Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

FOURKA

19 odgovora na temu

#16 bbking

putnik

• Član
  • Poruka:160
  • muški

Napisano: 11. Apr 2012 - 21:55

gde ćete biti smešteni u Furki? Imate 2 velika marketa Matsutis i Aranatidis( ovaj drugi je na glavnom putu) ima par lepih pekara, plaža je standardna, mada malo i nepristupačna tamo gde smo mi bili smešteni. Postoji centralni trg i par taverni i to je to.A da i crkva.

#17 drimlos

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 15. Apr 2012 - 18:14

Pogledaj porukubbking @ 11. Apr 2012 - 21:55

gde ćete biti smešteni u Furki? Imate 2 velika marketa Matsutis i Aranatidis( ovaj drugi je na glavnom putu) ima par lepih pekara, plaža je standardna, mada malo i nepristupačna tamo gde smo mi bili smešteni. Postoji centralni trg i par taverni i to je to.A da i crkva.

Hvala
Iskreno nemam pojma gde cemo biti smesteni, birala sam smestaj a lokacija mi nije bila bitna, tad :), znam samo da je malo podalje od centra i plaze, Aristidis

#18 aleksaa

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 01. May 2012 - 09:34

Pogledaj porukuCeca pereca @ 15. Jan 2012 - 02:30

Eee,Nelli,ne odgovori ti niko sest meseci!
Mene zanima da li neko nesto zna o hotelu Idea apartmani? Nasla sam na sajtu Grcka info.ali ne znam da li neka nasa agencija radi taj hotel!!!
I
I ja se razmisljam da rezervisem ovaj hotelcic.Jesi li dobila neku informaciju?Meni na saitu izgleda pristojno a i cena je super!

#19 Zozoran

backpacker

• Član
  • Poruka:6
  • muški

Napisano: 15. May 2012 - 19:55

Ono što se iz slika i komentara za Idea apartmane može zaključiti je da mora da se pređe preko magistrale da bi se došlo do plaže i da su dvorište i bazen svetla tačka u odnosu na sobe, naročito čevorokrevetne.

#20 aleksaa

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 19. May 2012 - 13:10

Pogledaj porukuZozoran @ 15. May 2012 - 19:55

Ono što se iz slika i komentara za Idea apartmane može zaključiti je da mora da se pređe preko magistrale da bi se došlo do plaže i da su dvorište i bazen svetla tačka u odnosu na sobe, naročito čevorokrevetne.
Magistrala mi ne smeta,deca su vec velika a i nadam se da u aprtmanu necemo provesti previse vremena.Kakvo je samo mesto,okolina,plaza prema Siviriju...Ne treba mi mesto prepuno turista ,tipa Pefa,Haniotija.Ima li nesto sto vredi videti,koje plaze obici?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0