Restorani i kafici na Rodosu
Započeo/la: nounoursic, 19. Mar 2011 21:47
4 odgovora na temu
Napisano: 19. Mar 2011 - 21:47
Ko zna za neke dobre i lepe restorane i kafice na Rodosu, neka to podeli sa nama, znacilo bi nama koji tek treba da idemo...
hvaaaaala!
hvaaaaala!
Napisano: 19. Mar 2011 - 22:27
U ulici Nik. Mandilara koja se nalazi u centru novog dela grada ima jako lepih a povoljnih restorana i kafica. Svaki dan ili vece je neki "happy hour", moze zaista povoljno da se prodje. U sustini, citav grad je prepun lepih i zanimljivih kafanica i restorancica.
Napisano: 21. Mar 2011 - 16:53
preporucujem restoran Platanos u Lahanji, na jugu ostrva. restoran je u centru sela, pored crkve pored ogromnog stabla platana (otud i ime). fantasticna klopa. ako imate srece da imaju ribu kad dodjete, onda je ta riba sveze ulovljena i odmah u tanjir. grcka salata je apsolutno fantasticna.
evo i link:
http://www.rhodos-tr...nia-english.htm
slika gore desno.
selo je inace predivno.
evo i link:
http://www.rhodos-tr...nia-english.htm
slika gore desno.
selo je inace predivno.
Ovu poruku je izmenio Rosbacher: 21. Mar 2011 - 16:58
Napisano: 27. Apr 2011 - 03:08
Hvala za otvaranje teme:klap:...klopa na Rodosu je jedan od razloga zasto su me navukli da svake druge godine odem na to ostrvo.Mislim ,volim ja i Kritski dakos i fetu sa Kefalonije ali psaronefri u restoranu Romios u starom gradu je jedna od ukusnijih stvari koje sam u zivotu jeo.Obavezno obidjite taj restoran jer ima odlican ambijent,vrhunsku klopu i pristojne cene.Za ljubitelje slatkisa moja preporuka je cokoladni sufle u kafeu Budoar, jednom od njihovih boljih, a za odlican obrok na plazi svratite na Campiku.Jeste da plaza ima poprilican plicak ali popnite se do manastira iznad nje odakle imate predivan pogled na zaliv a posle se sjurite u tavernu Margareta kod Zoi i njene mame gde se jede najukusniji suvlaki u okolini .Za obrok ,,sa nogu" imate ulicu girosa a iako sam se uvek cudio ljudima koje u Grckoj vidim da jedu klopu koja nije tradicionalna Rodos je i tu izuzetak.Pice su neodoljive,valjda zbog velikog uticaja Italijana,specijalitet im je Grcka pica koju imate u blizini Soho bara u centru starog grada...Ako se posle odmora malo ugojite ..ja nisam kriv:zvizduk:
Napisano: 06. Jul 2011 - 12:45
Preporucujem Koykos pekaricu, restoran blizu spica i hotela Ibiscus, Cactus i Mediterranean koji ima divne pitice i sendvice, tradicionalnog izgleda, a jako je prijatan za lagan ruckic ili uzinu.

Preko puta marine, u delu starog marketa nalazi se desetak restorana od kojih toplo preporucujem Port du Monde! Sastoji se iz bara i poslasticarnice i restorana. Prelepo je uredjen, u morskom stilu, toplih i neznih boja. Divna je atmosfera, relaksirajuca, romantican je, i se udobnih fotelja pruza se prelep pogled na marinu! Osoblje je divno, uopste nisu navalentni, prijatni su i druzeljubivi. Hrana je izvrsna, ima veliki izbor pica.
Preko puta marine, u delu starog marketa nalazi se desetak restorana od kojih toplo preporucujem Port du Monde! Sastoji se iz bara i poslasticarnice i restorana. Prelepo je uredjen, u morskom stilu, toplih i neznih boja. Divna je atmosfera, relaksirajuca, romantican je, i se udobnih fotelja pruza se prelep pogled na marinu! Osoblje je divno, uopste nisu navalentni, prijatni su i druzeljubivi. Hrana je izvrsna, ima veliki izbor pica.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0