Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Najbolji hotel U Hurgadi

191 odgovora na temu

#16 Gost Guest_*

• Gost

Napisano: 29. Jun 2005 - 21:55

Opet za Guest_Natasu..

Zaboravih da ti odgovorim na pitanje o supermarketima...
Ima ih kao i kod nas i prilicno su puni sa prilicno dobrim izborom.
Ako cete kupovati njihovu odnosno arapsku robu (bez obzira iz koje drzave dolazi) onda je prilicno jeftino. Roba iz evrope je nesto skuplja sto je i normalno. Alkohol je preskup, a od piva (koja sadrze alkohol) imate samo jednu vrstu, ostala su bezalkoholna. Ja sam u dolasku u Tunis prosvercovao u koferu, flasu Vranca, flasu sampanjca, flasu Pelinkovca i flasu viskija. Nisam ni sanjao da ce problem alkohola biti toliko izrazen u Tunisu. Tako da sam ja ispao heroj u hotelu, ali sasvim slucajno jer sam taj alkohol poneo zbog rodjendana koji mi je padao u vreme dok sam bio na letovanju. Napravili smo super zurku jer smo poneli i sopstvenu muziku i ozvucenje. :)
Niko mi nije pravio probleme na granici ni na carini iako sam ubedjen da su na skeneru videli flase.
Jedini problem je bio gde ohladiti pice jer u hotelu osoblje nije htelo ni da dotakne te flase a kamoli da mi rashladi.
Na srecu preko puta hotela je bila mala prodavnica gde sam svakodnevno kupovao vodu i sladoled i gde sam se sprijateljio sa vlasnikom koji nije toliko islamski radikalan, pa je pristao da u njegovom frizu drzim pice i uzimam kad god mi treba.

Pitaj sve sto te jos zanima...

#17 Gost sarah_*

• Gost

Napisano: 02. Jul 2005 - 11:41

Ja sam bila u hostmarku. To je van i grada i skuplji je ali je stvarno odlican. Sobe, bazen, plaza, hrana, bukvalno je sve kako treba. I jedan savet ako odete u hostmark-kupujte vodu u gradu jer je i ona po ceni od 5 zvezdica

#18 Gost Guest_*

• Gost

Napisano: 02. Jul 2005 - 17:33

Kakva je plaza Sun&Sea hotela ? Koliki je plicak ?

#19 Gost Guest_*

• Gost

Napisano: 02. Jul 2005 - 17:59

Hvala svima na opisima Tunisa, supermarketa, hrane, i svega sto me zanimalo!
Jos samo da se nadje ko je i bio u Orient Palasu.
Pitanje za Alexa: Da li si se odlucio za hotel?

#20 Gost AlexC_*

• Gost

Napisano: 02. Jul 2005 - 20:02

Manje vise sam se odlucio jos pre dve nedelje kad sam i uplatio za Golden 5, ali sam posle toga citao razne forume na stranim site-ovima i malo se pokolebao.Pa reko ako je neko od nasih bio da mi da koji savet i eventualno da zamenim hotel dok jos nije kasno...

Ali eto, ako nista drugo, bicu prvi koji ce dati detaljan opis Golden 5-ice :) kad se vratim

#21 natasa

putnik

• Član
  • Poruka:197

Napisano: 03. Jul 2005 - 01:13

Ma ne moze to da bude lose!
More je divno, izleti su super, idi i lepo se provedi, pa nas obavesti.
Jedan savet za sve koji idu na Crveno more: obavezno pronadjite aparat za podvodno slikanje, ima i tamo da se kupi, nije skup - za jednokratnu upotrebu. Mi smo ga pozajmili od prijatelja. Bas smo sad gledali slikice, pa se prisetismo... Kao u "Maloj sireni"... Sve sareno i slatko, bajka!

#22 Gost Miki_*

• Gost

Napisano: 03. Jul 2005 - 12:00

I mene zanima kakav je plicak u Hurgadi? Nikad nisam bio u Egiptu, a cuo sam da je kao u Igalu. Ne bih voleo da se ubodem na nesto u pokusaju da se dokopam solidne dubine. :)

#23 natasa

putnik

• Član
  • Poruka:197

Napisano: 03. Jul 2005 - 15:06

Sve zavisi u kom si hotelu. Svaki hotel ima svoje plazu. Ja mogu da ti kazem za Reginu, i hotele oko nje, koji dele isti deo obale, da imaju ok plazu, meni je cak i nedostajalo vise plicaka, vec si posle par metara u vodi. Verujem da ovi veliki kompleksi, van grada imaju te nasipane plaze, bukvalno gradjene. Ova nas je bila skoro bez dodatog peska, , cak sa ostrim sljunkom, pa je malo i nezgodno kad ulazis, moras paziti da se ne ubodes. Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 25. Apr 2011 - 14:05
obrisan citat, direktan odgovor na post

