Ako je neko bio u Agya Napi(Kipar),neka mi kaze nesto vise o cenama tamo:cene hotelskog smestaja odprilike,cene jela i pica po klubovima itd. (hoteli naravno mimo nasih tur.agencijskih ponuda.
Kipar
Započeo/la: bolestoka, 28. May 2007 00:57
4 odgovora na temu
Napisano: 28. May 2007 - 00:57
Napisano: 02. Jun 2007 - 13:36
Pa ovako, jeste da sam bila davne `98 ali mislim da se nista znacajnije nije moglo promeniti. Prelepo ostrvo sa dugim pescanim plazama, neverovatno toplim morem (za pocetak septembra kada sam ja bila), jako toplim nocima.
Sto se smestaja tice necu biti od neke pomoci jer sam otisla u hotel koji je moja prijateljica rezervisala iz Ciriha, ja sam samo doplatila lezaj nekih tadasnjih 200 DM. Upoznale smo dosta ljudi koji su smestaj nalazili po privatnim apartmanima (na principu mini vila ili manjih motela) "povoljno" ne mogu reci koliko, s obzirom da ti je Agia Napa mesto gde ces sresti najvise engleza, nemaca, rusa.
Nocni zivot je fantastican, grad je prepun kafica, klubova koji su radili iskljucivo do 24 h, nakon cega se odlazilo u diskoteke kojih veruj mi ima previse, naravno za svaciji ukus (muzika 60-tih, 80-tih, rap, hous, itd) i gde ostajes do svitanja. Cene ulaza u diskoteke i klubove varira, ali ti savetujem ako odes da obavezno uzimas besplatne karte koje dele devojke i mladici po ulici i klubovima. Cene pica i hrane koliko se ja secam nisu bile nista vece nego u pojedinim nasim letovalistima osim sto uz naruceno pice obavezno dobijes besplatno shot.
Moj savet ti je da ne brines previse o cenama samo nabaci osmeh i za nepun minut na stolu ce ti se naci par casa pica sto od preljubaznih (citaj zgodnih) konobara-ica i sankera-ica, pa do neverovatno razuzdanih engleza a posebno engleskinja, veruj mi. Eh kada se samo setim bilo je to najlepsih 7 dana letovanja.
Nadam se da ti je ovo malo pomoglo da se odlucis da ovo letovanje provedes upravo tamo.
Pozdrav, unapred sretan put i lep provod!
Sto se smestaja tice necu biti od neke pomoci jer sam otisla u hotel koji je moja prijateljica rezervisala iz Ciriha, ja sam samo doplatila lezaj nekih tadasnjih 200 DM. Upoznale smo dosta ljudi koji su smestaj nalazili po privatnim apartmanima (na principu mini vila ili manjih motela) "povoljno" ne mogu reci koliko, s obzirom da ti je Agia Napa mesto gde ces sresti najvise engleza, nemaca, rusa.
Nocni zivot je fantastican, grad je prepun kafica, klubova koji su radili iskljucivo do 24 h, nakon cega se odlazilo u diskoteke kojih veruj mi ima previse, naravno za svaciji ukus (muzika 60-tih, 80-tih, rap, hous, itd) i gde ostajes do svitanja. Cene ulaza u diskoteke i klubove varira, ali ti savetujem ako odes da obavezno uzimas besplatne karte koje dele devojke i mladici po ulici i klubovima. Cene pica i hrane koliko se ja secam nisu bile nista vece nego u pojedinim nasim letovalistima osim sto uz naruceno pice obavezno dobijes besplatno shot.
Moj savet ti je da ne brines previse o cenama samo nabaci osmeh i za nepun minut na stolu ce ti se naci par casa pica sto od preljubaznih (citaj zgodnih) konobara-ica i sankera-ica, pa do neverovatno razuzdanih engleza a posebno engleskinja, veruj mi. Eh kada se samo setim bilo je to najlepsih 7 dana letovanja.
Nadam se da ti je ovo malo pomoglo da se odlucis da ovo letovanje provedes upravo tamo.
Pozdrav, unapred sretan put i lep provod!
Napisano: 02. Jun 2007 - 23:56
Ja sam bila pre mesec dana u larnaci,verujem da su cene slicne ako ne i iste pa ti mogu reci otpriliki ono sto sam ja pila i jela.Sobzirom da sam bila kod prijatelja tako da ti ne mogu pomoci oko hotela,sto se tice hrane oni u svakom klaficu imaju sendvice koji su extra uz njih dobijes i pomfrit cene variraju od kafica do kafica a krecu se od 2,50k.funte-8k.funti,imas i pljeskavicu ista cena,spagete oko 5k.funti,pica 3,5-7k.funti.Mi smo se takodje hranili u metrou kupimo hranu pa nesto spremimo i kuci.Od pica sam cesto pila cedjenu pomorandzu ona je oko 2f,pivo zavisi koje isto od 2,5-5k.f.nes kafa nije kafa donesu ti pa ti sam smuckas.Lezajka na plazi za dve osobe je bila 3k.f.U diskoteku u larnaci nece da te puste ako ne izvrsis rezervaciju i ne mas ulaznu kartu ako vas ima vise ceh moze da vam bude i 60k.f.To ti je otprilike to, cisto da imas prestavu o cenama inace pre mesec dana 5,7 k.f-10E ne verujem da je puno skocio kurs do sad.A pare menjaj iskljucivo u menjacnici jer je drugde kurs manji.
Napisano: 13. Jun 2007 - 14:35
Potrebna mi je informacija kako najjeftinije da dodjem na Kipar? Naravno potrebna mi je cena nekog aranzmana + prevoz!!! Koliko bi to moglo da kosta???
Napisano: 16. Jun 2007 - 23:55
Pa mozes naci neki hotel preko interneta i rezervisati, a verujem da mozes i na licu mesta naci neki sa manjom kategorijom, a avionska karta kod jat-a ti je 350e povratna,mada sve zavisi kolko ostajes ,jel imas nekog tamo ? Ti mozes da iznajmis manji stan to oni zovu apartmane ZA 200e mesecno, samo ako imas nekog da ti nadje.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0