Pozdrav.
Potrebna mi je pomoc oko smestaja. Krajem aprila treba klinca da vodim u Kragujevac na drzavno prvenstvo u sahu. Preko sahovskog saveza dobili smo ponudu u hotelu SUMICE oko 1700din PP gde se i odrzava takmicenje (10 dana). I to nije sve plus ucesce, put, dzeparac... i naravno klinac ima 9 godina pa nemoze sam znaci sve puta dva . A ja sam ipak obican smrtnik, a nebih detetu uskratio to zadovoljstvo ucesca pa vas molim da mi date savet oko pristojnog i povoljnijeg smestaja a da nije ni preterano daleko od hotela SUMICE.
Hvala.
Kragujevac
Započeo/la: ddj, 16. Mar 2011 12:42
5 odgovora na temu
Napisano: 16. Mar 2011 - 12:42
Napisano: 16. Mar 2011 - 12:59
U pitanju je hotel Sumarice, u kom se verovatno i odrzava to prvenstvo u sahu. Blizu tog hotela nemas nikakav drugi smestaj, posto je to dosta daleko od grada i centra. U svakom slucaju trebaju vam kola za bilo kakav odlazak i obilazak. Od hotela u Kragujevcu postoje jos( od boljih) hotel Zelengora i hotel Kragujevac koji su bas u centru grada. Hotel Kragujevac je skoro renoviran i ima odlicne sobe, ale ne znam po kojoj ceni. Hotel Zelengora je isto sasvim ok. Postoji jos par privatnih hotela, ali mislim s obzirom zbog cega dolazite, da je najbolje da ste smesteni u hotelu Sumarice.Hotel nije los, u sumi je ima lepu letnju bastu, mozete da obidjete i spomenike. A sto se tice cena mislim da su svuda slicen. Pozdrav, nadam se da cete se lepo provesti.
Napisano: 16. Mar 2011 - 21:31
Cak ni taxi nije preskup. Da od centra ima 4-5 km, ne secam se, ali znam da je autom ocas posla, a taksijem nesto sitno. Uostalom, moze se prosetati kroz park, ko voli... (mada ne treba cimati dete).
Mislim da postoji i autobuska linija, a u letnjoj sezoni vozi bus koji zovu "leptiric"- staje ispred hotela.
Hotel Sumarice je malo izolovan, tako da cete se bar naspavati kako treba. Uz to, ne znam koliko ce povoljniji smestaj, jos na bazi PP, moci da se nadje...
Mislim da postoji i autobuska linija, a u letnjoj sezoni vozi bus koji zovu "leptiric"- staje ispred hotela.
Hotel Sumarice je malo izolovan, tako da cete se bar naspavati kako treba. Uz to, ne znam koliko ce povoljniji smestaj, jos na bazi PP, moci da se nadje...
Napisano: 17. Mar 2011 - 09:33
Hvala na informacijama ALI kao sto sam rekao ja sam obican smrtnik tako da za moj budzet je to puno 2 puta 17000 smestaj, put, ucesce, dzeparac ... cirka 50.000din minimum ( pa nek ti se dete bavi sportom), u sustini nije to tako strasno. Nije to problem platiti ali bojim se da necu uspeti na leto isfinansirati Zlatibor ili more. Tako da sam mislio ako neko zna neki privatni smestaj na toj strani grada mislim da bi me znatno povoljnije izaslo.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0