Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Pomoc oko izbora mesta na Krfu

70 odgovora na temu

#1 chikaminda

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 02. Apr 2011 - 18:09

Idem sa suprugom na Krf ovog leta voleo bih da to bude mirnije mesto, bez pijanih engleza. Pozeljna bi bila i pescana plaza. Unapred hvala na pomoci.

#2 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4289
  • ženski

Napisano: 02. Apr 2011 - 18:14

Agios Georgios - Argirades - pregledaj na Forumu je pisano o tome, a imaš i u mojim FT Krfa.

Postavljena slika

http://www.putovanja...galerija/3629#3

* * * Postavljena slika * * *

* * *

#3 Mupovac

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:242

Napisano: 02. Apr 2011 - 22:30

A. Georgios - od cetiri najlepse plaze na Krfu dve su u samom AG, jedna par km juzno, a jedna par km severno! Ako se odlucis za AG kontaktiraj me preko PP, pa cu ti pustiti lnkove - gde valja, a gde ne valja smestaj!

#4 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1359
  • ženski

Napisano: 03. Apr 2011 - 09:10

mupovac a sto ne bacis linkove ovde da svi vidimo, mene posebno zanimaju hoteli, ali ako su apartmani u pitanju sigurno će zanimati jos nekog.

#5 Mupovac

iskusni putnik

• Član

Napisano: 04. Apr 2011 - 21:20

Ne zelim da reklamiram agenciju - nije platila za reklamu na forumu, a ni meni!!!! :D :D
Salu na stranu, nije ovo reklamni pano. Koga interesuje - poslacu mu privatnu poruku. Mislim da cu time ispostovati urednike foruma.

Ovu poruku je izmenio Mupovac: 04. Apr 2011 - 21:25

#6 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 04. Apr 2011 - 21:32

Slobodno mozeš navesti imena agencija i smeštaja. Nemoj stavljati linkove, ali ih možeš slobodno navesti. Da bi i drugima koristile tvoje preporuke :)

#7 Volim Grčku!

backpacker

• Član
  • Poruka:22
  • ženski

Napisano: 05. Apr 2011 - 15:27

Mupovac, da li mislis na isto mesto kao i Biljana?

Jer, koliko vidim postoji mesto Agios Georgios, i selo Agios Georgios tj, Sveti Djordje - Argirades?

#8 pecic

turista

• Član
  • Poruka:61
  • muški

Napisano: 05. Apr 2011 - 16:50

Nemoj mnogo da razmišljaš. Obišao sam skoro ceo Krf i za ono što ti tražiš to je Agios Georgios i samo Agios Georgios ali severni. Samo da ti bude jasno da mu položaj nije baš najzgodniji za svakodnevne izlete do drugih mesta. Mislim da najbolji položaj na Krfu ima Dasia. Agios Georgios - Argirades je južni i on takođe ima lepe plaže, ali se ne uklapa u Chikamindine zahteve jer u njemu ima dosta Engleza. Severni Agios Georgios nisam uspeo da pronađem u ponudi naših agencija ali ih ima na stranim sajtovima.

Opis mesta: http://www.letougrck.../agios-georgios

Smeštaj: http://www.affordabl.../apartment3.htm, http://www.agiosgeor...o.uk/accom2.htm

Ovu poruku je izmenio pecic: 05. Apr 2011 - 16:51

Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti. Bolje je živeti sto godina kao milioner nego sedam dana kao siromah. Superhik je zaštitnik bogatih - otima od siromašnih da bi dao bogatima, a još uvek nije u Vladi Srbije.

#9 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1359
  • ženski

Napisano: 05. Apr 2011 - 17:02

ljudi a kako stoje stvari sto se tice Nissaki-ja ... ima neki AI hotel koji mi deluje interesantno Sunshine Vacation Club ?
ako ima negde vec pisano, samo mi recite ali nisam uspela preko pretrage da pronađem :nea:

#10 frodzer

turista

• Član
  • Poruka:79

Napisano: 05. Apr 2011 - 17:15

Pogledaj porukuchikaminda @ 02. Apr 2011 - 18:09

Idem sa suprugom na Krf ovog leta voleo bih da to bude mirnije mesto, bez pijanih engleza. Pozeljna bi bila i pescana plaza. Unapred hvala na pomoci.

Sa suprugom sam letovao u Kasiopi na severu ostrva i za to mesto mislim da je za parove najbolje na Krfu,uredjene staze oko poluostrva koje okruzuje mesto,mala luka,pored gradske(ne bas sjajne plaze) imate dve na spicu poluostrva koje su prelepe,nekoliko vecih marketa,dosta lepih restorana itd.Mi smo obisli skoro ceo Krf jer smo uzeli rent a car i pored Kasiopa najvise nam se svideo Ag.Gordis na zapadnoj obali.Na Krfu sve vrvi od Engleza gde god da odes ali su ovi koje smo gledali u Kasiopi izgledali pitomo,cak smo se i na greek night provodili zajedno.Ako hocete blizinu glavnog grada , obilaske muzeja,vodenog grada,soping,onda Guvia.Poz...

#11 Billy The Kid

svetski putnik

• Član
  • Poruka:511
  • muški

Napisano: 05. Apr 2011 - 17:21

Meni se na Krfu najviše svidela Kontogialos poznatija kao Pelekas beach. Zadovoljava sve gore navedene uslove osim prisustva, ili bolje rečeno odsustva, "engleza". Ima engleza ali to nisu oni low life tinejdžeri koji prave gluposti na drugim mestima po ostrvu. Većinom su parovi ili parovi sa malom decom. Po meni je to idealno mesto za ljude koji žele odmor, u pravom smislu te reči.
Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slika

#12 Mupovac

iskusni putnik

• Član

Napisano: 05. Apr 2011 - 17:27

Pogledaj porukuVolim Grčku! @ 05. Apr 2011 - 15:27

Mupovac, da li mislis na isto mesto kao i Biljana?

Jer, koliko vidim postoji mesto Agios Georgios, i selo Agios Georgios tj, Sveti Djordje - Argirades?

Aha.

@pecic - Severni A. G. koliko sam upucen ne rade nase agencije, mislim da tamo dolaze Englezi, a sto se tice Engleza - nisam video bas njihovih gluposti u juznom A.G. pretpostavljam zato sto su svesni gde su dosli.

#13 Volim Grčku!

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 05. Apr 2011 - 18:49

Ok. Znaci bolji je juzni A.G.!

Vidim da Spirit travel radi za ovu god. neku Dimitris vilu koja je u Agios Georgios...

Ako je neko imao iskustva sa ovom vilom, ili agencijom, volela bih da to podeli ! :)

#14 Mupovac

iskusni putnik

• Član

Napisano: 05. Apr 2011 - 22:11

Dimitris vila je malo udaljena i od centra i od plaze. Da se razumemo SVE vile su udaljene od plaze, ali nisu sada u neki Šašincima! Nisam bio u njoj, ali obzirom da je u njoj smesten vodic koji je dobar i koji zna i gde zeka spava, onda kapiram da je korektna vila. Komentari ljudi koji su bili sa mnom u smeni su bili pozitivni za tu vilu.

#15 Volim Grčku!

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 06. Apr 2011 - 19:22

E pa super, hvala, onda bi trebalo da je ok vila, jer i na slikama deluje bas simpaticno!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0