Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

FOURKA

19 odgovora na temu

#1 SofiM

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 05. Mar 2011 - 12:12

Da li je neko letovao u Hotelu Julia? Kakva je plaza? Da li u okolini ima nekih zanimljivih plaza?Idemo autom pa ne moramo biti vezani za plazu u mestu!
Hvala unapred, sve informacije ce mi biti korisne!

Ovu poruku je izmenio suki: 22. Mar 2011 - 10:16

#2 gudajoka

turista

• Član
  • Poruka:94

Napisano: 25. Mar 2011 - 00:39

Mi smo bili u Furki pre 4 god i mnogo nam se svidelo mestasce. Tu smo pojeli najbolji giros u Grckoj. Plaza je lepa pescana s lepim ulaskom u vodu, bez kamenja i travulja, bar deo gde smo se mi kupali ( na samom kraju prema Siviriju). Mane Furke su sto nema setaliste uz plazu jer sve kuce i hoteli imaju direktan izlaz na nju, tako da je setaliste kroz sam centar grada i to bez trotoara pa auta prave slalom medju setacima. Bez obzira na sve to, nama je bilo lepo. Preporuke za lepe plaze: Possidi, Siviri i naravno SAni beach

#3 nelli

svetski putnik

• Član
  • Poruka:639
  • ženski

Napisano: 30. Jul 2011 - 16:55

Uh,zamalo da zapocnem novu temu na temu Fourke(neko bi me vec iskritikovao),kad uz malo truda eto,nadjoh,super,super...Ove godine sam se razmisljala da li da letujem u Fourki(kako se cita,FURKA,FOURKA?)ili Toroniju (mnogo su mi simpaticni Olga bungalovi),ali dok sam se odlucila(porodicni problemi) rasprodali se bungalovi,moja Fourka pade u zaborav,a ja uplatih Nea Plaju..Mozda sledeceg leta,ali opet cu se dvoumiti..Dakle,zasto da izaberem Fourku a ne neko drugo mesto(Toroni,npr)?
"Neznam koliko imam godina,.. to se stalno menja.."
"Jednostavni ljudi su izgradili Nojevu barku, a stručnjaci Titanic.."

#4 Ceca pereca

turista

• Član
  • Poruka:75
  • ženski

Napisano: 15. Jan 2012 - 02:30

Eee,Nelli,ne odgovori ti niko sest meseci!
Mene zanima da li neko nesto zna o hotelu Idea apartmani? Nasla sam na sajtu Grcka info.ali ne znam da li neka nasa agencija radi taj hotel!!!

#5 kapetanKuka

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • muški

Napisano: 16. Jan 2012 - 10:45

i mene zanima furka. zar niko ne ide u furki ?!?! :zvizduk:

#6 bbking

putnik

• Član
  • Poruka:160
  • muški

Napisano: 16. Jan 2012 - 20:13

Plaža u Furki nekome odgovara, a nekome ne. Pogotovo ako ste smešteni u deli prema Siviriju, onda do normalne plaže treba hodanja. Meni se iskreno mesto nije svidelo , mada je smeštaj bio odličan. Valjda ne može da bude savršeno. Najbitnije je u kom delu se nalazi smeštaj. Bolji izbor po meni je Siviri.

#7 Zhile

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 03. Feb 2012 - 14:32

Zna li neko nesto o hotelu Aristidis?

#8 nena62

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 05. Feb 2012 - 20:52

Pogledaj porukubbking @ 16. Jan 2012 - 20:13

Plaža u Furki nekome odgovara, a nekome ne. Pogotovo ako ste smešteni u deli prema Siviriju, onda do normalne plaže treba hodanja. Meni se iskreno mesto nije svidelo , mada je smeštaj bio odličan. Valjda ne može da bude savršeno. Najbitnije je u kom delu se nalazi smeštaj. Bolji izbor po meni je Siviri.

bbking, molim te pojasni mi komentar o plaži. Kakva je plaža u Furki pa ti se ne dopada? Pročitala sam na forumu da je u Siviriju lepša plaža ali je more veoma plitko daleko od obale pa zato razmišljam o smeštaju u Furki. Koje mesto je veće tj. sadržajnije u pogledu picerija, prodavnica, restorana, igraonica... Da li u Furki ima neki od grčkih marketa: Masutis ili sl.? Ima li gde da se prošeta s obzirom da nema šetalište uz obalu...

#9 bbking

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 05. Feb 2012 - 20:59

U Siviriju nema ježeva, u Furki ih ima. U Siviriju postoji šetalište uz obalu u Furki postoji centralni trg, ali ne previše lep. Plaže je u Siviriju jednako dostupna, dok u Furki je ponekad veoma daleko jer su Grci kuće napravili uz samu obalu pa se ne može prići. Siviri ima samo jedam Market, dok Furka jeste veće mesto i ima ih više komada. Takođe ima i par restorana više i girodžinica u Furki, ali moj izbor bi posle svega uvek bio Siviri. Kao i Nea Skioni.

#10 wellnesica

backpacker

• Član
  • Poruka:1
  • muški

Napisano: 08. Feb 2012 - 12:26

I mi planiramo hotel royal furka, ali nesto nisam prezadovoljna komentarima. dal je mozda neko posetio ovaj hotel, dal je hrana o.k, higijena? hvala unapred :)

#11 nacafaca19

backpacker

• Član
  • Poruka:43
  • ženski

Napisano: 14. Mar 2012 - 21:39

Da li je neko bio u Agios Ioanis mestascu pored furke?

#12 bbking

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 15. Mar 2012 - 01:33

molim Te malo preciznija budi jer se njima svako treće selo tako zove (oikismos). Prema Nea Skioniju ili prema Siviriju?

#13 nacafaca19

backpacker

• Član
  • Poruka:43
  • ženski

Napisano: 15. Mar 2012 - 15:26

Meni je receno oko 10km od Furke na dole kada se ide cak i daje to tamo jedini hotel?

#14 bbking

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 18. Mar 2012 - 00:17

To je selo u nastavku Nea Skionija i tu se nalazi čitavo mezonetsko naselje grka, ali i jedan hotel koji se nalazi samo na engleskim sajtovima Anastasia ili tako nešto resort, mada je to van svakog naselja; ima tu i tamo po neki privarni apart hotel usput. To je između N Skionija i Mola Kalive. Mada ima i lepših mesta od tog, ne ulazim u raspravu o ukusima. Lepo izgleda sa puta, to je sigurno. Ali mislim da mu je i cena takva.

#15 drimlos

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 11. Apr 2012 - 18:17

Da li bi neko mogao malo da mi opise Fourku?

Gde su marketi u odnosu na centar mesta, koja plaza, preporuka za neki restoran?
Idem sa dvoje male dece pa necu bas imati vremena da setam i trazim :)
Hvala

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0