FOURKA
Započeo/la: SofiM, 05. Mar 2011 12:12
19 odgovora na temu
Napisano: 11. Apr 2012 - 21:55
gde ćete biti smešteni u Furki? Imate 2 velika marketa Matsutis i Aranatidis( ovaj drugi je na glavnom putu) ima par lepih pekara, plaža je standardna, mada malo i nepristupačna tamo gde smo mi bili smešteni. Postoji centralni trg i par taverni i to je to.A da i crkva.
Napisano: 15. Apr 2012 - 18:14
gde ćete biti smešteni u Furki? Imate 2 velika marketa Matsutis i Aranatidis( ovaj drugi je na glavnom putu) ima par lepih pekara, plaža je standardna, mada malo i nepristupačna tamo gde smo mi bili smešteni. Postoji centralni trg i par taverni i to je to.A da i crkva.
Hvala
Iskreno nemam pojma gde cemo biti smesteni, birala sam smestaj a lokacija mi nije bila bitna, tad
Napisano: 01. May 2012 - 09:34
Ceca pereca @ 15. Jan 2012 - 02:30
Eee,Nelli,ne odgovori ti niko sest meseci!
Mene zanima da li neko nesto zna o hotelu Idea apartmani? Nasla sam na sajtu Grcka info.ali ne znam da li neka nasa agencija radi taj hotel!!!
Mene zanima da li neko nesto zna o hotelu Idea apartmani? Nasla sam na sajtu Grcka info.ali ne znam da li neka nasa agencija radi taj hotel!!!
I ja se razmisljam da rezervisem ovaj hotelcic.Jesi li dobila neku informaciju?Meni na saitu izgleda pristojno a i cena je super!
Napisano: 15. May 2012 - 19:55
Ono što se iz slika i komentara za Idea apartmane može zaključiti je da mora da se pređe preko magistrale da bi se došlo do plaže i da su dvorište i bazen svetla tačka u odnosu na sobe, naročito čevorokrevetne.
Napisano: 19. May 2012 - 13:10
Zozoran @ 15. May 2012 - 19:55
Ono što se iz slika i komentara za Idea apartmane može zaključiti je da mora da se pređe preko magistrale da bi se došlo do plaže i da su dvorište i bazen svetla tačka u odnosu na sobe, naročito čevorokrevetne.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0