Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Skiatos vs Skopelos

• Ne možete pisati na ovoj temi
7 odgovora na temu

#1 medivh

backpacker

• Član
  • Poruka:2
  • muški

Napisano: 01. Mar 2011 - 19:29

Pretpostavljam da ovde ima mnogo ljudi koji su dosta putovali, svashta videli i iskusili. Tako da me zanima vase misljenje Skiatos ili Skopelos leta 2011?

Planiram da idem sa drustvom na more, zbog geografske lokacije, prevoza itd, planiramo definitivno da idemo negde u arhipelag(sta vec :D) "sporadi". Ici cemo (nadam se) bez agencije, vozom ili autbusom do Soluna pa do Volosa i onda trajektom do Skiatosa ili Skoplelosa. Sto se smestaja tice nije nam bitno, trebaju nam privatne sobe ili apartman.
Posto sam od grcke bio samo u paraliji na eksurziji najbolje da pitam vas.

Skiatos vs Skolpelos, cene, hrana, smestaj, plaze, zurke, prevoz, u koje mesto, kao i da li je moguce u grckoj naci privatne sobe kao u crnoj gori ili se mora uzeti hotelski smeshtaj?

Podelite vasa iskustva ;-)
Hvala Unapred :)

Ovu poruku je izmenio medivh: 01. Mar 2011 - 19:31

#2 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 01. Mar 2011 - 21:44

Deluje mi kao da ste veoma mladi... Reci cu ti samo da mozes da nadjes smestaj na blic. Takodje,zbog onog zurke i sl. mislim da je za vas vise Skiatos. Ali posto je o tome mnogo pisano vec,preporucujem ti da prvo procitas moj putopis o Skiatosu,jer je najkrace,onda procesljaj temu o Skopelosu,jer je kraca i na kraju prelistaj temu o Skiatosu,pa vidi koliko vam to uopste odgovara. A tamo imas sve i o cenama da se ne ponavljamo. Ako si bio samo u Paraliji ostrva su ti nesto sasvim drugo,ali i ona su razlicita,pa dobro procenite sta odgovara vasim potrebama. Da li je to prvenstveno zabava ili odmor, lepe plaze...

#3 medivh

backpacker

• Član
  • Poruka:2
  • muški

Napisano: 02. Mar 2011 - 13:07

@suki hvala puno, krenuo sam da citam, najbitnije mi je bilo dal mozemo da odemo na "bum" i da nadjemo tamo neke sobe bez agencije i rezervacija.

#4 Mirko

svetski putnik

• Član
  • Poruka:525
  • muški

Napisano: 02. Mar 2011 - 17:56

Pogledaj porukumedivh @ 02. Mar 2011 - 13:07

@suki hvala puno, krenuo sam da citam, najbitnije mi je bilo dal mozemo da odemo na "bum" i da nadjemo tamo neke sobe bez agencije i rezervacija.
Naravno da mozes...
A savet od Suki je jako dobar, mislim da je Skopelos mnogo konkretnije obradjen,a na Skijatosu je bilo dosta ljudi i pisano je u obe teme o svemu. Verujem da ces tamo naci sve ono sto si hteo da pitas..pa cak i preporuke gde se trazi smestaj kao i njihove prednosti.

#5 MladenD

turista

• Član
  • Poruka:78
  • muški

Napisano: 03. May 2011 - 18:19

Da li ima neka nasa agencija u ponudi Skopelos? Pokusavao sam da nadjem ali bezuspesno :(

#6 M&N

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:365
  • nije upisan

Napisano: 03. May 2011 - 19:53

Ima Mladene-Kalodoukas radi Skopelos,na njihovom sajtu imas sve detalje kao i cenovnik!

#7 A l e x

backpacker

• Član
  • Poruka:38
  • muški

Napisano: 22. Jun 2011 - 14:11

Pogledaj porukumedivh @ 01. Mar 2011 - 19:29

Skiatos vs Skolpelos, cene, hrana, smestaj, plaze, zurke, prevoz, u koje mesto, kao i da li je moguce u grckoj naci privatne sobe kao u crnoj gori ili se mora uzeti hotelski smeshtaj?

Taj smeštaj na "bum" o kojem ti pišeš nije kao u Crnoj Gori i često je dosta skuplji od onog što već imaš u ponudi naših agencija. A veći deo ponuda je privatni a ne hotelski smeštaj. Mnogo je razloga zašto je to tako, ali dva glavna su da Grčka ima uređenije tržište turističkih ponuda ali je i skuplja od Crne Gore.

#8 all4blonde

backpacker

• Član
  • Poruka:23
  • ženski

Napisano: 04. May 2012 - 17:30

a

Pogledaj porukusuki @ 01. Mar 2011 - 21:44

Deluje mi kao da ste veoma mladi... Reci cu ti samo da mozes da nadjes smestaj na blic. Takodje,zbog onog zurke i sl. mislim da je za vas vise Skiatos. Ali posto je o tome mnogo pisano vec,preporucujem ti da prvo procitas moj putopis o Skiatosu,jer je najkrace,onda procesljaj temu o Skopelosu,jer je kraca i na kraju prelistaj temu o Skiatosu,pa vidi koliko vam to uopste odgovara. A tamo imas sve i o cenama da se ne ponavljamo. Ako si bio samo u Paraliji ostrva su ti nesto sasvim drugo,ali i ona su razlicita,pa dobro procenite sta odgovara vasim potrebama. Da li je to prvenstveno zabava ili odmor, lepe plaze...

Jedno pitanjce za Vas jer vidim da poznajete Skiatos. Kontam da je prelepo i da je sam raj u pitanju, super je to danju. A da li ima provoda?? I sad mislim na lud provod tipa: Zakynthos-Laganas! :dance: Čujem da se organizuje ove godine neki poseban program za mlade... nemam pojma... želimo sa društvom da ludujemo i ne bismo da pogrešimo pa da završimo na ostrvu za penzionere! I ako postoji grad tipa Laganas, koji je? Gde da se iskrcamo? :blink: Unapred hvalaaaaaaa!!! :srce:

Ovu poruku je izmenio all4blonde: 04. May 2012 - 17:30

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0