Najbolji hotel U Hurgadi
#1 Gost maki_*
Napisano: 26. Jun 2005 - 10:07
#2 Gost Gost_Miroslav_*
Napisano: 26. Jun 2005 - 13:46
Svi bolji hoteli su van centra grada tako da je moja preporuka da ides van grada. Ionako mozes da se odvezes u grad uvek da vidis kako izgleda.
#3 Gost AlexC_*
Napisano: 26. Jun 2005 - 14:00
Na web site-u izgleda odlicno ali kad sam citao neke komentare na stranim forumima nisu ga bas ocenili najlepse, uglavnom 2/10 poena.
Zale se na hranu, na prljave bazene, prljavu plazu, ...
Kakva je stvarna situacija tamo? Prosto ne mogu da verujem da je hotel sa 5 zvezdica, a da ima toliko problema...
Hocu komentar domaceg, srpskog gosta...
#4 Gost Guest_*
Napisano: 26. Jun 2005 - 16:29
Znaci da ne uzimam ispod 5*.
#5 Gost Maki_*
Napisano: 26. Jun 2005 - 16:30
Hvala
Ovu poruku je izmenio ljerka: 25. Apr 2011 - 14:17
obrisan citat, diraktan odgvor na post
Napisano: 27. Jun 2005 - 00:53
I jos nesto:Da li pomenuti hotel ima sef?
Izvinjavam se ako je pitanje vec bilo...
Napisano: 27. Jun 2005 - 23:42
a sto se jaboljih tice, pogledaj mariot i interkonti koji je sad renoviran, mislim svi hvale te hotele, a da i desert rose isto hvale
srecno sa izborom!
#8 Gost Maki_*
Napisano: 28. Jun 2005 - 00:15
#9 Gost Gost_Natasa_*
Napisano: 28. Jun 2005 - 00:46
#10 Gost maki_*
Napisano: 28. Jun 2005 - 08:34
odoh da vidim site
Napisano: 28. Jun 2005 - 12:23
inace, stvarno rusi i cesi imaju informativne sajtove, sto jes jes - mi tek treba da otkrijemo internet izgleda
#12 Gost Gost_Natasa_*
Napisano: 29. Jun 2005 - 00:12
maki @ 28. Jun 2005. 08:34
odoh da vidim site
Nama je taj sajt mnogo pomogao. Imas i plan i kartu svakog grada, sa upisanim hotelima, i to pravu, istinitu kartu, a ne kao sto ovi nasi napisu ' hotel na plazi', a na karti vidis da imas i ulicu da predjes...
I tako ja cekam nekog sa opisom supermarketa i hrane u Tunisu... Pliz javite se, nismo isli nikad sa bebom na more, pa jos i u Afriku...
Ha ha ha , samo da znate, u Egiptu se prave najlepsa deca! Ima nesto u tom pustinjskom vazduhu, toplo preporucujem!!!
#13 Gost Gost_maki_*
Napisano: 29. Jun 2005 - 00:19
mada jos nisam bio u africi , a sa bebom mora se jos malo cekati
hihihi hvala na informacijama
Napisano: 29. Jun 2005 - 09:44
imate li neki drugi sajt za preporuku sa realnim komentarima za hotele? vidim da neki spominju forume, zamolio bih za link... hvala
Ovu poruku je izmenio Stefan: 29. Jun 2005 - 09:45
#15 Gost AlexC_*
Napisano: 29. Jun 2005 - 21:44
Vidim da si bila u Regini. Ja se dvoumim izmedju tog hotela i Golden 5. Regina je kako si rekla u samom centru sa prilicno lepom bastom i obiljem zelenila, dok je Golden na nekih 10 km od grada i mnogo manje zelenisa.
Kakvi su tvoji utisci i koja varijanta je bolja:
Kazu mi da ako idem na verziju polupansiona da idem u neki u centru jer mi je sve pod ruku i nece me derati u hotelu za vodu i ostale sitnice, a ako idem u udaljen onda kazu bolje uzmi all inclusive. Ali je to u ovom slucaju za Golden 5 jos 80 evrica po glavi.
Moja briga je vezana za higijenu i cistocu plaze, parka, ...u Regini, a bogami i u Goldenu jer sam cuo od stranaca da nisu bas najcistiji.
Kakva je klopa u Regini.
Vidim da preporucujes ako mozemo da se smestimo u centralnu zgradu (noviji deo), kako to najlakse da izvedem?
A sad da ti ja malo pomognem...
Bio sam u Tunisu i sto se hrane tice mnogo je bolja i obimnija od recimo Turske. Takodje ima dosta salate, ali zato ima i mesa i to raznih vrsta (piletine, govedine, kamile, morskih plodova, raznih sosova, corbice, kolaca, sladoleda, a voca kakvog hoces i koliko hoces... mislim da je bilo cak i svinjskog mesa!!!) i niko ti ne brani koliko ces uzeti. Voce preporucujem da strpas na dorucku u neku kesicu pa u ruksak i iznesi tako iz restorana. Dobro dodje u poslepodnevnoj vrucini na plazi. Znaci hrana je ok, nije mnogo zacinjena, naprotiv odlicna je i ne mogu se pozaliti. Voca ima dosta i to raznog pa mozes bebici da pravis kasice kakve hoces (naravno ako je bebica jos uvek na kasastoj ishrani).
Ovo sto ti pricam je na osnovu iskustva u Hana Residance 4* u Susu.
Ako treba jos koji odgovor samo reci...
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0