Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

ICMELER

117 odgovora na temu

#1 labrador

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 28. Jun 2005 - 00:57

da li je neko bio u ichmeleru u bella mare hotelu i da li znate cene pica ili klope , u nekim restoranima ,kaficima .
:huh:

#2 green2kd

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 09. May 2007 - 15:27

Da li neko može da mi napiše kako je u Turskoj početkom jula? Planiram da idem u Icmeler 6.07., pa me interesuje da li je dovoljno toplo u to vreme? Znam da je to Turska, ali.... ipak bih da cujem neciji komentar. Da li je neko od Vas bio u tom periodu? Da li ima guzve? Sta mislite o hotelu Private?

Hvala unapred

#3 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 12. May 2007 - 17:34

Svakako da je u Icmeleru vec veoma toplo a da ne govorimo u julu! Mi smo bili u drugoj polovini jula i bilo je blizu 40C, tako da moze samo da bude pretoplo. Icmeler je mnogo slatko mestasce, more je cisto i nije bas mnogo toplo jer se mesaju struje sa otvorenog mora, dok je sam Icmeler u zalivu.

#4 joe

putnik

• Član
  • Poruka:103
  • muški

Napisano: 14. May 2007 - 17:38

Bice da je tamo more uvek prohladno, nama pominjase i neke podzemne vode koje hlade vodu, ili tako nesto.
Icmeler je dobar za kupanje i odmaranje, ako je nocni zivot bitan onda ce letovanje malo skuplje da te izadje. :huh:

Ovu poruku je izmenio joe: 14. May 2007 - 17:41

#5 Bata

putnik

• Član
  • Poruka:155

Napisano: 15. May 2007 - 00:17

Mozgam o odlasku u ovo mestasce, procitah sa tripadvisor-a dosta dobrih komentara no tih hotela nema u domacim ponudama. Kao i uvek, forumasi please help, dajte neki predlog smestaja, hoteli 4-5 zvezdidza. HVALA !

#6 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 15. May 2007 - 10:19

Hotel Marti la perla je pravo resenje! Ima svoju plazu, prelepa je lokacija, sobe, zelenilo, bazen...Proveli su me kroz hotel jer sam kad sam bila u Marmarisu (kupali smo se u Icmeleru), gledala taj hotel za roditelje, mada na kraju nisu otisli u Tursku.
To je sa 4*, a pored njega je Marti resort, 5*, tu nisam ulazila, mogu misliti kakav je. Trebalo bi da ih radi Jolly. Sigurno neces naci bolje u Icmeleru.
Lep provod!

#7 Bata

putnik

• Član

Napisano: 16. May 2007 - 00:11

HVALA ALEXIA ! :D
Nadjoh oba hotela kod Jolly-ja, kontaktiracu ih sutra. No, buni me cinjenica da su iste cene i za Marti La perla 4* i za Marti resort 5* sa razlikom da je prvi All inclusive a drugi HB. U svakom slucaju, ispravi me ako gresim, ti bi se odlucila za Marti resort ?
BTW ako ti vreme dozvoli i imas inspiraciju, napisi please jos neki hint za Icmeler s obzirom da na forumu postoji jako malo komentara o istom ! :rolleyes:

#8 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 16. May 2007 - 10:17

Neces sigurno pogresiti za oba hotela. Nisam ulazlila u Marti resor, sav je opasan ogradom. Zavisi da li ces koristiti ALL inc. varijantu, tj. koliko ste u hotelu. Ako niste mnogo onda ti je bolje HB u La Perli.
Icmeler je malo mesto, polukruzni zaliv sa setalistem duz plaze i visokim palmama. Plaza je od peska sa malo sljunka, more malo hladnije. Uglavnom su pored setalista baste kafica ili hoteli. Samo smo jednom zasli iza setalista, tamo je klasika, pijaca itd. Mesto nema neke druge posebne sadrzaje. Marmaris je na 5 min. dolmushima ili taxijem. tamo je vec vasar opsti...Mozete tamo nekad uvece da proskitate i naravno shopping u njihovom Bazaru.
Ima jedna predivna basta sa ljuljaskom puna cveca, gde mozes da popijes kafu za smesne pare a super je. Pored plaze, kad krenes od Marti la perle ka Marmarisu par minuta peske.
Lep provod

