Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Zakintos sa bebama i malom decom

18 odgovora na temu

#16 milenasunce

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 24. Aug 2011 - 09:10

Diiiivno! Hvala, Jelena, sad mi je malo lakse! Mi smo svakao planirali da ponesemo zitarice i po koju kasicu al' bismo voleli da imamo i slobodu izbora u vidu svezeg povrca.

Jos jedno pitanje za sve koji su putovali na Zakintos avionom: Sta je dozvoljeno da se unese kao rucni prtljag? Prvenstveno mislim na hranu za bebu i vodu, znam da su inace kolicine tecnosti ogranicene... Ja bih ponela oko 200 ml vode za mlecnu formulu + malo vode za pice... nece valjda da nas maltretiraju zbog toga? Mogu ja da ga nahranim i pre polaska al' su me mnogi savetovali da nije lose da beba nesto jede ili gricka prilikom uzletanja zbog pritiska u usima.

Isto me zanima i sta sa kolicima? U agenciji su mi rekli da kolica idu zajedno sa koferima, a svuda po internetu pise da mogu i u rucni prtljag ako su kisobran varijanta.

Help!

Ovu poruku je izmenio samco: 26. Aug 2011 - 10:00
obrisan nepotreban citat

#17 jelenam

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 24. Aug 2011 - 18:26

Rucni prtljag nam niko nije proveravao, sve sto ti je potrebno za bebu mozes da poneses, sigurno niko nece praviti probleme na aerodromu (podrazumeva se da ostre predmete, turpije i sl. neces da unosis)! Cak nisu pravili pitanje ni za tezinu prtljaga!
Kolica idu u avion sa vama, predajes ih na samom ulasku unutra, mogu i obicna ako se lako sklapaju. Inace, mozete koristiti sluzbeni ulaz posto ste sa bebom da ne bi cekali u redu za proveru pasosa.

Ovu poruku je izmenio samco: 26. Aug 2011 - 09:51
obrisan nepotreban citat

#18 milenasunce

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 25. Aug 2011 - 09:03

E pa to je fantasticno!!! Sad vec nemam nikakvih briga! Hvala mnogo!

Ovu poruku je izmenio samco: 26. Aug 2011 - 09:53
obrisan nepotreban citat

#19 Mylo

backpacker

• Član
  • Poruka:17

Napisano: 26. Aug 2011 - 13:34

Prošle godine smo letjeli na Rodos i sjećam se da su porodice sa bebama imale prednost, mogli su unijeti sve što im je potrebno za bebe: vodu, kašice i ostalo. Kolica možete poslati zajedno sa koferima, a mogu se unijeti i kao ručni prtljag, samo to morate naglasiti prilikom predaje prtljaga, pa je najbolje da pitate odmah prilikom čekiranja karata! Kod nas u avionu je bilo 4-5 bebica i ne sjećam se da se ijedna čula:)
Sretan put!!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0