Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Gaeta

2 odgovora na temu

#1 bres

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 02. Apr 2011 - 17:28

Kao prvo da vas pozdravim, ovo mi je prva tema, a ujedno i post na ovom forumu.
Planirao sam sa devojkom da putujem u Rim, jer sam našao povoljne avionske karte, pa gledajući malo na Google Earth-u video još par zanimljivih mesta. Bila nam je ideja da idemo u Rim i posetimo Napulj, a onda gledajući mapu smo našli mesto Gaeta, na nekih 80 km od Rima. Pogledali smo slike i videli da je jako lepo. Sad tražimo po forumima i ne možemo da nađemo neke utiske naših ljudi kao i neke povoljnije smeštaje, privatne ili nešto tako. Sve su hoteli ili apartmani za oko 35-40 i više € dnevno, a ubeđen sam da može da se nađe i za 15-20 € što bismo bili u mogućnosti da platimo.

Interesuje me da li ima nekog ko je bio tamo pa da preporuči nešto ili ukoliko ga zainteresuje ovo mesto, a nađe nešto na netu da to podeli sa nama.

Hvala unapred. Evo i par slika da vam dočaram kako je tamo...
Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika

#2 Roli

kosmopolita

• Moderator
  • Poruka:5052
  • muški

Napisano: 03. Jun 2011 - 23:13

Sada mi samo stvaraš konfuziju u glavi. :novine: Taman sam mislio da sam osmislio rutu obilaska Rima i malo kupanja i sada me zbuni sa ovim. Idem i ja da vidim na netu. ;)

#3 Ultralamb

putnik

• Član
  • Poruka:154
  • muški

Napisano: 15. Jun 2011 - 23:12

Pogledaj porukubres @ 02. Apr 2011 - 17:28

Sve su hoteli ili apartmani za oko 35-40 i više € dnevno, a ubeđen sam da može da se nađe i za 15-20 € što bismo bili u mogućnosti da platimo.
Hej, gde si nasao po ovim 35-40 cenama? Idemo ove godine tamo, provescemo nekoliko dana pre odlaska u Napulj.
Prosle godine smo boravili samo na plazi kod Gaete, vidi moj opis za Napoli.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0