Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Andaluzija

3 odgovora na temu

#1 bikica85

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 15. Mar 2011 - 21:24

Da li bi neko mogao da mi kaze kako da dodjem do Andaluzije, bilo kog mjesta tamo, uz sto manje troskove???? Razmisljam o tome konstantno, gledala sam svasta, i sad nemam pojma...:( Isla bih sa prijateljicom, pa razmisljale smo i auto stopom jedan dio puta, ali ne znam....pa kad dodjemo...jer nemamo nista fiksirano do kad biti i slicno. Inace, iz Banjaluke smo. Ima varijanta vozom iz ZG do Venecije, pa iz venecije do Malage avionom...ali izaslo bi skuplje...Molim da mi neko da savjet. hvala

#2 bliskavica

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 15. May 2011 - 15:42

Vratio sam se iz Andaluzije prije 2 tjedna. Predivno! Avion treba rezervisati par mjeseci ili čak pola godine unapred ako želiš dobro cijenu. Ja sam letio iz Beča za Jerez i nazad 189 EUR. Avion leti 3 sata, znači ima puno muka da se dođe tamo autoštopom. Najjeftinije je bila tada karta Zagreb- Madrid. Dobra cijena se dobije obično i za Barcelono. Malaga ti je inače dobra lokacija.

#3 bikica85

backpacker

• Član

Napisano: 05. Jun 2011 - 14:54

Hvala na odgovoru, vec smo rezervisali, 167e za 4 osobe, Ancona-Sevilla...:) Jeftinije ne moze...Pozdrav

#4 Dragan

svetski putnik

• Član
  • Poruka:987

Napisano: juče, 16:15

" Lufthansom " 157 eur do Madrida, i ako se uhvati karta za voz za 25-30 eur i eto Granade ..... ja doduse nisam isao tako, posto sam kombinovao Kanare i Andaluziju a isto sam se vratio pre nesto vise od 2 nedelje.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0