Meni licno se vise svidja varijanta Vijetnam, Kambodza i Bali , obisla sam sve tri zemlje i odusevljena sam ,isla bih opet ali mnogo drugih destinacija ceka :)U Vijetnamu su ljudi divni , jako je topla atmosvera svuge , isto i u Kambodzi , a o prirodi i da ne pricam ...na Baliju smo bili na Cuta plazi cisto da se brckamo malo ali ima i lepsih delova ostrva,kada si vec tamo mozes da skoknes do Tomohona na Sulavesiju, da se popnes na aktivni vulkan, ako te zanima naravno ...nama je bilo super .
Sto se tice Indije i Sri lanke ...u Indiji smo bili u Cenaiju i U Delhiju , meni se nije svidelo ali nismo mnogo ni videli jer nam se dogodila "nezgoda" pa smo morali posle 2 dana da letimo kuci a da nismo ni Zlatni trougao obisli :(...U Sri lanci smo imali samo 5 dana ( tu smo svratili pre Maldiva), prelepa je zemlja i ima puuuno toga za videti ( nismo bili tamo na moru ali kazu da je prelepo )...
U svakom slucaju ce ti biti extra kako god da okrenes ,a imas ovde i ljude koji ti mogu u mnogom toga pomoci , naravno kada se odlucis gde ces , to moras sama i znam da ti nije lako

U slatkim si mukama
Srecno i ako ti treba neka informacija za odabranu destinaciju javii
Ovu poruku je izmenio Daca 5: 24. Mar 2011 - 19:45