Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

ICMELER

117 odgovora na temu

#106 nilarpe

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 30. May 2011 - 00:30

divne utiske nosim iz ičmelera...samo nikako autobusom....pošli smo iz kragujevca u 8 ujutru i stigli tamo u 1 popodne...30 sati je ipak previše, ali ona lepota je nezamenjiva...i pozz za hotel Rally tamo....sve je bilo extra..

#107 s.lavica

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 20. Jun 2011 - 14:07

Cula sam da u Icmeleru nema dovoljno sunca zbog okolnih planina, da ima sunca samo oko podneva kada je i najjace. Da li je to tacno? Ja bas volim da se cvarim i skupljam toplotu za zimu. :nea: Planirali smo da uplatimo aranzman preko Argusa za pocetak septembra hotel Idas. Dobro bi dosao komentar nekog ko je bio. :klap:

#108 goca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:437
  • ženski

Napisano: 25. Jun 2011 - 21:18

Mi smo bili pre par godina u Icmeleru,i koliko se secam do 17h je bilo jako sunce,a onda smo opusteno leskarili do 19h na plazi(i u tom periodu ima sunca,ali je malo slabije,a nama je to mnogo vise prijalo)

#109 mmmilica

backpacker

• Član
  • Poruka:17
  • ženski

Napisano: 18. Jul 2011 - 21:06

Isla bih u avgustu preko Argusa u Icmeler, hotel IDAS 4*; izgleda jako slatko; zna li neko nesto o njemu?

Usput, niko nije spomenuo: ima li trznih centara u Icmeleru?

#110 stanoye

turista

• Član
  • Poruka:64
  • muški

Napisano: 18. Jul 2011 - 23:24

Ne znam dal ima trznih centara u Icmeleru ali Marmaris je na 10 minuta od Icmelera tako da tamo imas sve :)

#111 goca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:437
  • ženski

Napisano: 27. Jul 2011 - 20:09

Pogledaj porukummmilica @ 18. Jul 2011 - 21:06

Isla bih u avgustu preko Argusa u Icmeler, hotel IDAS 4*; izgleda jako slatko; zna li neko nesto o njemu?

u Icmeleru nemas te velike trzne centre(bar nije bilo kad smo mi bili),ali ima malih radnjica,butika i zlatara za neku sitniju kupovinu.Ipak ja preporucujem Marmaris za kupovinu,jer je dosta povoljniji.U Icmeleru imas pijacu(mislim da je petkom,ali ne znam da li me secanje dobro sluzi)gde su stvari mnogo jeftinije nego u buticima,a veruj mi da moze da se nadje dosta kvalitetne robe,samo ako se malo potrudi.Naravno ima i onog sto ne bi nikada kupila.Ipak Marmaris je zakon za soping.

#112 virke

turista

• Član
  • Poruka:80

Napisano: 10. Aug 2011 - 01:41

Dajte neku agenciju koj ima aranzmana za Icmeler, ne mogu nigde da nadjem :(

Nasao samo 1 hotel u Argusovoj ponudi. Nije valjda da niko ne radi Icmeler avionom :( :( Naravno ne zanimaju me hoteli od 5*

Moze i na PP ako protiv pravila foruma

#113 locikus

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • ženski

Napisano: 10. Aug 2011 - 01:59

Icmeler nije u ponudi kao zasebno mesto. Agencije ga nude pod Marmaris. Znaci, u ponudi agencija trazis Marmaris, pronaci ces i hotele u Icmeleru.

#114 virke

turista

• Član
  • Poruka:80

Napisano: 10. Aug 2011 - 03:29

Da, tako je ali nema hotela. Jedino ako nisu napisali da je hotel u Icmeleru ali ja ne mogu da za svaki hotel gledam u pasulj da li je u Icmeleru ili Marmarisu. :(

#115 Vizas

backpacker

• Član
  • Poruka:21

Napisano: 10. Aug 2011 - 11:12

@virke

Od hotela u Icmeleru Argus nudi Aqua 5* AI,Idas 4* AI i Kapmar 3* ND.

Ovu poruku je izmenio mikap: 10. Aug 2011 - 19:59
obrisan citat, direktan odgovor na post

#116 locikus

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • ženski

Napisano: 10. Aug 2011 - 19:48

Pogledaj porukuvirke @ 10. Aug 2011 - 03:29

Da, tako je ali nema hotela. Jedino ako nisu napisali da je hotel u Icmeleru ali ja ne mogu da za svaki hotel gledam u pasulj da li je u Icmeleru ili Marmarisu. :(
Zasto ti je tesko da procitas informacije o hotelima? Pa nije izbor od 100 hotela pa da moras da citas i citas... Na sajtu agencija, u delu Marmaris, jasno pise koji hoteli su u Icmeleru (u opisu hotela). Ako te mrzi da trazis, idi npr na sajt agencije Odeon, ima opise hotela i za svaki je napisano gde se nalazi u Marmarisu, u Icmeleru. Icmeler je udaljen svega par kilometara, nema potrebe da se odvaja kao posebna destinacija. Uostalom, dok citas mozda ti se vise dopadne neki drugi hotel, npr. na kraju Marmarisa su bas lepi hoteli, ja bih pre izabrala taj deo nego Icmeler. Danas sam napravila foto turu Marmaris, Icmeler. Pogledaj slike.

#117 s.lavica

backpacker

• Član

Napisano: 16. Sep 2011 - 16:13

Pogledaj porukummmilica @ 18. Jul 2011 - 21:06

Da li si se odlucila za Icmeler? Kakvi su utisci?

#118 s.lavica

backpacker

• Član

Napisano: 27. Sep 2011 - 14:44

Pre tri nedelje smo se vratili iz Icmelera i nikako da stignem da napisem utiske. Delimicno sam i cekala da se utisci slegnu.
Icmeler nije malo mesto, manji je od Marmarisa ali, po mojim procenama, tri puta je veci od Budve i isto toliko glaniji. Plaza je lepa ali prepuna. Okretanje oko fiksnog suncobrana - nemoguce!
Prepun je engleza i sve je podredjeno njima, ali to nama nije smetalo jer volimo mesta sa sto manje nasih turista.
Sto se tice opste poznatih ljubaznih turaka - mi to nismo osetili! Naprotiv! Mislim da ce nam ovo biti prvi i poslednji put u Turskoj! Neljubazni kelneri, jos gori na recepciji, pola stvari u sobi ne radi... I najveci nas greh je sto nismo uzeli all inclusive u hotelu sa 4*! Isli smo preko agencije Argus i jos tri para iz nase grupe u razlicitim hotelima su imali neprijatna iskustva. Npr. jednom paru se odvalila klima (unutrasnja jedinica koja je stajala direktno iznad kreveta), na recepciji su jedva pristali da im zamene sobu i to tek u 3h ujutru a taj dan smo isli za Pamukale! Mislim da zalbe nisu imale veze sa angecijom, vec sa losim izborom hotela te agencije.
Letovanje su izvukli izleti. Na svali vredi otici. I vodici su divni, najbolji koje smo do sada imali.
Cenkanje je obavezno, mozete spustiti cenu za 50%. U prodavnici koja je bila najbliza hotelu prvi dan vodu od 1.5l smo platili 1.5lira, drugi dan 1liru, treci dan za redom 2lire! Svuda se cenkajte, ili idite u supermarkete gde su cene fiksne i jasno istaknute i gde dobijete fiskalni racun(ista voda u supermarketu je kostala 0.55lire).

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0