Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Najbolji hotel U Hurgadi

• Ne možete pisati na ovoj temi
191 odgovora na temu

#181 srki1506

turista

• Član
  • Poruka:76

Napisano: 19. May 2010 - 18:33

poštovani forumaši ima li neko da je bio u LA Perli da miože podeliti neke svoje utiske sa mnom,ja sam rezervisao jul u La Perli pa me interesuje jesam li pogodio ili pogresio sa odabirom hotela?

#182 srki1506

turista

• Član
  • Poruka:76

Napisano: 19. May 2010 - 18:35

Postavljena slika ljudi ima li neko da je bio u La Perli hotelu...ja sam tamo rezervisao u julu pa me interesuje jesam li pogodio ili promasio sa izborom hotela,molio bih nekog cenjenog forumaša koji je bio tamo da podeli utiske sa mnom?

#183 tashanans

turista

• Član
  • Poruka:68

Napisano: 24. May 2010 - 18:23

oduzimaju vodu na ulazu u elysses??? da li mi neko jos moze ovo potvrditi????

#184 Ivana R.

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 24. May 2010 - 19:00

Pogledaj porukutashanans @ 24. May 2010 - 18:23

oduzimaju vodu na ulazu u elysses??? da li mi neko jos moze ovo potvrditi????
Da, oduzimaju, to je neko napisao ranije, ali ne znam na kojoj temi, razlog tome je sto imaju posebnu vodu koju sluze na palzi, a takva nema da se kupu u prodavnicama!!!

#185 CrNkA_BG

backpacker

• Član
  • Poruka:22

Napisano: 07. Jul 2010 - 20:04

U hotelu Regina mozes i mrtvaka da uneses, niko ti nista ne bi rekao :)

#186 misha_m83

backpacker

• Član
  • Poruka:34

Napisano: 08. Jul 2010 - 09:28

Pogledaj porukuCrNkA_BG @ 07. Jul 2010 - 20:04

U hotelu Regina mozes i mrtvaka da uneses, niko ti nista ne bi rekao :)

:D

#187 HEMINGVEJ

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 09. Jul 2010 - 09:42

Pogledaj porukumisha_m83 @ 08. Jul 2010 - 09:28

Postavljena slika

Meni su iz agencije rekli i insistirali na tome da se vodicima OBAVEZNO da baksis 10-15E??!!
Jel imas ti neko saznanja vezano za tako nesto?
A sto se tice rtvaka,imam 2 kom...pa cu da ih ponesem...Postavljena slika

#188 HEMINGVEJ

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 09. Jul 2010 - 09:44

Pogledaj porukuCrNkA_BG @ 07. Jul 2010 - 20:04

U hotelu Regina mozes i mrtvaka da uneses, niko ti nista ne bi rekao Postavljena slika

Ajde molim te odgovori mi na pitanje...juce sam ti ga postavio...please...Postavljena slika

#189 cekiceki

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:224
  • ženski

Napisano: 12. Nov 2010 - 19:22

Moze li mi neko reci ko je boravio u hotelima sa 5* kakva je hrana, odnosno da li ima na svedskom stolu ponudu morske ribe i morskih plodova, kao kad bih otisla u riblji restoran, skampi, dagnje, rakovi, extra kvalitetne morske ribe, i sl. :-P I da li je neko bio u hotelu Bella Vista, neki komentar smestaja, hrane, plaze...

#190 *Luna*

turista

• Član
  • Poruka:67
  • ženski

Napisano: 11. Jan 2011 - 14:05

Koji htl. je najbolji za decu?
Koji ima najbolji aqua park?

#191 mina70

putnik

• Član
  • Poruka:139
  • ženski

Napisano: 12. Jan 2011 - 11:58

Pogledaj poruku*Luna* @ 11. Jan 2011 - 14:05

Koji htl. je najbolji za decu?
Koji ima najbolji aqua park?

Kazu da je najveci i najbolji Jungle aqua park. On je 10-15 km od centra.
U novom centru - Memsa je Sindbad Resort i ima solidan aqua park. Mi smo bili u Sindbad Beach hotelu koji je na plazi, a aqua park je preko ulice.
Zavisi sta ko voli.

#192 zivke

backpacker

• Član
  • Poruka:17

Napisano: 15. Feb 2011 - 03:05

pa ja i moja rodj sestra i njen sincic od 5.god smo bili prosle god u Titanic beach aqua park preko Argusa...Nas utisak je sledeci......
hotel je stvarno extra i ima za svakog po nesto....prelepi auqa park za decu tj prelepi brodic sa 7 tobogancica koji izlaze iz tog broda....imas lezaljke svuda okolo tako da uvek imas pogled na dete sta radi i gde je....ima i ostatak koji mogu da koriste i deca takodje....prelep je za decu a i za odrasle takodje....lepsa strana svega je to sto je to samo za goste hotela i nema ljudi sa strane i nepotrebnih guzvi...imas prelepe bazene i van aqua parka a ne znam koliko ti je to dete staro....ne znam sta jos da ti pisem pa sve sto te zanima pitaj slobodno ili pogledaj gde sam pisao vec ovde za taj hotel...imas njegovu rubriku

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0