Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

transfer od tivatskog aerodroma

23 odgovora na temu

#1 alex

turista

• Član
  • Poruka:51
  • ženski

Napisano: 02. Jun 2007 - 10:31

Nisam nikad bila na ovom aerodromu Koliko je komplikovano (citaj skupo) prevesti se npr. do Petrovca. Ima li neka redovna linija ili smo prepusteni taksistima koji "odokativno" naplacuju prevoz. Hvala

#2 zagor

backpacker

• Član
  • Poruka:30
  • muški

Napisano: 08. Jun 2007 - 22:24

od aerodroma do budve je bilo 25 evra 2005 godine,znam da je postojao jedan autobus koji je vozio do budve i karta je bila 3 evra,do petrovca ti je verovatno skuplje B)

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:28
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#3 bubamarica

turista

• Član
  • Poruka:80
  • ženski

Napisano: 30. Jul 2008 - 14:12

hajde da ponovo aktiviram ovu temu.
Ima li ko novije informacije, sta se desi na Tivatskom aerodromu kad sletite, nagrne brdo taksista da vas vuce za rukav...naravno...a da li postoje busevi ili mini-busevi koji voze ka Becicima, Herceg Novom...

#4 cozmo

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:234
  • muški

Napisano: 30. Jul 2008 - 15:03

Do Budve JAT-ovi i Montenegro Airlines-ovi minibusevi, cene zavise od prevoznika (Perla je jedan od njih), od 3,5 do 7e po osobi. Na JAT-ovom sajtu ima tacnih informacija, meni su iz Montenegro Airlinesa rekli samo da do Budve uzmem Perla minibus, da je 5e po osobi, dete do 2 god. ne placa. U Budvi ima Olimpija autobuski prevoznik koji na svakih sat i nesto vozi potez Budva-Petrovac-Bar.

Nama avion slece pre 11 a u 12.15 je polazak iz Budve Olimpijom, verovatno cu uspeti da stignem, posto idem do Petrovca (letim Montenegro Airlinesom, mnogo su jeftiniji a avioni su noviji, Fokker 100 je u pitanju, milina za letenje. JAT-ovi su naravno OK, ali vec mi dosadilo da se vozikam sa 737 i ATR-om a i ispalo bi nas 50e vise za karte).

Ne znam cene ali mislim da su slicne kao do Budve sa Perlom... taksisti traze i do 40e po vozilu (preskupo naravno).

#5 cozmo

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 30. Jul 2008 - 15:37

Zaboravih da kazem da ti minibusevi idu i do HN. Dakle idu u potezu Tivat-HN i Tivat-Budva.

#6 bubamarica

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 30. Jul 2008 - 15:58

Hvala Cosmo! :)

#7 pute

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:305
  • ženski

Napisano: 30. Jul 2008 - 16:54

Pogledaj porukucozmo @ 30. 07. 2008 - 15:03

Do Budve JAT-ovi i Montenegro Airlines-ovi minibusevi, cene zavise od prevoznika (Perla je jedan od njih), od 3,5 do 7e po osobi.
Sto se tice aviona, Montenegrovi su uvek isti, a Jatovi - nekad posalju onaj sa propelerima, a nekad onaj ogromni sa 6 sedista u redu..tako da nekad moze biti bolje nekad gore.. Ali ja sam poslednjih nekoliko puta isla montenegrom jer su karte bile povoljnije

A sto se tice prevoza, Olimpia express su super autobusi ja sam isla do Petrovca..

Nema potrebe za glupiranjem i davanjem para taksistima, koji su inace grozni kao oni u beogradu i salecu te cim izadjes

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:29
skracen citat

#8 bubamarica

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 31. Jul 2008 - 12:29

btw, montenegro i ima samo te fokker-e 100...onaj JAT-ov sa propelerima je ATR-72, a ogromni sa citava 6 sedista u redu (tj. 2 troseda) je B737-300 Postavljena slika
iz principa ne bih dala pare taksistima otimacima-saletacima, zato sam i pitala vas pametnice sa foruma, sta ciniti... Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:29
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#9 cozmo

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 31. Jul 2008 - 12:50

Ma kakvi taksisti... tu ima oko 38km u Beogradu ta relacija je 20 evrica recimo a tamo nema ispod 40e! Pa Solunski aerodrom-Pefkohori mozes da dogovoris za 60e a to je stotinak km!