#24 Gost GOSCA_*

• Gost

Napisano: 04. Jul 2005 - 00:36

MAKI,
NEMOJ PREVISE DA PANICIS :o
IPAK AKO BIRAS VARIJANTU ADVENTURE-HOLIDAY
,BUDI PRIPREMLJEN NA NEIZVESNOST
NAJVAZNIJE JE DA REDOVNO PERES RUKE,
SAVET-ODABERI HOTEL SA 7*
VIDIMO SE U HURGADI
LEPO SE PROVEDI
CAOS :P

#25 Gost Guest_*

• Gost

Napisano: 07. Jul 2005 - 12:08

Odgovor za AlexaC

Plaža hotela Golden 5 je OK. Samo moraš da poraniš da zauzmeš ležaljku. U hotelu ima najviše Rusa. Ja sam bila u delu sa 4* ali smo koristili sve sadržaje iz petice. Bazen ispred dela sa 4* je manji ali je čist, jer voda stalno otiče. Zato je malo i hladniji.
Hotel je ogroman pa je malo veća gužva u sali za ručavanje. I tu moraš da se snađeš za mesto. Sobe su super.
All inclusive varijanta je u delu koji se zove "Diamond".
Hurgada je udaljena 16 km od hotela. Ispred kapije imaš mini buseve koji voze do centra. Možeš da se dogovoriš sa vozačem da te čeka. Naplaćuju mislim 3-5 funti. Nisam sigurna.

Tri prijateljska saveta za sve koji idu u Egipat:
1. Obavezno, odmah po dolasku kupiti kapsule Antilan protiv stomačnih tegoba.
2. Kupovati isključivo flaširanu vodu. Izbegavati sirovo povrće.
3. Obavezno poneti ili kupiti obuću za vodu jer je more tj. plićak puno korala koji su oštri kao žilet. Ovako je bar na plaži hotela Golden 5.

#26 Gost Guest_*

• Gost

Napisano: 11. Jul 2005 - 13:35

Sine ako hoces uzivanciju onda hotel Monvenpick u El Gouini. Modensko mesto na izlazu iz Hurgade. Zamisli da iz terase izlazis u more. A delovi hotela su na mostovima.

#27 bilja

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 13. Jul 2005 - 10:34

Da li je neko cuo za hotel Charm Life Paradise (gde se nalazi, plaza, klopa...?).Ne mogu da nadjem nista o njemu ni na jednom forumu ili ponudi stranih agencija!!!

#28 mrvichica

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 30. Jul 2007 - 21:52

[quote name='bilja' date='13. 07. 2005 - 10:38' post='988']
Da li je neko cuo za hotel Charm Life Paradise (gde se nalazi, plaza, klopa...?).Ne mogu da nadjem nista o njemu ni na jednom forumu ili ponudi stranih agencija!!!
[/quote/)

[url="http://www.putovanja.info/forum/index.php?...p;hl=charm+life"]http://www.putovanja.info/forum/index.php?...p;hl=charm+life[/url]
[url="http://www.putovanja.info/forum/index.php?...p;hl=charm+life"]http://www.putovanja.info/forum/index.php?...p;hl=charm+life[/url]

Evo, i meni je neko ovako pomogao, pa da prosledim dalje. Ne znam da li je bas od pomoci, i zao mi je sto nema hotela u ponudi kao i ostali hoteli sa komentarima. Nadam se da necemo pozaliti.
Pozdrav

#29 seki

backpacker

• Član
  • Poruka:34
  • ženski

Napisano: 30. Jul 2007 - 22:51

Preporucujem svima Desert Rose i mslim da ce i najrazmazeniji biti zadovoljni, a koliko sam videla cini mi se da ja plaza u Desert-u najlepsa, uvek nadjete slobodne lezaljke, a one su na pristojnoj udaljenosti te imate savrsenu intimu i ako je hotel prepun gosti se rasporede po bazenima, plazi i nema guzve! Zaista je boravak u ovom hotelu pravi odmor!Pisala sam vec o mojim utiscima pa necu vise da gnjavim, pronadjite, koga zanima, prethodne postove!
P.s. cula sam da je hotel rasprodat i da u nasim agencijama nema vise mesta, pa to valjda nesto govori!

#30 seki

backpacker

• Član
  • Poruka:34
  • ženski

Napisano: 30. Jul 2007 - 22:56

Evo i slicice sa plaze! Savrseno!

Priloženi fajlovi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0