jun 2008 - 17:11

Mtin kako misliš da ti skrate aranžman? On autobusom iznosi 12 dana, 2 dana ode na put, a u mestu si 10 dana i 9 noćenja, koliko sam ukapirala isto kao i kad bih išao avionom. (Argus tours) Ili ovo za avion nisam u pravu?

Ovu poruku je izmenio majja_majja: 06. Jun 2008 - 17:15

Postavljena slika

#36 gwen

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 09. Jun 2008 - 13:53

Aranzmani preko Argusa ove godine, sa avio prevozom, za Marmaris, su radjeni na bazi 10 ili 11 noci. Uglavnom se krece u ranim jutarnjim casovima, pa se vec taj dan racuna kao prvi, tj prvo nocenje.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 05. May 2011 - 11:39
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

Gwen

#37 mtin

turista

• Član
  • Poruka:93
  • ženski

Napisano: 09. Jun 2008 - 18:28

[quote name='majja_majja' date='6. 06. 2008 - 17:11' post='47932']
Nisam se udubljivala baš u broj noći, više sam mislila na skraćenje puta u varijanti iscrpljenosti od puta! Ja lično nisam nikad išla busom ali oni koji su bili sa nama u hotelu nisu mogli da se skockaju 2 dana!! Više je to bila njihova priča koju sam ja samo prenela. Uvek idem avionom pre svega jer vodim dvoje male dece pa tek u toj varianti bus nikako ne savetujem!!

#38 majja_majja

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3514
  • ženski

Napisano: 09. Jun 2008 - 21:48

Nisam te onda skapirala mtin, slažem se za decu nikako varijanta autobusom. :bez-zuba:
Postavljena slika

#39 iggyjoci

turista

• Član
  • Poruka:60
  • muški

Napisano: 11. Jun 2008 - 10:09

Bio sam u icmeleru, bio sam u marmarisu. Neuporedivo lepsi za odmor, kupanje, miran odmor i ljude sa decom je icmeler. Bio sam u hotelu bella mare koji je tad bio u argusovoj ponudi, bilo je odlicno, svedski sto za dorucak i veceru koji je bio na nivou hotela sa 5*. Bazen je bio odlican. Ne znam zasto argus vise nema taj hotel u ponudi? Hotel AQUA je odlican hotel, odlican je i hotel S 4*, ali on je u ponudi kao ALLInclusive. Sve u svemu, imao sam jedan nezaboravan odmor pre 5 godina, moguce da se od tada nesto promenilo, ali sve moje preporuke za icmeler, i naravno avionom. Restorani i klopa u celom icmeleru su fantasticni.

#40 gwen

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 11. Jun 2008 - 10:12

HVALA, jedva cekam, jos 5 dana Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 05. May 2011 - 11:40
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

Gwen

#41 popito

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:373
  • ženski

Napisano: 15. Jun 2008 - 20:56

Pogledaj porukugwen @ 9. 06. 2008 - 13:53

Aranzmani preko Argusa ove godine, sa avio prevozom, za Marmaris, su radjeni na bazi 10 ili 11 noci. Uglavnom se krece u ranim jutarnjim casovima, pa se vec taj dan racuna kao prvi, tj prvo nocenje.

Bila sam u AQUA pre dve godine, hotel je odlican, sobe ciste i velike, terasa taman za jutarnju kafu. Trazite sobe koje gledaju na unutrasnji deo tj. na bastu-park, ili na more. Nasima obicno daju sobe sa spoljne strane hotela koje gledaju na drugi hotel,pa bas pogleed nije lep.Icmeler je malo mesto kao Budva-Becici.Sto se tice kupovine Marmaris.
Sta mi se nije dopalo to je more koje je boje caja pa je malo i kamenje klizavo(moj dozivljaj) tako da smo se svih 10 dana kupali na bazenu.Gosti hotela su uglavnom Englezi.Plaza je od sitnog sljunka sa lezaljkama koje ne placaju gosti hotela.

#42 gwen

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 16. Jun 2008 - 21:08

Pogledaj porukupopito @ 15. 06. 2008 - 20:56

Bila sam u AQUA pre dve godine, hotel je odlican, sobe ciste i velike, terasa taman za jutarnju kafu. Trazite sobe koje gledaju na unutrasnji deo tj. na bastu-park, ili na more...

Hvala na savetu za sobe, poznato mi je da nasima uglavnom uvale losije. Sve u svemu zvuci divno. Let nam je pomeren za 19h, tako da cemo se i naspavati i odmoriti pred putu.

HVALA svima Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 05. May 2011 - 11:41
skracen citat

Gwen

#43 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 21. Jun 2008 - 13:03

Pogledaj porukucarambita @ 5. 06. 2008 - 17:26

Moze li jos jedno pitanjce za mikap? Da li je klima ulazila u cenu aranzmana u juniperu ili se doplacuje? Nama su u agenciji rekli da je ukljuceno ali im bas skroz i ne verujem...........
Izvinjavam se sto ovako sa zakasnjenjem odgovaram ali bili smo na moru :D .
Klima je ulazila u cenu aranzmana, znaci nije bilo doplate. Jedino je problem sto je struja vezana za privezak za kljuceve, pa nemate struje u sobi kada niste u njoj, znaci tad vam neradi ni klima a ni frizider. Za klimu to i nije toliki problem posto su sobe male (bar su nase bile) a i klima je dobro radila pa bi za cas ohladila sobu, ali frizider je vec bio problem posto vam je pice non stop toplo. Ali i tu ima resenja jednostavno neke stare kreditne kartice ili nesto sl. stavite u prorez koji je predvidjen za privezak i eto struje, ili jos bolje probajte da skinete kljuc sa priveska, kljuc nosite sa sobom a privezak vam ostaje non stop u sobi i eto struje. Ma snacicete se vi :D

Inace moracu neke da razocaram ovde. Kad smo mi bili pre dve godine , preko Argusa, i nama su vodicii bili Bojan i Sasa. Vidim da su na forumu dosta popularni i da su ih ljudi bas zgotivili. E pa Bojan vise nije u Marmarisu, a i neradi vise za Argus. Na nase prijatno iznenadjenje on nam je bio vodic sad u Egiptu i presao je da radi u Kontiki. Inace je stvarno odlican vodic. :D

#44 jurke zemun

backpacker

• Član
  • Poruka:2
  • muški

Napisano: 22. Jun 2008 - 12:56

ima li neko ko je bio u hotelu KALEMENCI Marmaris

#45 shomica

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 25. Jun 2008 - 13:54

Koji hotel(2* ili 3*) preporucujete u Icmeleru?Meni se mnogo svidja Selen 2,imate li kakve informacije o njemu?Tnx

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0