Bilo kakva informacija o ovom hotelu bi mi dobro dosla,lokacija,plaza....
Hotel Joy Club Bodrum
Započeo/la: gogili, 31. May 2007 23:56
3 odgovora na temu
Napisano: 31. May 2007 - 23:56
Napisano: 11. Jun 2007 - 08:38
Nisam bila u ovom hotelu, samo sam ga jednom posetila. Hotel izgleda jako lepo ali meni se čini da je na veoma nezgodnoj lokaciji, deluje mi kao da u blizini njega nema ništa, na malom je uzvišenju. Pošto sam ja u Bodrum išla samo zbog izlazaka nikad ne bih izabrala ovaj hotel jer je zaista udaljen od centra previše. Inače okolina hotela izgleda jako idilično, bili smo oduševljeni ali samo zbog fotografisanja.
Napisano: 23. Jul 2007 - 13:57
Bila sam u ovom hotelu prosle godine i, ako nisam zakasnila, preporucujem ti da odes. Hotel je san snova, sve je savrseno... Jedina zamerka je drustvo, nemoj da ocekujes neku savrsenu ekipu... Hrana je fenomenalna, animatori su prosle godine bili iz Rusije i bilo je ludo. Treba videti ovaj hotel...
Do Bodruma imas taxi ili dolmus i stizes u centar za 2 minuta. Ako hoces slike pisi...
Do Bodruma imas taxi ili dolmus i stizes u centar za 2 minuta. Ako hoces slike pisi...
Napisano: 24. Jul 2007 - 18:16
Bilo kakva informacija o ovom hotelu bi mi dobro dosla,lokacija,plaza....
Morate malo vise da koristite net kada pitate o bilo kom hotelu... Mnogo je to skupo za nas srbe da se ode u pogresan hotel, a brdo informacija je ispred nosa!!!
Prvo, imate trip advisor sajt, tu ima cak i Hotel Srbija u sumicama
Zatim Google Earth i Panoramio (od skora u vlasnistvu "Googleta")!
Skoro cela turska obala je pokrivena i uz malo srece se moze pronaci svaki hotel i videti njegov tacan polozaj a cesto i sadrzaj. Jedini problem je sto u Turskoj hoteli nicu ko pecurke, pa ako je u pitanju novi hotel, moze biti da ga na slici jednostavno nema.
Ali, svakako gledajte Copyright info u dnu ekrana. Pise koje godine je Copyright, a to je najcesce i godina snimanja!
Joy Club je vrlo popularan hotel, ja sam prosle godine hteo da ga rezervisem, ali su me odbili u poslednji cas, jer su sve sobe bile zauzete. Ipak, u Kon Tikiju su mi pronasli novi hotel, Royal Asarlik Beach koji je isto bio u principu dosta dobar. No, obzirom da smo se pojavili u agenciji tri dana pre puta, prvog avgusta, bili smo srecni sto su nam bilo sta nasli...
Evo par slika Joy Cluba Bodrum hotel!
Slike su vece, ali mislim da je informativnost najbitnija!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0