Ja cu minibusom do Budve i tu cu da uhvatim Olimpijin bus za Petrovac...

Videcu i sa gazdom vile sta on nudi za prevoz jos...

Vidim da sad 90% lete sa ATR-72, u svakom slucaju su 737 i Fokker dosta bolji...

#10 pute

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:305
  • ženski

Napisano: 31. Jul 2008 - 14:11

Pogledaj porukububamarica @ 31. 07. 2008 - 12:29

btw, montenegro i ima samo te fokker-e 100...onaj JAT-ov sa propelerima je ATR-72, a ogromni sa citava 6 sedista u redu (tj. 2 troseda) je B737-300 :plesko:
iz principa ne bih dala pare taksistima otimacima-saletacima, zato sam i pitala vas pametnice sa foruma, sta ciniti... ;)
kupio je montenegro i Embraer stalno ga reklamiraju na tv-u a i njime su dosli vaterpolisti.. Mada ne verujem da ga salje do beograda..

sto se tice taksista, ja bih radije i peske nego s njima..Bezi bre, samo da dodjes do autobuske u tivtu i onda odatle busom kuda oces

#11 bubamarica

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 31. Jul 2008 - 15:44

Ok, u ovom temi apsolvirali smo avio-kompanije i taksiste...a prevoz mini-busevima i busevima manje-vise :bolje-da-cutim:
Sve u svemu, bitno je da teoretski znamo, DA POSTOJI transfer sa apt Tivat!

#12 JAGODICA IVA

turista

• Član
  • Poruka:67

Napisano: 01. Aug 2008 - 15:36

ja idem sutra JAT-om pa cemo videti sta ima od prevoza. Prosle godine sam do Budve morala da platim taksi iako sam isla Montenegrom jer je bilo 8 uvece. Sutra idem u `14 15 pa valjda nije kasno za Crnogorce da rade u tom intervalu ili se mozda odmaraju ko ce ih znati.

Znam da su taksisti primorali kombi prevoznike do prosle godine da putnike koji putuju Jatom ne voze za cenu od 3 evra, samo putnike Montenegra. Valjda se ove godine nesto promenilo da ne moram da placam 20 evra taksi do Budve i nazad do Tivta

#13 GaGaT

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • ženski

Napisano: 01. Aug 2008 - 17:14

Ja idem krajem avgusta, letim iz Nisa, bas sam se zacudila kad sam procitala da su Jatovi avioni skuplji. Ja sam naime kupila kartu preko neke americke agencije i karte su bile bas skuplje ukoliko bi isla "montenegro airlines" avionom.
Planiram da idem u Becice, pa me zanima da li mozete da mi kazete kako se najlakse prebaciti tamo?
Hvala

#14 cozmo

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 02. Aug 2008 - 08:41

Ja sam kupovao kartu 40 dana pre polaska, najjeftinija varijanta je bila 14700 din po osobi!! Za dete do 2 god. 4800 din!!

Montenegro je i dalje imao promo: 12400 din za odrasle i 3800 din za dete do 2 god.

JAT je ima ponudu od 11000 din negde u maju... i to mali broj karata. Za neke dane je bila karta sa cenom oko 13000 din ali tad nisam mogao da uzmem odmor...

#15 bubamarica

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 02. Aug 2008 - 21:16

dakle, i dalje nam vecini ostaje misterija sta kad sletite na tivatski aerodrom :ljutko:
ne mogu da verujem da NIKO od forumasa nema pribelezen neki broj telefona, web adresu neke firme koja radi transfere...
pitanje je bilo transfer od/ka apt TIV a ne koliko kosta karta, da li letimo malim il velikim avionima...mozemo mi da se sad razidjemo u sirini ideja al nista postici necemo da brze udobnije i bez mnogo muke dodjemo do odredista u Budvi, Becicima, Petrovcu...ili na drugu stranu Herceg Novi, Risan, Kotor...
mozda nam se Jagodica Iva javi s lepim vestima i konkretnim odgovorima, drzimo fige!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0