#9 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 16. May 2007 - 10:20

Za hotel nabolje odluci prema tome koje su ti sobe lepse na slikama ili da li bi koristio neke dodatne sadrzaje Resorta. U hotelima sa 5* cesto bude ustogljena atmosfera, pa bolje ipak La Perla, plus je usteda za ALL.

#10 dadalos

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 20. May 2007 - 17:33

evo jedno pitanje od novajlije na forumu. da li neko ima iskustva sa nalazenjem privatnog smestaja u icmeleru. mislili smo da idemo avionom i da nadjemo smestaj na licu mesta u nekom apartmantskom smestaju.
unapred hvala

#11 Bata

putnik

• Član

Napisano: 20. May 2007 - 22:21

Alexia @ 16. maj 2007 u 09:16

Za hotel nabolje odluci prema tome koje su ti sobe lepse na slikama ili da li bi koristio neke dodatne sadrzaje Resorta. U hotelima sa 5* cesto bude ustogljena atmosfera, pa bolje ipak La Perla, plus je usteda za ALL.
HVALA !!! Praticu tvoje instrukcije, radim research na temu i dalje !!
Ostaj uz zdravlju ! ;)

#12 green2kd

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 28. May 2007 - 17:25

Hvala na odgoru na moje pitanje.
Htela sam još nešto da priupitam. Da li neko zna nesto o hotelu "Sun Maris" u Marmarisu?

Hvala još jednom ;)

#13 joe

putnik

• Član
  • Poruka:103
  • muški

Napisano: 28. May 2007 - 22:00

dadalos @ 20. maj 2007 u 16:29

evo jedno pitanje od novajlije na forumu. da li neko ima iskustva sa nalazenjem privatnog smestaja u icmeleru. mislili smo da idemo avionom i da nadjemo smestaj na licu mesta u nekom apartmantskom smestaju.
unapred hvala
Ja sam upoznao gomilu makedonaca koji su otisli kolima na bum i svi su bili smesteni po apartmanima, verovatno da su isli na bum, tako da mislim da nije problem.

#14 gwen

turista

• Član
  • Poruka:89
  • ženski

Napisano: 14. May 2008 - 12:41

Pozdrav svima :)
Odlucili smo se da ove godine idemo u Tursku, mesto Icmeler, pored Marmarisa. U nasim ag smo naisli na prilicno slabu ponudu hotela u tom mestu, ili su sa dve ili sa pet zvezdica i AL varijantom sto je nama nepotrebno. U ponudi od ovuh manje zvezdicastih hot su Juniper, Private i Mirage. Jel neko bio u tim hot i kako je prosao?

Inace planiramo more u junu pa bi dobro dosla svaka BRZAAA informacija :D

HVALA
Gwen

#15 kriticarka_nickova

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:363

Napisano: 14. May 2008 - 12:54

Ja vam preporučujem da idete u Marmaris jer je Ičmeler mali, zapravo ima par hotela i to je to, ali Marmaris vrvi od guzve.

Idite na fakultativne izlete Kleopatrina plaža, zatim plaža kornjača (a ni k od kornjače ne vidis al et), i Pamukale vrijedi vidjeti iako je to cini mi se najskuplji izlet u ponudi.

U Marmarisu sam bila u ok hotelu sa 3 zvjezdice, ali se ne sjecam imena, mislim da je bio naziv mu sa L tak nekako. Ne znam zasto te zabrinjavaju hoteli. Moj savjet ti je da sto manje vremena provodis u njima, jer ako vec zelis da vidis nesto idi setaj Turskom ima svasta da se vidi. Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 05. May 2011 - 11:37
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0